2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok yahu bakmıyordum da tipi hoşuma gitmiyor değil :KK70:
Kim bakıyodu ya o zaman :D
Haha tipi için ben de alırım valla . Ne güzel dururdu mutfakta :D
Ayrıca senin saydığın bahanelere ben de sahibim. Çırpmalı yoğurmalı şeylere hiç gelemiyorum malesef . Hemen kolum ağrıyo sola geçiyorum o hepten bitik zaten :D
Ama ne bileyim hiç düşünmemiştim bunu. Ne güzel sıralamışsın bahanelerini ya. Bi daha izleme home tv falan bana da böyle şeyler öğretme :D :D

Kredi kartımın limitinin baya açıldığı ne kadar belli :KK70:
Kim bakıyodu ya o zaman :KK70:
Haha tipi için ben de alırım valla . Ne güzel dururdu mutfakta :KK70:
Ayrıca senin saydığın bahanelere ben de sahibim. Çırpmalı yoğurmalı şeylere hiç gelemiyorum malesef . Hemen kolum ağrıyo sola geçiyorum o hepten bitik zaten :KK70:
Ama ne bileyim hiç düşünmemiştim bunu. Ne güzel sıralamışsın bahanelerini ya. Bi daha izleme home tv falan bana da böyle şeyler öğretme :KK70: :KK70:
Sen hele dünden razı :D Bırak onca iş güç arası kim yapacak kurabiyeyi hem. Gerçi canım çekti mi saat bile dinlemem yaparım o ayrı da :KK47:

Sen hele dünden razı :KK70: Bırak onca iş güç arası kim yapacak kurabiyeyi hem. Gerçi canım çekti mi saat bile dinlemem yaparım o ayrı da :KK47:
Hahaha ben de saat maat dinlemem aslında ama neyse kalsın madem :D

Benim için fazla sade :)
Ama modeli şık kuzu.
Daa yine de en azından kenarından bir şerit bi bişey geçen bişey alsan aha iyi olur gibi geldi
Ben çok düz insanım ya :D O yüzden böyle sade sade beğendim. Böyle desen değil de formda basit bi oynama daha çok hoşuma gidiyor ya da desen olacaksa da çok minimal olacak. Kahvaltı takımımı saymıyorum o tamamen alice harikalar diyarı hayranlığımdan öyle desenli :D
canım benim misafirlikte bunun benzeri seviyorum ben böyle şeyleri
Ayy dur bakalım heyecan yaptım. Ama almayıp eminönü seferi yapılabilir tabi. Orada canlı görürüm daha iyi

hatunlar english homeda aksesuarlarda %50 indirim var öğle arasında ben bakacağım bi kaç bişi :D

Ben çok düz insanım ya :KK70: O yüzden böyle sade sade beğendim. Böyle desen değil de formda basit bi oynama daha çok hoşuma gidiyor ya da desen olacaksa da çok minimal olacak. Kahvaltı takımımı saymıyorum o tamamen alice harikalar diyarı hayranlığımdan öyle desenli :KK70:
Evet sadeci olduğunu gayet iyi biliyorum beybisi :D :D
Geçen bi yerde yuvarlak beyaz bi yemek takımı görmüştüm gümüş bi şerit vardı sadece çok şıktııı

hatunlar english homeda aksesuarlarda %50 indirim var öğle arasında ben bakacağım bi kaç bişi :KK70:
İlle de iş çıkışı git paranı bitir gel diyorsun bana :D
Evet sadeci olduğunu gayet iyi biliyorum beybisi :KK70: :KK70:
Geçen bi yerde yuvarlak beyaz bi yemek takımı görmüştüm gümüş bi şerit vardı sadece çok şıktııı
Evett onları da seviyorum ama yarı yarıya fiyat farkedecekse düz olanı almayı tercih ederim :)

Yok yahu bakmıyordum da tipi hoşuma gitmiyor değil :KK70:

Ya şöyle ki ben çok güçsüz bir insanım mikserl bile hemen kolum ağrımaya başlıyor :KK70: Bir de ben kurabiye yapmayı çok severim bir sürü çmargarini çırparak yapılan hamur tarifi var evimde de mikser olmadan çırpma teliyle cebelleşirken hep bunun hayalini kurarım ne rahat olurdu diye :KK70: Bu hamur da yoğuruyor hem. Ay ne bileyim sonuç olarak home tv izlemiycem bi daha ya :KK70: Bi ton bahane buldum kendime

aslında benim kollarımda güçsüz ama kek çırparım ya.hamurda ayda yılda bi yaparım.hem güzel hem uygum ama almıycammm :KK75:

Evet tam da senin gibi düşünebilmek çok istiyorumm ben de ama olmuyoor!
Yardımcı olurum bu konuda :D Ucuz olanı çok överim hatta bişeyi ucuza aldıysam daha da çok severim :D
mutfak şefini almayım battaniyeyi alıyım demiştim ama yine kıyamadım paraya
Ama biri elektronik biri kumaş ne bileyim insan kıyamıyor ya :/ Alma nolucak madame coco çuvala mı girdi :P

Back
X