Oooyy hoşgelmiş küçük kuzuuu!Bebiş geldiii![]()
Sağlıkla büyüsün İnşallah :) Cinsiyeti neydi bu aradaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooyy hoşgelmiş küçük kuzuuu!Bebiş geldiii![]()
Bizim ilgi alanımız şu an ondan okesinlikleben gititğim düğünlerde o azınlık tarafındayım ben sürekli inceliyorum annem bile kızıyor bana
![]()
Benim ciciler nasıl peki
Teşekkürlerr ah bir de görebilsemhadi gözünüz aydın canım :)
Kız geldi :) Çok severim kızlarıOooyy hoşgelmiş küçük kuzuuu!
Sağlıkla büyüsün İnşallah :) Cinsiyeti neydi bu aradaa
evet canım o daha az maliyetli olur :) nişanda da bunun benzerini dağıtmıştım oyzüzden bilemedim
Evet kuzu geldiii, teşekkür ederiiiim :)
Bebiş geldiii![]()
Bizim ilgi alanımız şu an ondan o
Benim ciciler nasıl peki
Teşekkürlerr ah bir de görebilsem
İnstagramda bi hatuna yaptırıyorum ben kuzu istersen özelden yazarım sana gayette uyguna buldumTütüyü nerden bulucaz pekiii bana da lazım![]()
Ben de çok severiim kızçeleriiKız geldi :) Çok severim kızları![]()
İnstagramda bi hatuna yaptırıyorum ben kuzu istersen özelden yazarım sana gayette uyguna buldum
Ben de çok severiim kızçelerii
Kızlar ya şuan sinirden ağlicam gerçekten
Belediyeyi aradım ve 5 eylülde yer olmadığını söyledi düşünebiliyomusunuzz napıcam ben şimdiiiiii
Ya daha pazartesi günü vermeye başladılar nasıl biter anlamıyorum yaTamam kuzum çok iyi olur
Aaa şansa bak başka belediyeyle görüşsen
Ya daha pazartesi günü vermeye başladılar nasıl biter anlamıyorum ya
Çok fazla müracaat varmış güyaa..
Öyle yapıcam İnşallah bi eyrden çıkar. Çok moralim bozuldu.
Olmadı 2 Eylülde yapıcam artık 2.seçenek oydu![]()
Amin cnım inşallah :) Ben de beğendim rengini. Gerçi seçenek de yoktu ama güzel :)Hmm araştırmaya devam edelim ozaman rüzgar gülüde çok güzel bir fikirmiş benim çok hoşuma gitti
Tütüyü nerden bulucaz pekiii bana da lazım
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Senin cicileri nasıl atlamışım ben yaa çok güzeller bıçaklarının rengine bayıldımmm güle güle kullan benimki de mor ama emsandan almıştım ben
Nasıl biter ya. Yuh artık. Olsun ama bak o da aklında kalmamış olur özel bi günde olur :)Ya daha pazartesi günü vermeye başladılar nasıl biter anlamıyorum ya
Çok fazla müracaat varmış güyaa..
Öyle yapıcam İnşallah bi eyrden çıkar. Çok moralim bozuldu.
Olmadı 2 Eylülde yapıcam artık 2.seçenek oydu![]()
Ya tam karar vermişken çok sinirim bozuldu gerçekten.Nasıl biter ya. Yuh artık. Olsun ama bak o da aklında kalmamış olur özel bi günde olur :)
Evet güçlükle karar verince istemediğin sebeplerle o kararın bozulması sinir bozucuYa tam karar vermişken çok sinirim bozuldu gerçekten.
Ne bahtsız bi insanım. Nasıl doldu 3 günde bu tarih ya
Yok anacım bence bu şansla o da olur yani
diğer belediyeleri ara canım. hem vardır bir hayır bak 2 eylülde olması içinde bir sebep olabilir buİnstagramda bi hatuna yaptırıyorum ben kuzu istersen özelden yazarım sana gayette uyguna buldum
Ben de çok severiim kızçelerii
Kızlar ya şuan sinirden ağlicam gerçekten
Belediyeyi aradım ve 5 eylülde yer olmadığını söyledi düşünebiliyomusunuzz napıcam ben şimdiiiiii
erkekelr böyle şeylere olumlu bakmıyorlr malesefKızlar Günaydın
bizim odun bende haberdiz plan yapma diyor ne demek bu
kk lı Ankaralı hatunlarla görüşüp piknik yapacaktık tanışacaktık yok dedi.
Gözün aydınn canım :) Allah sağlıklı uzun ömürler versinBebiş geldiii![]()
Evet güçlükle karar verince istemediğin sebeplerle o kararın bozulması sinir bozucu![]()
Karaları bağlama hemeeen diğer belediyeleri araştır bari
Yaa belki de öyle kuzular 2 Eylülü de çok istemiştim ama karar verince böyle olması sinirimi bozdu.iğer belediyeleri ara canım. hem vardır bir hayır bak 2 eylülde olması içinde bir sebep olabilir bu
bence orayla halledebilirsin ama halledemezsen de vardır bir hayır sen karar veremiyordun allah çözüm buldu sana belkideYaa belki de öyle kuzular 2 Eylülü de çok istemiştim ama karar verince böyle olması sinirimi bozdu.
Dieğr belediyeleri daha önce aramıştım. Ama salona çok geç saatte geliyorlar.
Önce kendi belediyelerindeki nikahları kıyıp öyle gelebiliyolarmış.
Görümcemin çalıştığı belediyeye sorucaz bi de bilmiyorum bişey çıkar mı