Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bak kafada kombinler yapılmışbendede 5 ağır basıyorhani davetiyeyide masalsi atölyedekiler gibi yaparsam güzel bir konsept oluşur belki
Eveet katılıyorum çok iyi olurr :) Bak yardımcı olduk işte. extravolume henüz karıştırmadı ortalığı ama bekliyorumbendede 5 ağır basıyorhani davetiyeyide masalsi atölyedekiler gibi yaparsam güzel bir konsept oluşur belki
O da ayrı bi olay tabiHaha benim çocukluğumu benim de bünyem kaldırmıyo zaten.
En iyisi beni bugünki halimle kabul etmek
Başka çare yok!![]()
izmirde olaydıArenaparkta da varmış
Uuu koca bir dünya açtın önümüze şu anpeki bunları tamamen kenara bırakıp sizin verebilecğeiniz bir fikir varmı. çünkü ben bunları sipariş edersem bir daha cayamam yeterince tuzlu olacak zaten![]()
Ayy doğruizmirde olaydı![]()
Bak bak kafada kombinler yapılmış![]()
![]()
buarada davetiyeye yaparsam derken H happy__ yaparsa anlamındaydı hatırlatayımda onu hahahEveet katılıyorum çok iyi olurr :) Bak yardımcı olduk işte. extravolume henüz karıştırmadı ortalığı ama bekliyorum
O da ayrı bi olay tabi![]()
canım işte ikinci noktaya değindinUuu koca bir dünya açtın önümüze şu anO zaman fikir vereyim ortalığı karıştırayım. Bi tanıdığımız düğününde nikah şekeri olarak çok güzel bi rüzgar gülü dağıtmıştı altında etiketle isimleri yazıyordu
Ahaha uçtum gittim başka diyarlara. Lavantalı şişeler var ya da onları da beğeniyorum böyle tıpalı falan. Konsept yine olur onunla.
http://www.olegcassini.com.tr/nikah...antali-mantarli-sise-nikah-sekeri-yby012.html
Seninkinin yarısı hem
http://www.olegcassini.com.tr/nikah-sekeri-davetiye/kolonya/kolonyali-mantarli-sise-yby083.html
Hahah ben direk ayrı bi şahsiyete bürünüp davetiyeyi yapacak olan şahsa fikir sunuyorum
İşteee bende bu kolonyalardan yapmak istiyorumm :)Uuu koca bir dünya açtın önümüze şu anO zaman fikir vereyim ortalığı karıştırayım. Bi tanıdığımız düğününde nikah şekeri olarak çok güzel bi rüzgar gülü dağıtmıştı altında etiketle isimleri yazıyordu
Ahaha uçtum gittim başka diyarlara. Lavantalı şişeler var ya da onları da beğeniyorum böyle tıpalı falan. Konsept yine olur onunla.
http://www.olegcassini.com.tr/nikah...antali-mantarli-sise-nikah-sekeri-yby012.html
Seninkinin yarısı hem
http://www.olegcassini.com.tr/nikah-sekeri-davetiye/kolonya/kolonyali-mantarli-sise-yby083.html
Çok güzellerrİşteee bende bu kolonyalardan yapmak istiyorumm :)
Etiket kısmında sana bir kaç şey sorucam ama geçen bir tane yaptım bi orantısızlık oldu daÇok güzellerr![]()
4 diyeydin daha çok eğlenirdim
Haydi sor sor :)Etiket kısmında sana bir kaç şey sorucam ama geçen bir tane yaptım bi orantısızlık oldu da![]()
ne yani şimdi kınayı bu fotodaki gibi yapmayımmıHahah ben direk ayrı bi şahsiyete bürünüp davetiyeyi yapacak olan şahsa fikir sunuyorumBakalım nasıl olacak meraklardayım
Şu haftayı bi atlatayım da sonra üzerinde düşünmeye başlayalım biz :) Ayrıca her yerimiz şişe oldu kızım ya bırak kınayı da kutuda veriver
Yazık bütçene
![]()
işte sonunda 1 diyende çıktı
Çok güzel ama nikah şekerinin önüne geçmesin kına boşverne yani şimdi kınayı bu fotodaki gibi yapmayımmı
işte sonunda 1 diyende çıktı![]()
hhihi :) ben o şekilde düşünmemiştim öylemi olurki hehehÇok güzel ama nikah şekerinin önüne geçmesin kına boşver![]()
Özel olarak sorucam dermişim4 diyeydin daha çok eğlenirdim
Haydi sor sor :)
Ya şöyle düşün, ona harcamadığın parayı balayında bi güzel yersin için rahat eder. Ya da evine güzel şeyler alırsın. Güzel bi nikah şekeri yap abartıya kaçmadan yeter. Zaten o o kadar önemsiz kalıyor ki düğünde, şimdi biz detaylara takıldığımızdan hep en iyisi olsun osu olsun busu olsun diyoruz sadece.hhihi :) ben o şekilde düşünmemiştim öylemi olurki hehehay birde ben ağaç tohunmu istiyorum nikah şekeri olarak ama bunlrın hepsini nişanım duyunca kesecek beni en son
![]()
Tamamdır kuzu beklerim :)Özel olarak sorucam dermişimbir kaç tane daha hazırlamaya çalışıcam öyle sorucam kuzu saol :)