2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gerçek evet :KK70: :KK70: acaba almasamıydım dedim aman dedim dursun işte çok uygundu ya kapsüller :KK70: internette baya fırsat olarak çıktı karşıma herkeste almış dayanamadım eve alırken kendimede aliim dedim :KK70:
Haha böyle de detaylı çeyiz hazırlarım diyosun :KK70:
Ay ben de bazen çok garip şeylere bakıyorum ama bulaşık makinası için deterjan bakmışlığım olmadı hiç hah :KK70:
Ay biz yakında etin kilosu bilmem kaç lira olmuş kızlar buzluğa atalım evlenince götürürz falan dicez bence :KK70: Ne dersiniz H happy__ :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Gerçek evet :KK70: :KK70: acaba almasamıydım dedim aman dedim dursun işte çok uygundu ya kapsüller :KK70: internette baya fırsat olarak çıktı karşıma herkeste almış dayanamadım eve alırken kendimede aliim dedim :KK70:
Hahaha şu an enteresanlıkta en üst kademeye seni yerleştirdim :D

Ay ben de bazen çok garip şeylere bakıyorum ama bulaşık makinası için deterjan bakmışlığım olmadı hiç hah :KK70:
Ay biz yakında etin kilosu bilmem kaç lira olmuş kızlar buzlupa atalım evlenince götürürz falan dicez bence :KK70: Ne dersiniz H happy__ :KK70: :KK70:
Ve taht yeniden H happyNow a iade edilir :D

Ay biz yakında etin kilosu bilmem kaç lira olmuş kızlar buzlupa atalım evlenince götürürz falan dicez bence :KK70: Ne dersiniz H happy__ :KK70: :KK70:
Ben baya şişelere domates falan yapmayı düşünüyorum evlenince iyi olur diye :D :D

Et nedir kızım ya :KK70: Oldu olacak al kenarda altın gibi değerlenmesini bekle ticaretini yapalım :KK70:
Hahah ayy al taht senin olsun . Bu fikirlerle fazla yaşamayız :D :D
Aa mantıklı yani bi açıdan. Ek gelir olabilir ne var ki
H happyNow H happy__ o fiyatı görseniz sizde alırdınız bi kere :KK70: :KK70: yanlız nişanlım artık tepki vermiyo iyi yapmışsın diyo :KK70:
Haha ay ben çöp kovası aldım diye şoka girmişti benimki tepki verememişti.
Bugün beterin beteri var diye anlatayım da beni garipsemesin artık :D

Ben öğle aramı A101 de değerlendiricem gençler.
Şimdilik öptüm sizi :D :D
Camsilde falan indirim varsa kaçırmayayım :D :D

Hahah ayy al taht senin olsun . Bu fikirlerle fazla yaşamayız :KK70: :KK70:
Aa mantıklı yani bi açıdan. Ek gelir olabilir ne var ki

Haha ay ben çöp kovası aldım diye şoka girmişti benimki tepki verememişti.
Bugün beterin beteri var diye anlatayım da beni garipsemesin artık :KK70:
Çöp poşeti almadın mı onu da al :D

Back
X