Ben straplez giyince düşmesin diye omuzlarım yukarıda duruyorum boyunsuz gibi kalıveriyorumstraplez rahat gözükmüyormuş gibi geliyor bana nedense :) birde çok var etrafta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben straplez giyince düşmesin diye omuzlarım yukarıda duruyorum boyunsuz gibi kalıveriyorumstraplez rahat gözükmüyormuş gibi geliyor bana nedense :) birde çok var etrafta
İlk defa paraya kıydımhihih :) güle güle kullan ozman :)
Yuh 500 e sehpa alırız deseydin![]()
Askılı zarif duruyor evet bende çok yakıştırıyorum , ama ben zarif değilim işte kollarım özellkle![]()
Hahaha o zaman yetişicek miDur ışınlamayı icat ediyordum yarım kalmıştı devam edeyim lazım oluyor hep böyle
![]()
Kızlar aldım ben bunları yaOh aldım rahat ettim içimde kalacaktı vallahi
![]()
Bi üşengeçlik nelere mal oluyor görüyor musunNeden öyle diyorsun canım ya abartma kii straplez daha iri gösterir bence
Ya işte yarım bıraktığın için yetişmeyecek halbuki bitirseydin suan elimdeydi keçeler ve başlamıştım yapmaya
Güle güle kullan canım içinde kalacağına çeyizinde kalsın![]()
hayal ettim de hhiihihBen straplez giyince düşmesin diye omuzlarım yukarıda duruyorum boyunsuz gibi kalıveriyorum![]()
İlk defa paraya kıydımAmann nolucak ya 26tl taksit 3 ay onu ödeyiveririm. Millet sigaraya kaç katını veriyor ben içmediğim için sigara paramdan sayabilirim
![]()
kuzu ya sen bu yatak konusunda karar verdiğinde banada söyleseneÜstüne biraz daha koyup yatak alırım o paraya yahu, daha yatacak yatağım yok![]()
Hayal ettiğinden daha komik emin olhayal ettim de hhiihih
bazen böyle düşünmek gerekiyor sanırım :)
kuzu ya sen bu yatak konusunda karar verdiğinde banada söylesenebirde onu araştıracak takatim yok valla
![]()
haha aldığım zamanda o taksitler öde öde bitmiyor deli ediyor beniHayal ettiğinden daha komik emin ol
Bak nasıl da aklını çelerim böyle. Artık bir şeyi almadığında ikinciye düşüneceksin değil miKendi kendimin bile aklını çeldim şu anda
Bi üşengeçlik nelere mal oluyor görüyor musunBu da herkese ders olsun. Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin çeyizlere de konsun
![]()
Amaan 3 taksitçikhaha aldığım zamanda o taksitler öde öde bitmiyor deli ediyor beni![]()
O zaman da ev kredisi olur masraf hiç bitmezAmin amin şu çeyizler bitse de kartlar maaşlar bize kalsa
greenandblue yatak ne almayı düşünüyorsun ?
Orası öylee borç bitmez diyorlarAmaan 3 taksitçik
O zaman da ev kredisi olur masraf hiç bitmez
Çocuk olursa bir de o zaman hiçbir şeye harcayacak para kalmaz heralde. Gerçi allah yuva kurana yardım eder derler ya doğruymuş daha iyi anladım. Önceden kıyafet alacak param çok olmazdı şimdi neler alıyorum çok şükür o kadar büyük sıkıntı yaşamıyorum. Çok korkuyordum nasıl yapılır nasıl onca şey alınır diyeOrası öylee borç bitmez diyorlar![]()
Canım bizde evlilik kararı almıştık ama harekete geçemedik yapabilirmiyiz diye sonra bir anda kendimizi mekan tutarken alışveriş yaparken bulduk ve gerçekten allah yardım ediyor her istediğimiz cebimize uygun fiyata bizim oluyor çok şükür inşallah hep böyle gider :) Hepimiz istediklerimizi gerçekleştirebiliriz inşallahÇocuk olursa bir de o zaman hiçbir şeye harcayacak para kalmaz heralde. Gerçi allah yuva kurana yardım eder derler ya doğruymuş daha iyi anladım. Önceden kıyafet alacak param çok olmazdı şimdi neler alıyorum çok şükür o kadar büyük sıkıntı yaşamıyorum. Çok korkuyordum nasıl yapılır nasıl onca şey alınır diye
İnşallah canım ufak sorunlarla atlatalım yeter :)Canım bizde evlilik kararı almıştık ama harekete geçemedik yapabilirmiyiz diye sonra bir anda kendimizi mekan tutarken alışveriş yaparken bulduk ve gerçekten allah yardım ediyor her istediğimiz cebimize uygun fiyata bizim oluyor çok şükür inşallah hep böyle gider :) Hepimiz istediklerimizi gerçekleştirebiliriz inşallah![]()
İyi hadi kalmasın içinde güle güle kullanKızlar aldım ben bunları yaOh aldım rahat ettim içimde kalacaktı vallahi
![]()
Üstüne biraz daha koyup yatak alırım o paraya yahu, daha yatacak yatağım yok![]()
Hemen albüme bile koydummİyi hadi kalmasın içinde güle güle kullan
Ooooh maşallah bitti çeyiz dizdin :)Hemen albüme bile koydummçatal bıçak setim de kargoya verilmiş ptesi gelicek
![]()
Bitti miOoooh maşallah bitti çeyiz dizdin :)
Sen okuyormusun peki yoksa çalışıyormusun :)Biz ne yazık ki ayrı düştükAnnem babam orada artık onların yanına gittikçe görebiliyorum.