- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Tabakları falanda güzel oluyo bi çkb denemedim![]()
Neden amaa yaa onu da deneseydin keşkee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabakları falanda güzel oluyo bi çkb denemedim![]()
Ya beyaz eşya hediye alacaklarmış da buzdolabı çamaşır makinesi ya da bulaşık makinesi. Üçü arasından seçilecek. Davlumbaz bakmıyorum eve bağlı çünkü. Yeni evlerde fırını bile koyuyorlar. Onlar en son aşamalaröylemi dersin benim beğendiğim en ucuz şey davlumbaz sanırım
![]()
Aa gözünüz aydın bak en azından nikahım kıyılamıycak diye kabus görmezsinKuzularr geldim ben!
Nikah işlemleri hikayemi anlatsam roman olur, ama yaşayan bizzat ben olunca anlatmaya mecal kalmadıı! :)
Netice olarak bunca saatin sonunda kendi belediyemizden 2 Eylül için(yıldönümümüz olan tarih) gün aldık. Düğün günü olsaydı 9dan sonraya kalacaktı ve hesap kitap yaptık bu durumda düğün bölünecek. Yani ben düğünde hoplayıp zıplamalıyım eksintisiz :) Böyle olursa nikahı nikah salonunda kıyıp sonrasında fotoğraf çekimini vs halledicem düğün günü yapmayacaktım zaten biliyosunuz.
Ama şöyle bir seçenek doğdu . Başka bir belediyeninki Haziranın ilk iş günü açılıyormuş. Haziranın ilk iş günü bir aksilik çıkmaz da yer bulursam izin belgemi alıp oraya gideceğim ve nikahı düğün salonunda yapacağım istediğim saatte.
Yani şuan için 2 Eylül cepte. Ancak Haziran 1 olmadan netleşmiş saymıyorum :)
Neden amaa yaa onu da deneseydin keşkee![]()
E hadi hayırlı olsun o zaman :)Kuzularr geldim ben!
Nikah işlemleri hikayemi anlatsam roman olur, ama yaşayan bizzat ben olunca anlatmaya mecal kalmadıı! :)
Netice olarak bunca saatin sonunda kendi belediyemizden 2 Eylül için(yıldönümümüz olan tarih) gün aldık. Düğün günü olsaydı 9dan sonraya kalacaktı ve hesap kitap yaptık bu durumda düğün bölünecek. Yani ben düğünde hoplayıp zıplamalıyım eksintisiz :) Böyle olursa nikahı nikah salonunda kıyıp sonrasında fotoğraf çekimini vs halledicem düğün günü yapmayacaktım zaten biliyosunuz.
Ama şöyle bir seçenek doğdu . Başka bir belediyeninki Haziranın ilk iş günü açılıyormuş. Haziranın ilk iş günü bir aksilik çıkmaz da yer bulursam izin belgemi alıp oraya gideceğim ve nikahı düğün salonunda yapacağım istediğim saatte.
Hımm anladımm benimde hediye olucak bir kaçıYa beyaz eşya hediye alacaklarmış da buzdolabı çamaşır makinesi ya da bulaşık makinesi. Üçü arasından seçilecek. Davlumbaz bakmıyorum eve bağlı çünkü. Yeni evlerde fırını bile koyuyorlar. Onlar en son aşamalar
Bu aradaa bakar bakmaz askılı dedim ben kuzu! Sonra baktım aksini söyleyen de olmamış zaten :)Hatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,
hatırlatma yapayım hemen http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
arada oluyo banada öyle ben leblebi atıyorum bi kaç tane![]()
![]()
Bir kaçı derkenHımm anladımm benimde hediye olucak bir kaçı![]()
Leblebi çok güzel bişey ya ama ne yazık ki yanımda yok şu an. Sadece çok susatıyor o da su içmeyen biri için iyi bişey bence bahane oluyor su içmeyeBende leblebi yiyorum, midemde ülser var..çok iyi geliyor :) hemende dalarım böyle konuya :)
Haha evetAa gözünüz aydın bak en azından nikahım kıyılamıycak diye kabus görmezsin![]()
Teşekkür ederim kuzucuuum :)E hadi hayırlı olsun o zaman :)
Bende leblebi yiyorum, midemde ülser var..çok iyi geliyor :) hemende dalarım böyle konuya :)
Kuzularr geldim ben!
Fırın ve bulaşık mak.Bir kaçı derkenZaten kaç tane var ooo şanslı gelin
![]()
Sen şimdi böyle anlatınca bi tuhaf hissettim ya ne kadar az zaman kaldıHaha evetTeşekkür ederim kuzuu :)
Ay ama o kartta 02.09 tarihini görünce çok mutlu oldum yine de ya.
Biz 2008den bu yana o tarihi baya kutsal saymış durumdayız gerçekten :)
Eğer olmazsa da üzülmicem sanırım. Şuan da değilim zaten kartı elime alınca çok mutlu oldum.
Ama şansımı denemeyeceğim anlamına asla gelmez
Teşekkür ederim kuzucuuum :)
Bu aradaa bakar bakmaz askılı dedim ben kuzu! Sonra baktım aksini söyleyen de olmamış zaten :)
Tabii sen üzerinde dene bir de . Önemli olan senin içine sinmesi ama ben de straplez gelinlik sevmiyorum açıkçası.
Askı daha zarif bi görüntü veriyo bence. Özellikle gelinlik için böyle düşünüyorum. :)
ne tesadüf benimde ama ben iyi geldiğini bilmiyorum çok güzel bi yerden daldın
![]()
![]()
Leblebi çok güzel bişey ya ama ne yazık ki yanımda yok şu an. Sadece çok susatıyor o da su içmeyen biri için iyi bişey bence bahane oluyor su içmeye![]()
gözün aydın canım :)Haha evetTeşekkür ederim kuzuu :)
Ay ama o kartta 02.09 tarihini görünce çok mutlu oldum yine de ya.
Biz 2008den bu yana o tarihi baya kutsal saymış durumdayız gerçekten :)
Eğer olmazsa da üzülmicem sanırım. Şuan da değilim zaten kartı elime alınca çok mutlu oldum.
Ama şansımı denemeyeceğim anlamına asla gelmez
Teşekkür ederim kuzucuuum :)
an itibari ile 93 gün kaldıSen şimdi böyle anlatınca bi tuhaf hissettim ya ne kadar az zaman kaldı![]()