2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzularr geldim ben!
Nikah işlemleri hikayemi anlatsam roman olur, ama yaşayan bizzat ben olunca anlatmaya mecal kalmadıı! :)
Netice olarak bunca saatin sonunda kendi belediyemizden 2 Eylül için(yıldönümümüz olan tarih) gün aldık. Düğün günü olsaydı 9dan sonraya kalacaktı ve hesap kitap yaptık bu durumda düğün bölünecek. Yani ben düğünde hoplayıp zıplamalıyım eksintisiz :) Böyle olursa nikahı nikah salonunda kıyıp sonrasında fotoğraf çekimini vs halledicem düğün günü yapmayacaktım zaten biliyosunuz.
Ama şöyle bir seçenek doğdu . Başka bir belediyeninki Haziranın ilk iş günü açılıyormuş. Haziranın ilk iş günü bir aksilik çıkmaz da yer bulursam izin belgemi alıp oraya gideceğim ve nikahı düğün salonunda yapacağım istediğim saatte.
Yani şuan için 2 Eylül cepte. Ancak Haziran 1 olmadan netleşmiş saymıyorum :)

:KK70: öylemi dersin benim beğendiğim en ucuz şey davlumbaz sanırım :KK70:
Ya beyaz eşya hediye alacaklarmış da buzdolabı çamaşır makinesi ya da bulaşık makinesi. Üçü arasından seçilecek. Davlumbaz bakmıyorum eve bağlı çünkü. Yeni evlerde fırını bile koyuyorlar. Onlar en son aşamalar

Kuzularr geldim ben!
Nikah işlemleri hikayemi anlatsam roman olur, ama yaşayan bizzat ben olunca anlatmaya mecal kalmadıı! :)
Netice olarak bunca saatin sonunda kendi belediyemizden 2 Eylül için(yıldönümümüz olan tarih) gün aldık. Düğün günü olsaydı 9dan sonraya kalacaktı ve hesap kitap yaptık bu durumda düğün bölünecek. Yani ben düğünde hoplayıp zıplamalıyım eksintisiz :) Böyle olursa nikahı nikah salonunda kıyıp sonrasında fotoğraf çekimini vs halledicem düğün günü yapmayacaktım zaten biliyosunuz.
Ama şöyle bir seçenek doğdu . Başka bir belediyeninki Haziranın ilk iş günü açılıyormuş. Haziranın ilk iş günü bir aksilik çıkmaz da yer bulursam izin belgemi alıp oraya gideceğim ve nikahı düğün salonunda yapacağım istediğim saatte.
Aa gözünüz aydın bak en azından nikahım kıyılamıycak diye kabus görmezsin :D

Kuzularr geldim ben!
E hadi hayırlı olsun o zaman :)

Ya beyaz eşya hediye alacaklarmış da buzdolabı çamaşır makinesi ya da bulaşık makinesi. Üçü arasından seçilecek. Davlumbaz bakmıyorum eve bağlı çünkü. Yeni evlerde fırını bile koyuyorlar. Onlar en son aşamalar
Hımm anladımm benimde hediye olucak bir kaçı :D

Hatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,

hatırlatma yapayım hemen http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
Bu aradaa bakar bakmaz askılı dedim ben kuzu! Sonra baktım aksini söyleyen de olmamış zaten :)
Tabii sen üzerinde dene bir de . Önemli olan senin içine sinmesi ama ben de straplez gelinlik sevmiyorum açıkçası.
Askı daha zarif bi görüntü veriyo bence. Özellikle gelinlik için böyle düşünüyorum. :)

Aa gözünüz aydın bak en azından nikahım kıyılamıycak diye kabus görmezsin :KK70:
Haha evet :D Teşekkür ederim kuzuu :)
Ay ama o kartta 02.09 tarihini görünce çok mutlu oldum yine de ya.
Biz 2008den bu yana o tarihi baya kutsal saymış durumdayız gerçekten :)
Eğer olmazsa da üzülmicem sanırım. Şuan da değilim zaten kartı elime alınca çok mutlu oldum.
Ama şansımı denemeyeceğim anlamına asla gelmez :D
E hadi hayırlı olsun o zaman :)
Teşekkür ederim kuzucuuum :)

Kuzularr geldim ben!

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım koşturduğuna değdi ozaman

Haha evet :KK70: Teşekkür ederim kuzuu :)
Eğer olmazsa da üzülmicem sanırım. Şuan da değilim zaten kartı elime alınca çok mutlu oldum.
Ama şansımı denemeyeceğim anlamına asla gelmez :KK70:

Sen şimdi böyle anlatınca bi tuhaf hissettim ya ne kadar az zaman kaldı :KK51:

Bu aradaa bakar bakmaz askılı dedim ben kuzu! Sonra baktım aksini söyleyen de olmamış zaten :)
Tabii sen üzerinde dene bir de . Önemli olan senin içine sinmesi ama ben de straplez gelinlik sevmiyorum açıkçası.
Askı daha zarif bi görüntü veriyo bence. Özellikle gelinlik için böyle düşünüyorum. :)

Canım çok teşekkür ederim , çok kibarsın..bende deneyip bakıcam, ona göre karar veririm diyorum artık..O yüzden ilk ayakkabıyı alıp, provaya gidip denicem..sonra askılı askısız fotoğraf koyarım buraya da..

Bu arada işlemleri hallettiğine sevindim, 2 eylüldü anlamlı bir gün senin için..benimde kına gecem :p Allah gönlüne göre versin inşallah belki bir sürpriz olur düğünde yaparsın..:21:

Haha evet :KK70: Teşekkür ederim kuzuu :)
Ama şansımı denemeyeceğim anlamına asla gelmez :KK70:

gözün aydın canım :)
Sen şimdi böyle anlatınca bi tuhaf hissettim ya ne kadar az zaman kaldı :KK51:
an itibari ile 93 gün kaldı :KK36:

Back
X