2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

maşallah :) az az olunca göze gözükmüyor ama toplanınca böyle işte
Aynen öyle valla. Ama aslında bu paranın içinde uçak bileti var.
O yüzden böyle oldu. Balayı için anneler günü kampanyasından faydalanıp aldık onları. Baya uyguna geldi

:KK70: ne aldın yine ben bu ay deterjan aldım bi :KK70:
Hahaha ay Allahımmm! :D Bunu hatırlatıığın çok iyi oldu :D :D :D
Ben aslında işe yarar bişey almadım pek ya.
o 350 nin içinde kına için bustiyer, dünki english home plaj havlusu ve masa örtüsü , linesten ekmek sepeti :D :D Bir dee en mühimi balayı için uçak bileti var. Aslında baya bişey sığdırmışım içine bence ya haha :D

Hahaha ay Allahımmm! :KK70: Bunu hatırlatıığın çok iyi oldu :KK70: :KK70: :KK70:
Ben aslında işe yarar bişey almadım pek ya.
o 350 nin içinde kına için bustiyer, dünki english home plaj havlusu ve masa örtüsü , linesten ekmek sepeti :KK70: :KK70: Bir dee en mühimi balayı için uçak bileti var. Aslında baya bişey sığdırmışım içine bence ya haha :KK70:
:D baya baya bişeyler almışssın

Kızlar merhabaa, keyifsizdim bugün o yüzden yazmadım şimdi iyiyim biraz. curlygirl curlygirl pastan çok güzel olmuşş ellerin sağlık :)
@ecm canım tebrik ederim seni de, resimlerini bekliyorum merakla :)

Bu arada çatal kaşık takımım geldi çok güzel :KK53: Yalnız kalınca fotoğrafını çeker atarım :)

Önemli bişey değil geçti gitti, uykusuzluk var bir de, haftasonu bebişe baktım biraz yorucuydu ama özledim şimdiden fıstığı ya
takma kafana hiç bir şeyi boşver. dün akşam beren saatini paylaşımını okudum. çok etkilendim. netten bak istersen. sonra başka bir röportajını. demiş ki kendisi kimseyle kavga etmem, küsmem trip atmam. hayatta ne olacağı belli değil pişman olmamak için bunları yapmam demiş. kaybettiği sevgilisinden dolayı. okuyunca çok etkilendim. hiç bir şey için üzülmeye değmiyor bu hayatta.
çatal kaşığını da güle güle kullan canım. benim kahvaltıda gelmiş ama kırık ve çiziklik var Allah tan mağazada değiştiriyorlarmış oraya gidicem.

takma kafana hiç bir şeyi boşver. dün akşam beren saatini paylaşımını okudum. çok etkilendim. netten bak istersen. sonra başka bir röportajını. demiş ki kendisi kimseyle kavga etmem, küsmem trip atmam. hayatta ne olacağı belli değil pişman olmamak için bunları yapmam demiş. kaybettiği sevgilisinden dolayı. okuyunca çok etkilendim. hiç bir şey için üzülmeye değmiyor bu hayatta.
çatal kaşığını da güle güle kullan canım. benim kahvaltıda gelmiş ama kırık ve çiziklik var Allah tan mağazada değiştiriyorlarmış oraya gidicem.
Doğru söylemiş ama karşı taraf kavga etmeye kararlıysa inan yapacak bir şey kalmıyor. Karşısına çıkanlar açısından şanslıymış ne diyeyim :) Takmamaya çalışıyorum ben de ama panik atağım uzun zamandır yoktu şu an yapıştı bana yine. İçime attım attım böyle patlak verdi. Neyse geçer gider önemli şeyler değil insanlar neler yaşıyor.
Teşekkür ederim canım. Can sıkıcı oluyor böyle değiştirmekle uğraşmak ya keşke her mal kusursuz çıksa :D

Doğru söylemiş ama karşı taraf kavga etmeye kararlıysa inan yapacak bir şey kalmıyor. Karşısına çıkanlar açısından şanslıymış ne diyeyim :) Takmamaya çalışıyorum ben de ama panik atağım uzun zamandır yoktu şu an yapıştı bana yine. İçime attım attım böyle patlak verdi. Neyse geçer gider önemli şeyler değil insanlar neler yaşıyor.
Teşekkür ederim canım. Can sıkıcı oluyor böyle değiştirmekle uğraşmak ya keşke her mal kusursuz çıksa :KK70:
okadar güzellerkiii :) benim oldular ya değiştirmeye razıyım ihihh :D

Back
X