2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de heyecanlandım sen öyle diyince :KK70:
Yani benim tarih olayı nasıl bu kadar karıştı anlamadım. Ama diyorum kii 1 Haziranda gün vermeye başlayacak belediyeye bakarız ama yer bulamazsak bu fikir gayet güzel geldi bana. Yani kına öncesi nikaha insanlar garip garip bakmazlar di miii? :KK70:
Düşününce garip geliyo ama olabilir ortam çok müsait çünkü bence çokta güzel olur :) aa hatta beyaz elbisenin üstüne direk kaftan ceketini giyersin mis gibi :)

Tamam ya çirkin nedime elbisesi giydirsen de olur :KK70: Gelsin vallahi merak ettim nasıl olacak ikisi
Haha deli ya! :D Evet ben de çok merak ediyorum sonucuuuu
Düşününce garip geliyo ama olabilir ortam çok müsait çünkü bence çokta güzel olur :) aa hatta beyaz elbisenin üstüne direk kaftan ceketini giyersin mis gibi :)
Ay yaşasın o zaman olur bu iş yaaa :D Nişanlıma annesinin fikrini söyleyince öyle şeymi olur demişti ama o alışır bu fikre. Yeterki ben karar vereyim :D

Haha deli ya! :KK70: Evet ben de çok merak ediyorum sonucuuuu

Ay yaşasın o zaman olur bu iş yaaa :KK70: Nişanlıma annesinin fikrini söyleyince öyle şeymi olur demişti ama o alışır bu fikre. Yeterki ben karar vereyim :KK70:
Zorla yamanıcam düğününe :D
Alışır ya erkeklere her şey garip geliyor zaten :D Standardın dışına çıkarmak lazım biraz :P

Zorla yamanıcam düğününe :KK70:
Alışır ya erkeklere her şey garip geliyor zaten :KK70: Standardın dışına çıkarmak lazım biraz :p
Haha ay ne zorlası ayol, sana davetiye göndericem :D
Ya davetiye demişken yalnız ben bu durumu davetiyeye yazmayı düşünmüyorum. Sürpriz olsun :D
Hayır sonra takı takmaya falan çalışırlar hiç sevmem :D

Haha ay ne zorlası ayol, sana davetiye göndericem :KK70:
Ya davetiye demişken yalnız ben bu durumu davetiyeye yazmayı düşünmüyorum. Sürpriz olsun :KK70:
Hayır sonra takı takmaya falan çalışırlar hiç sevmem :KK70:
Tamam mesaj alındı davetiy ona göre olacak :D
arkadaşlar merhaba :) aranıza yeni katıldım...
Hoşgeldin :)
Foto istiyoruz :)
Albüme koydumm :)
davetiye demişken hahaha :KK70:
Hahhaha bu kız hep pusuda :D:D :KK19:

Merhaba hoşgeldiiin :)
O zaman tanıt kendini, meraklıyız biz biraz :KK70:

Selam kuzular hoşgeldiniz.
Ne diyosunuz benim bu kır düğünümsü kına işine siz? :KK70:

Kuzum geçmiş çok yoğun okuyamadım ben ya işler de yoğun, tahmin ettiğim gibiyse olur :)
Benim ki de düğünümsü kına zaten hahahahaha

Tamam mesaj alındı davetiy ona göre olacak :KK70:

Hoşgeldin :)

Albüme koydumm :)

Hahhaha bu kız hep pusuda :KK70::KK70: :KK19:

Bakıyorum hemen :)

Back
X