2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzum geçmiş çok yoğun okuyamadım ben ya işler de yoğun, tahmin ettiğim gibiyse olur :)
Benim ki de düğünümsü kına zaten hahahahaha
Hahaha :D Yaa evet tahmin ettiğin gibi muhtemelen.
Benim kına açık alanda olacak ya. Kayınvalidem böyle bir fikir sundu. Madem düğünde olmayacak o zaman kına öncesi yapalım. Beyaz bir elbise giyersin orayı da ona göre süsleriz diyee.
Bana güzel geldi fikir. Böyle uzun uçuşan beyaz elbise , çiçekli bir taç falan :D

Hahaha :KK70: Yaa evet tahmin ettiğin gibi muhtemelen.
Benim kına açık alanda olacak ya. Kayınvalidem böyle bir fikir sundu. Madem düğünde olmayacak o zaman kına öncesi yapalım. Beyaz bir elbise giyersin orayı da ona göre süsleriz diyee.
Bana güzel geldi fikir. Böyle uzun uçuşan beyaz elbise , çiçekli bir taç falan :KK70:

Ay bence de güzel olur çok hoş olur hatta :) :) Maşallah kaynanana :)
Ayyy heyecanlandık! :KK70:

Hazır olun :D

Hahah gerçi sen ifşa edersin olayı kesin :KK70:
Yazmayayım di mi yazmasam da olur yaniii :KK70:
Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük mesele :P
Hahha ayyy evet ya :KK70: Siz bana aldırmayın kafam bir aşure kadar karışık :KK70:
Aşure dedi ya :D:D:D Stres topu gibisin mübarek ne güldürdün beni :D
Kuzum sade ve şık çok güzel nerden aldın bunu ne kadar hı ?
İviiitt çok beğenerek aldımm pusudaydım ne zamandır :D Emsanın sitesinde 350tlydi, n11de 300e buldum, anneler günü indirimi olarak 260 küsüre düştü :KK48:
Ay doğru ya daha gelinlik bindallı ve aldıklarımı ekleyecem durun hemen ekleyeyim o zaman :KK70: :KK70:
Amanınn fotoğraf geliyorr :rolleyes::rolleyes:

Ay dün aradı nasıl bi heyecanla anlatıyo görmen lazım :KK70:
Zaten kendi de fark ettii ay ben evlenicekmişim gibi geyecanlıyım diyo hahah :KK70:
Ne güzel yaa :KK68:
birden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldide :oops: kadın iyiliğinizi düşünüyor bak ne güzel kafa yoruyor. bizde bazen fesatlaşıyoruz sanırım.
Öyle bir şey mi olmuştu :D

birden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldide :oops: kadın iyiliğinizi düşünüyor bak ne güzel kafa yoruyor. bizde bazen fesatlaşıyoruz sanırım.
Ay benim de gelmedi değil :D Ama napayım bak iyi bişey yapınca da övüyoruz ama yanii :D
Genel anlamda iyidir zaten böyle şeyleri çok düşünür. Ama sinirlendiriyor arada işte :D
Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük mesele :p
Ama ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi? :D
Aşure dedi ya :KK70::KK70::KK70: Stres topu gibisin mübarek ne güldürdün beni :KK70:
Haha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamam :(
Hem sayarız hem severiz :KK70: :KK70: olur öyle arada :KK70:
HAha işte aynen öyle :D

Ay benim de gelmedi değil :KK70: Ama napayım bak iyi bişey yapınca da övüyoruz ama yanii :KK70:
Genel anlamda iyidir zaten böyle şeyleri çok düşünür. Ama sinirlendiriyor arada işte :KK70:

Ama ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi? :KK70:

Haha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamam :KK43:

HAha işte aynen öyle :KK70:
aman hep kızdırmasınlarda arada olsun artık okadar :D

Ama ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi? :KK70:
Herkese söylersin yapmazlar. Biz nişanda istemedik gerçi o zaman da zorla bohçaya takmışlar :D:D
Haha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamam :KK43:
Kızım sen bana stres topu oldun :D Bu arada ben cidden gidicem psikologa iyi değilim şu sıralar bakma..
Haha güzel evet dee... :KK70:
Olmuştu tabi nasıl unutursun takı seti meselesini :KK70:
Ay hatırladım :D Ama saydırmış mıydım hatırlayamadım saydırmadım galiba :D

Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük mesele :p

Aşure dedi ya :KK70::KK70::KK70: Stres topu gibisin mübarek ne güldürdün beni :KK70:

İviiitt çok beğenerek aldımm pusudaydım ne zamandır :KK70: Emsanın sitesinde 350tlydi, n11de 300e buldum, anneler günü indirimi olarak 260 küsüre düştü :KK48:

Amanınn fotoğraf geliyorr :rolleyes::rolleyes:

Çok iyi almışsın kuzum :)

Kayınvalidemin aldıklarını ekledim, çeyizim albümümde :)
Gelinliğimi yeni albüm yapacam.
Bu arada gelinlikle ilgili bilgi yazayım; Ben başkasınınkini denedim büyüktü bana üzerime göre dikilecek ve kollu olacak arkadan resmi yok ama uzun kuyruklu duak da uzun :) Fotoğraflar pek güzel değil ama olsun bakın siz atıyorum :D
Bindallım ve kına malzemelerimi de atayım :D :D

Back
X