Ay yazmıyormuş üzerindeNerde bu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yazmıyormuş üzerindeNerde bu :)
Ay yazmıyormuş üzerindeEssede
Çok iyiymiş :)
Öyle bile uygun değil mi fiyatı esseye göresadece çatal kaşık takımını verseler ya bana :)
Akşama hepsi benim olabilirrÇok iyiymiş :)
Haniii nerdeHatunlar gelinlik ayakkabımı aldım ben![]()
Mağazadamı varmış sitede göremedimÖyle bile uygun değil mi fiyatı esseye göreÇok şaşırdım ya, bana hepsi lazım zaten çok çok iyi denk geldi.
Akşama hepsi benim olabilirr![]()
Öyle bile uygun değil mi fiyatı esseye göreÇok şaşırdım ya, bana hepsi lazım zaten çok çok iyi denk geldi.
Akşama hepsi benim olabilirr![]()
Hatunlar gelinlik ayakkabımı aldım ben![]()
çok hoşmuş ayakkabılar. ben böyle önü açık giyemiyorum ya ayağımı acıtıyorAslında çok kararsız kaldım, beyaz mı ,pembe mi diye..Size de sorayım..Sizce hangisi?Eki Görüntüle 1525780 Eki Görüntüle 1525782
Facebooktan yayınladılar mağazalarda varmış :) Neredeyse büyük parçalar bitecekMağazadamı varmış sitede göremedimkaçırma bencede
Ay ne yalan söyleyeyim ben de bilemedim ikisi de çok güzelAslında çok kararsız kaldım, beyaz mı ,pembe mi diye..Size de sorayım..Sizce hangisi?Eki Görüntüle 1525780 Eki Görüntüle 1525782
pembeeeAslında çok kararsız kaldım, beyaz mı ,pembe mi diye..Size de sorayım..Sizce hangisi?Eki Görüntüle 1525780 Eki Görüntüle 1525782
çok hoşmuş ayakkabılar. ben böyle önü açık giyemiyorum ya ayağımı acıtıyorama çok beğeniyorum.
Facebooktan yayınladılar mağazalarda varmış :) Neredeyse büyük parçalar bitecek
Ay ne yalan söyleyeyim ben de bilemedim ikisi de çok güzelPembe çok tatlı beyaz da klasik güzel ay bilemedim ya
Baya herşey var içinde kaçırma :)Facebooktan yayınladılar mağazalarda varmış :) Neredeyse büyük parçalar bitecek
Ay ne yalan söyleyeyim ben de bilemedim ikisi de çok güzelPembe çok tatlı beyaz da klasik güzel ay bilemedim ya
pembeeeçok beğendimm ben :) güle güle giy ortak
Hadi yaa acaba mağaza mağaza değişiyomu bi arkadaş aldı o dantelli modelden :) ama senin aldıklarında çok güzell ben çok beğendim :)Çok teşekkür ederim ortak, bu arada ben inci ye de baktım .. ama göremedim netteki modelleri yoktu mağazada![]()