2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

1 hafta sürem var iade için..1 ay da değişim süresi var..Gelinlik Provasına gidip öyle mi kara versem acaba ?
Bak öyle daha iyi olabilir, modelle bir arada görürsün baktın pembe içine sinmedi beyaz garanti. Ama pembenin de çok tatlı duracağını düşünüyorum, çok patlak bir renk de değil ışıldar öyle alttan :)

Baya herşey var içinde kaçırma :)
Sorma ya resmen altın bozdurucam alabilmek için :D Annem de yanımda biz fiyatı bir gördük şoklardayız. Diğer aldığım takım da günlük olur herhalde artık :D Ay zaten kıyamıyordum kaldırmaya her gün kullanayım ben bunu diyordum :D

Bir de tabak çatal takımında oradaki modeller olmak zorunda değilmiş benim oradan tek beğenmediğim tabak olmuştu ki bu fiyataysa o tabak da olur modundayım :D Düdüklü de almayı düşündüğüm düdüklü

Günaydın kızlar

H happy__ kampanya süpermiş çok uygun gerçekten değerlendirmelisiniz :rolleyes:
greenandblue greenandblue çok güzelmişş pembeye bayıldım ben çiçeğini de pembeli seçersen çok güzel olur
Gerçketen alamazsam üzülürüm çünkü bunları ayrı ayrı aldığımda en az 2 katı fiyatı gözden çıkarmam gerekecek

Sorma ya resmen altın bozdurucam alabilmek için :KK70: Annem de yanımda biz fiyatı bir gördük şoklardayız. Diğer aldığım takım da günlük olur herhalde artık :KK70: Ay zaten kıyamıyordum kaldırmaya her gün kullanayım ben bunu diyordum :KK70:
:D Başka takım almışmıydın :)

Misafir çatal kaşık takımı almıştım ama onu her gün kullanasım vardı :KK70: Bakalım ikisini bir kıyaslar karar veririm alabilirsem. Ama onun dışında oradaki hiçbir şey bende yok hepsi gerekliler :)

Rica ederimm ne demek :)
Hee :) ben yemek takımı aldın sandım biliyom ya onu :)

kafein_ kafein_ nerdeki acep sesi çıkmıyor. ya birde adı değişmişti yenisini gene hatıryamıyorum ama hayatbos naptıki çok merak ediyorum onu

Back
X