2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen bence sen ona kampanya olmamış halinde bir kaç ürün at dua etsin bunu bulduğuna :) kaçırma sakın al canım
Almazsam her türlü bende patlayacak zaten, kalkıp o almayacak uğraşmayacak yine iki güne elinde kalacak şeyler bulacak. İkna etmeye çalışırken daha çok borca giremem. Üzülüyorum sadece. Ya acaba iyi bi evlilik yürütmek için sağır falan mı olmak gerek ben hiç bilmiyorum sanırım bu işleri, her şeyi anlatıp açıklamaya çalışıyorum. Bırak kendi içinde yap değil mi?

Kuracağın yuvaya özenmek bu olsa gerek..
Haha sorma kuzu, bu tripeklrdeyim ben işte, halime bak :D Aah Ahh
ay o gösteriş işini untumuşum ya ben :KK70: bir de o vardı :KK70: çok pis gösteriş yaparım :KK70: gerçekten bazen diyorum ben bukadar kötü bi insandımda neden yanımdasın :KK70: allah akılfikir versin napalım :KK70:
Yaa inanmıyoruum! Ben de hep bu cümleyi kurmak zoruda kalıyorum haha :d Bu kadar olur! :D

ay o gösteriş işini untumuşum ya ben :KK70: bir de o vardı :KK70: çok pis gösteriş yaparım :KK70: gerçekten bazen diyorum ben bukadar kötü bi insandımda neden yanımdasın :KK70: allah akılfikir versin napalım :KK70:
Stresse bizde kaç katı var. En ufak bir gerginliğe gelemiyorlar onu anlamıyorum. Ev mi alınacak? Bir başına almayacaksın. Mobilya mı? Bir başına almayacaksın ben de para koyucam. Ee zaten erkek ne alıyor başka. Evin diğer eşyalarını zaten bir başıma alıyorum. Senin benimi yok deniyor lafta ama bütün maddi stres kadına kalıyor, erkeğin stresi de yine kadında patlıyor. Keşke erkek olsaydım ya da vurdumduymaz biri olsaydım

Genelinde var biz mobilya almaya gitmeden önce netten model atıyorum falan, sen baya abartcaksın belli dedi :D gittik kendi 5 e köşe koltuk beğendi :) işine içine girince anlıyolar anca yani :D zaten artık nötrleşiyolar deterjan almama bile bişey demedi :D

şekerim onunda lafı hazır :KK70: onun için önemli olan benle bir ömür ama ben onu yeterince sevmiyorumki böyle ıvır zıvır şeylere takılıyorum :KK70: en iyisi olmayı versin noluyor yani:KK70:
Aaa bak bi de şu çıktı geçen gün " belki de sen evlenmek istemiyosun böyle alışveriş bilmem ne hoşuna gidiyo " :D
O da benim yüzümden oldu. İnternette bi ayzı gördüm" Kadınlar aslında evlenmek istemiyor. Sadece alışveriş yapmak, düğün yapmak, gelinlik giymek istiyorlar hepsi bu" diye . Ona bunu göstermiştim komiğime gittiği için. Sonra da yukarıdaki cümleler başladı :D

Almazsam her türlü bende patlayacak zaten, kalkıp o almayacak uğraşmayacak yine iki güne elinde kalacak şeyler bulacak. İkna etmeye çalışırken daha çok borca giremem. Üzülüyorum sadece. Ya acaba iyi bi evlilik yürütmek için sağır falan mı olmak gerek ben hiç bilmiyorum sanırım bu işleri, her şeyi anlatıp açıklamaya çalışıyorum. Bırak kendi içinde yap değil mi?
keisnlikle her şekilde sana kalıcak. ben artık çoğu şeyi sormuyorum şunu beğendm araştırdım bunu alıcam diyorum o söyleniyor söyleniyor. ben kendi bildiğimi okuyorum. sonuçta araştıran sensin aynı kalitede daha uygunu varsa çıkarsın ortaya yoksa bi zahmet saygı duysun senin kararına takma sen al herşekilde sen ödüceni
Haha sorma kuzu, bu tripeklrdeyim ben işte, halime bak :KK70: Aah Ahh

Yaa inanmıyoruum! Ben de hep bu cümleyi kurmak zoruda kalıyorum haha :d Bu kadar olur! :KK70:
bunların hepsi aynı model canım :D

Genelinde var biz mobilya almaya gitmeden önce netten model atıyorum falan, sen baya abartcaksın belli dedi :KK70: gittik kendi 5 e köşe koltuk beğendi :) işine içine girince anlıyolar anca yani :KK70: zaten artık nötrleşiyolar deterjan almama bile bişey demedi :KK70:
Haha deterjan dedi yaaa :D

Haklısın kuzu işin içine girmeyince piyasayı bilemez ama onlara göre sadece üç beş tabak yani takılma hiç boşver :)

şekerim onunda lafı hazır :KK70: onun için önemli olan benle bir ömür ama ben onu yeterince sevmiyorumki böyle ıvır zıvır şeylere takılıyorum :KK70: en iyisi olmayı versin noluyor yani:KK70:
Tabi ki sonuçta misafiri yer sofrasında da ağırlayabiliriz melamin tabak da yeter, kaşık da 6 tane alsak kalanı avucuyla içiverir yeter ki huzur olsun. Her şey bu kadar toz pembe değil, alınacak olanlar da bu kadar pahalı değil. Babam anlıyor ya babam şu an arıyor çok güzel kampanyaymış alalım diye allahm iyi ki babam var ya resmen ağlıycam şimdi :cry:

Aaa bak bi de şu çıktı geçen gün " belki de sen evlenmek istemiyosun böyle alışveriş bilmem ne hoşuna gidiyo " :KK70:
O da benim yüzümden oldu. İnternette bi ayzı gördüm" Kadınlar aslında evlenmek istemiyor. Sadece alışveriş yapmak, düğün yapmak, gelinlik giymek istiyorlar hepsi bu" diye . Ona bunu göstermiştim komiğime gittiği için. Sonra da yukarıdaki cümleler başladı :KK70:
hahaa :D aslına bakınca bi bakıma doğru bir cümle :D ama olsun sonuçta kendimizde bir eve çıkıp oraya alışveriş yapabildirdik dimi :D ikimizin evine alıyoruz berbaer yuva hayal ediyoruz :D
Ayyyy nasıl sinir oluyorum bu lafa :KK70:
hepsi aynı hepsi :D ben duymamazlıktan geliyorum artık napaam :D

Kızlar şu ne gerek var lafını bende duyuyordum ama artık karışmıyor çok şükür şunu şu fiyata buldum diyorum tmm alalım diyor. Saksı düştü herhalde başına :KK70:

H happy__ canım hiç stresse girme ne anlar ki erkekler kampanyadan tabak çanaktan sen kaçırma bunu

hahaa :KK70: aslına bakınca bi bakıma doğru bir cümle :KK70: ama olsun sonuçta kendimizde bir eve çıkıp oraya alışveriş yapabildirdik dimi :KK70: ikimizin evine alıyoruz berbaer yuva hayal ediyoruz :KK70:
HAha evet o yüzden hoşuma gitmişti biraz da :D
Ama bu gayet doğal bi durum değil mi yani. KAdınlar alışverişi sever bu çok net! E ortada alışveriş yapmamızı gerektirecek bir durumda olunca sonuç kaçınılmaz oluyo. Ne var yani hem söylenerek alsaydım daha mı iyiydi di mi?
Bunu düşünen yok tabii :D
Düşünsene çatal bıçak bakıcaz "hay ben senin çatalınaaaa bıçağına bıktım ulann" diye giriyoruz mağazaya falan :D

Tabi ki sonuçta misafiri yer sofrasında da ağırlayabiliriz melamin tabak da yeter, kaşık da 6 tane alsak kalanı avucuyla içiverir yeter ki huzur olsun. Her şey bu kadar toz pembe değil, alınacak olanlar da bu kadar pahalı değil. Babam anlıyor ya babam şu an arıyor çok güzel kampanyaymış alalım diye allahm iyi ki babam var ya resmen ağlıycam şimdi :cry:
Ayyy kıyamam ya yapma öyle kuzu :(

hahaa :KK70: aslına bakınca bi bakıma doğru bir cümle :KK70: ama olsun sonuçta kendimizde bir eve çıkıp oraya alışveriş yapabildirdik dimi :KK70: ikimizin evine alıyoruz berbaer yuva hayal ediyoruz :KK70:

hepsi aynı hepsi :KK70: ben duymamazlıktan geliyorum artık napaam :KK70:
Hee diyip geçiyorum ben genel tavır bu :D

Ay kuzu ya baksana hepimizinki aynıymış işte. Bir tanesi farklı değil yani . Üzülme o yüzden...
Anlamadıkları konuda konuşmak doğalarında var demek

Back
X