2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa bak bi de şu çıktı geçen gün " belki de sen evlenmek istemiyosun böyle alışveriş bilmem ne hoşuna gidiyo " :KK70:
O da benim yüzümden oldu. İnternette bi ayzı gördüm" Kadınlar aslında evlenmek istemiyor. Sadece alışveriş yapmak, düğün yapmak, gelinlik giymek istiyorlar hepsi bu" diye . Ona bunu göstermiştim komiğime gittiği için. Sonra da yukarıdaki cümleler başladı :KK70:
Sen büyük hata etmişsin
keisnlikle her şekilde sana kalıcak. ben artık çoğu şeyi sormuyorum şunu beğendm araştırdım bunu alıcam diyorum o söyleniyor söyleniyor. ben kendi bildiğimi okuyorum. sonuçta araştıran sensin aynı kalitede daha uygunu varsa çıkarsın ortaya yoksa bi zahmet saygı duysun senin kararına takma sen al herşekilde sen ödüceni
Ya alınacak şeyler iki gün kullan at değil ki. Gelinliğe laf edilmesini daha çok anlayabilirim şu durumda.
Haha deterjan dedi yaaa :KK70:
Sorma ya dedi valla :D

Stresse bizde kaç katı var. En ufak bir gerginliğe gelemiyorlar onu anlamıyorum. Ev mi alınacak? Bir başına almayacaksın. Mobilya mı? Bir başına almayacaksın ben de para koyucam. Ee zaten erkek ne alıyor başka. Evin diğer eşyalarını zaten bir başıma alıyorum. Senin benimi yok deniyor lafta ama bütün maddi stres kadına kalıyor, erkeğin stresi de yine kadında patlıyor. Keşke erkek olsaydım ya da vurdumduymaz biri olsaydım
buna çok katıldım ya herşeyin stresi bizde onlara ne oluyorsa :(
Ay aynı olduklarını biliyodum da bu kadarını tahmin edememişim yani :KK70: Cümlelerde aynı olmaz ki. Orjinallik sıfır bunlarda :KK70:
ders vermek lazım biraz gelişsinler :D
Tabi ki sonuçta misafiri yer sofrasında da ağırlayabiliriz melamin tabak da yeter, kaşık da 6 tane alsak kalanı avucuyla içiverir yeter ki huzur olsun. Her şey bu kadar toz pembe değil, alınacak olanlar da bu kadar pahalı değil. Babam anlıyor ya babam şu an arıyor çok güzel kampanyaymış alalım diye allahm iyi ki babam var ya resmen ağlıycam şimdi :cry:
şanslısın kuzum. benim babamda biraz önceki modellerden :D bana yemek takımı alacaktı hesapta tanıdık falan filan birileri varmış. annem demiş işe 800 tl ye arkadaşıyla alıyor iyi denk gelmiş alsın demiş (ben 800tl ye buldum). babamdaki tepki napıosunuz siz ya o fiyata yemek takımımı olur alt tarafı tabak değilmi :D

buna çok katıldım ya herşeyin stresi bizde onlara ne oluyorsa :KK43:

ders vermek lazım biraz gelişsinler :KK70:

şanslısın kuzum. benim babamda biraz önceki modellerden :KK70: bana yemek takımı alacaktı hesapta tanıdık falan filan birileri varmış. annem demiş işe 800 tl ye arkadaşıyla alıyor iyi denk gelmiş alsın demiş (ben 800tl ye buldum). babamdaki tepki napıosunuz siz ya o fiyata yemek takımımı olur alt tarafı tabak değilmi :KK70:
Yerken iyi ama :D

Aaa hemen baktım ben de :KK70: Süpürgesini de koymuş oooh :)
BAk tefal actifry alanlar var , kimbilir kaç para o haha :KK70: Çok lüks düşkünüsün conchiglia, olmaz bu böyle :KK70:
:D :D bi kere ben onu 280 liraya aldım indirimden ona hiçbişey demedi biliyomusun çünkü beyimiz yağlı kızartma sevmiyo diye bu hoşuna gidiyo :D

Bende genel olarak var sakın ağlama oturur bende ağlarım çok sulugözüm ben :KK43:
Ayy napayım şu sıralar her şey üstüme üstüme :( Kötü biri olucam müsrif olucam kıymetim o zaman bilinicek biliyorum ben.
Aaa hemen baktım ben de :KK70: Süpürgesini de koymuş oooh :)
BAk tefal actifry alanlar var , kimbilir kaç para o haha :KK70: Çok lüks düşkünüsün conchiglia, olmaz bu böyle :KK70:
Ay hakkaten nelere para veriyor insalar :KK12: Alınma @Conchiglia :D
Allahım bir kapsül teyzesi olmamıştım . Bu günleri de gördüm ya şükürler olsun haha :KK70:
Ay inanmıyorum size ya :D

:KK70: :KK70: bi kere ben onu 280 liraya aldım indirimden ona hiçbişey demedi biliyomusun çünkü beyimiz yağlı kızartma sevmiyo diye bu hoşuna gidiyo :KK70:
Haha işte onun öyle bir durumu olmasaydı sen almak isteseydin.
Yok artık ya kızartma bu yaa yağda olacak tabi ne saçma şeylere para ahrcıyosun diyebilirdi :D
:KK70: daha ne istiyosun bak bunu yapmam hep
Nasıl mesudum şuan bilemezsinnnn :D
Ay inanmıyorum size ya :KK70:
Haha inan inan, bu hallere geldik :D

Back
X