Bilemiyorum fotoğrafı hala göremedikYapma etmee bak açıkladım amaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum fotoğrafı hala göremedikYapma etmee bak açıkladım amaaa![]()
Vuhuu ben direkt buradan dalarım konuyaEkledim kızlar eklemişken misafirlik ve kahvaltı takımımı da ekledim![]()
:) :) :)![]()
arada olur öyle sıkıntı yok
Ayyy hani foto ?Kızzlar ben günlük yemek takımımı aldıım![]()
Dedikodu olunca akan sular duruyor
Aa belki sizinki durmuştur burada daha hızlı geçiyordur o yüzden
Fotooo![]()
çok şirinmiş günlükler hangi marka bu. güle gülede kullanın inşEkledim kızlar eklemişken misafirlik ve kahvaltı takımımı da ekledim![]()
Ekledim kızlar eklemişken misafirlik ve kahvaltı takımımı da ekledim![]()
Ne zaman doğumgünün :)Ay acaba doğumgünümde bana da hediye alırlar mı böyle cicilerKimse de yok ki etrafımda kutlayacak kahretsin ya annem bile gidiyor doğumgünümü beklemeden
![]()
Tamam gördükAy ne güzel gelsin hediyecikler
Güle güle kullann
Vuhuu ben direkt buradan dalarım konuya
Gördüm çok ciciymiiiş. Güle güle kullan kuzuuu :)
:) :) :)
Ayyy hani foto ?
:) evet evet öyle olmuşş :)
Ay acaba doğumgünümde bana da hediye alırlar mı böyle cicilerKimse de yok ki etrafımda kutlayacak kahretsin ya annem bile gidiyor doğumgünümü beklemeden
![]()
Ayyy çok şirinmiş :) güle güle kullan
çok şirinmiş günlükler hangi marka bu. güle gülede kullanın inş
Ayy gördüm hepsi de çok güzell ya güle güle kullann
Hahah dua etmekten başka çaremiz yok tatlımAy acaba doğumgünümde bana da hediye alırlar mı böyle cicilerKimse de yok ki etrafımda kutlayacak kahretsin ya annem bile gidiyor doğumgünümü beklemeden
![]()
Ne zaman doğumgünün :)
Az kaldı işte
Doğru dedin bak günlük dua listeme sokayım bunu daHahah dua etmekten başka çaremiz yok tatlım![]()
Ben de edicem üzülme. Allahım İnşallah pixiebelle e doğum gününde yemek takımı alırlar. Hem de düz beyaz acayip şeklli olur inşallah hahahahDoğru dedin bak günlük dua listeme sokayım bunu da![]()
Hahahahah tanım cuk oturmuşBen de edicem üzülme. Allahım İnşallah pixiebelle e doğum gününde yemek takımı alırlar. Hem de düz beyaz acayip şeklli olur inşallah hahahah![]()
aminnnnBen de edicem üzülme. Allahım İnşallah pixiebelle e doğum gününde yemek takımı alırlar. Hem de düz beyaz acayip şeklli olur inşallah hahahah![]()
Çarpılmama az kaldı bu kız yüzünden hahahaminnnn
![]()
Dualarınız için teşekkürler arkadaşlaraminnnn
![]()
Ayy hahahah
Milleti de kendine uyduruyosunÇarpılmama az kaldı bu kız yüzünden hahah![]()
göbek ve simitlerimizin gitmesi içinde dua istiyorum benDualarınız için teşekkürler arkadaşlarBen de gelinliklerinizin çok güzel olması için dua edicem
Ayy hahahahdüzeltmeyi de yaptı
Milleti de kendine uyduruyosun![]()