- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Vallahi ağlarım şu an çok hazırım peçetem elimde![]()
Bir iki üç başlıyoruzHahah bencede , gözlerimiz şişene kadar ağlayalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ağlarım şu an çok hazırım peçetem elimde![]()
Bir iki üç başlıyoruzHahah bencede , gözlerimiz şişene kadar ağlayalım![]()
haha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum yaNeden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim![]()
Hahah ben de kırmızıyıı. Lala sarıydı Po kırmızı. Ama diğerleri erkekken kız gibi davranıyodu bi gariplerdiNeden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim![]()
Yaramaz noonoohaha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum ya
Ayy çok tatlı bi süpürgeleri vardı ona bayılıyoduuuum![]()
Hahaha ayy çok severdim canlarım. O ikisine sibnir oluyodum ben de demek bundamış. Yumuşak yumuşak hallar!Hahah ben de kırmızıyıı. Lala sarıydı Po kırmızı. Ama diğerleri erkekken kız gibi davranıyodu bi gariplerdiAy bi de tubbie pure ve tubbie tostları vardı noonoo gelip süpürüyordu ay ne çok şey hatırlıyorum galiba ondan böyleyim
![]()
Bir iki üç başlıyoruz![]()
Beni bi gülme tuttu
Hahaha anıllar anılaar, şimdi gözümde canlandılaaaarYaramaz noonoo![]()
Hep oyunbozancılık yap zaetenBeni bi gülme tuttu![]()
http://vignette1.wikia.nocookie.net...0o1_400.gif/revision/latest?cb=20130526103058Hahaha anıllar anılaar, şimdi gözümde canlandılaaaar![]()
O konulara girmeyelim demeyi planlıyorum benpsikologlar boşuna çocukluğa inmiyorlar bi sebebi varmış![]()
haha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum ya
Neden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim![]()
haha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum ya
Evet ye kesinlikleYaaa yeriiim![]()
Çık o zaman, olmaz biz bizimle ağlayabilecek takım arkadaşları arıyoruzBeni bi gülme tuttu![]()
Ay yazık kimse sevmiyormuş onlarıBnede sarı olanı severdiim tinkiwinki ve dipsiye gıcık olurdum po'yu da kardeşime benzetirdim ahahha![]()
Banane yaaÇık o zaman, olmaz biz bizimle ağlayabilecek takım arkadaşları arıyoruz![]()
Ay yazık kimse sevmiyormuş onları![]()