- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Boşver ya tipi yeter bunlarınAman olsun ya bi süre idare eder en azından. Zaten sadece bluz falan asılacak fazla ağırlık vermeyince sorun olmaz diye düşündüm ama kısmet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver ya tipi yeter bunlarınAman olsun ya bi süre idare eder en azından. Zaten sadece bluz falan asılacak fazla ağırlık vermeyince sorun olmaz diye düşündüm ama kısmet![]()
Boşver ya tipi yeter bunlarınHafif şeyler as şeker şeker dursunlar orda
![]()
Evet o eski halinden eser yok şimdi yani hahaBozuluyormuş dimi bunlar alttan plastik çıkıyomuş ama şuan çok tatlılar![]()
Evet o eski halinden eser yok şimdi yani haha
Ama olsun yaa hevesimizi alalım sonra ne hali varsa görsün![]()
kesinlikle katıldım bu isyanaBu kadar iş bünyeme ağıır geliyor, teker teker gelin daha davetiye yapıcaz yaa![]()
Siz nasıl isterseniz pilemses hanımBu kadar iş bünyeme ağıır geliyor, teker teker gelin daha davetiye yapıcaz yaa![]()
Katılmamak elde mi kırk parçaya bölündük resmen yahukesinlikle katıldım bu isyana![]()
Bunu demeyeydin iyiydi.Katılmamak elde mi kırk parçaya bölündük resmen yahu
Ne zamanaydıkesinlikle katıldım bu isyana![]()
Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorumSiz nasıl isterseniz pilemses hanım
Davetiye dedinmiydi akan sulaar durur burda![]()
![]()
Arkadaş üç farklı meslekten eleman yerine tek başıma beni çalıştırıyorlar ben ne yapayım yani. Diyorlar bazen sen böyle bişeyleri kopyalıyosun ya sürükleyip bilgisayarda, seni de sürükleyip kopyalayasımız geliyor diyeKatılmamak elde mi kırk parçaya bölündük resmen yahu
Ya ya ya , şa şa şa! Pilemsesim çok yaşaaa!Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorumSadece davetiye yapıcam artık
![]()
Hahaha ay bu çok iyiymiş. İsteğe bak yaaArkadaş üç farklı meslekten eleman yerine tek başıma beni çalıştırıyorlar ben ne yapayım yani. Diyorlar bazen sen böyle bişeyleri kopyalıyosun ya sürükleyip bilgisayarda, seni de sürükleyip kopyalayasımız geliyor diye![]()
Ahahahaha çok çarpıcı bi cevap olurmuş hakkatenYa ya ya , şa şa şa! Pilemsesim çok yaşaaa!![]()
Hahaha ay bu çok iyiymiş. İsteğe bak yaa![]()
Ben kendimi cut-paste yapıp başka klasöre atmak istiyorum ama deseydin bence![]()
Hahaah senin sendrom geçmemiş henüzBencedeee
Ay kolumun üstünde uyuyakalıyordum az daha. Uyumadım ama kafamı kaldırdığımda yüzümün sağ tarafındaki görüntü resmen şuydu ;Eki Görüntüle 1527123
Geçmez geçmeeez , mesai saati bitmeden bu sendrom beni terk etmezHahaah senin sendrom geçmemiş henüz![]()
Ne yapacağımı şaşırdım ya çok sıkıcıGeçmez geçmeeez , mesai saati bitmeden bu sendrom beni terk etmez![]()
![]()
Kimi çok işi olduğundan sıkılıyor , kimi olmadığındanNe yapacağımı şaşırdım ya çok sıkıcı![]()
Bunu demeyeydin iyiydi.
Detaylarda boğulucam sanırım. Daha hiç düşünmediğim ve düşünmek istemediğim o kadar çok şey var ki uğraşılacak.
Hem güzel hem gıcık bir durumla karşı karşıyayız![]()
Ne zamanaydı
Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorumSadece davetiye yapıcam artık
Arkadaş üç farklı meslekten eleman yerine tek başıma beni çalıştırıyorlar ben ne yapayım yani. Diyorlar bazen sen böyle bişeyleri kopyalıyosun ya sürükleyip bilgisayarda, seni de sürükleyip kopyalayasımız geliyor diye![]()
Aynen yaaaaEvet ya vallaha aklımda hangisini tutacağımı şaşırdım, daha hiç bakmadığım bir sürü şey var pf :)
Kızım bırak da gelin arabasını da damat bey düşünüversin yaAynen yaaaa
Hayır o henüz bakmadığım şeylere hiç bakasımda yokÇünkü bi bakim neler varmış diyosun sonra yeni bi dert daha çıkıyovermiş oluyo. Bus efer onu da dert ediyosun falan.
Dün arkadaşım bana gelmiş gelin arabası saç makyaj diyo. Ohoo oraya gelene kadaaaaar dedim![]()