2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu kadar iş bünyeme ağıır geliyor, teker teker gelin daha davetiye yapıcaz yaa :confused:

kesinlikle katıldım bu isyana :KK70:
Ne zamanaydı :KK17:
Siz nasıl isterseniz pilemses hanım :KK70:
Davetiye dedinmiydi akan sulaar durur burda :KK70: :KK70:
Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorum :D Sadece davetiye yapıcam artık :D
Katılmamak elde mi kırk parçaya bölündük resmen yahu
Arkadaş üç farklı meslekten eleman yerine tek başıma beni çalıştırıyorlar ben ne yapayım yani. Diyorlar bazen sen böyle bişeyleri kopyalıyosun ya sürükleyip bilgisayarda, seni de sürükleyip kopyalayasımız geliyor diye :D

Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorum :KK70: Sadece davetiye yapıcam artık :KK70:
Ya ya ya , şa şa şa! Pilemsesim çok yaşaaa! :D :D
Arkadaş üç farklı meslekten eleman yerine tek başıma beni çalıştırıyorlar ben ne yapayım yani. Diyorlar bazen sen böyle bişeyleri kopyalıyosun ya sürükleyip bilgisayarda, seni de sürükleyip kopyalayasımız geliyor diye :KK70:
Hahaha ay bu çok iyiymiş. İsteğe bak yaa :D :D
Ben kendimi cut-paste yapıp başka klasöre atmak istiyorum ama deseydin bence :D

Ya ya ya , şa şa şa! Pilemsesim çok yaşaaa! :KK70: :KK70:

Hahaha ay bu çok iyiymiş. İsteğe bak yaa :KK70: :KK70:
Ben kendimi cut-paste yapıp başka klasöre atmak istiyorum ama deseydin bence :KK70:
Ahahahaha çok çarpıcı bi cevap olurmuş hakkaten :D:D

Ahahahaha çok çarpıcı bi cevap olurmuş hakkaten :KK70::KK70:
Bencedeee :D
Ay kolumun üstünde uyuyakalıyordum az daha. Uyumadım ama kafamı kaldırdığımda yüzümün sağ tarafındaki görüntü resmen şuydu ; fero.webp

Bunu demeyeydin iyiydi.
Detaylarda boğulucam sanırım. Daha hiç düşünmediğim ve düşünmek istemediğim o kadar çok şey var ki uğraşılacak.
Hem güzel hem gıcık bir durumla karşı karşıyayız :KK43:

Evet ya vallaha aklımda hangisini tutacağımı şaşırdım, daha hiç bakmadığım bir sürü şey var pf :)

Ne zamanaydı :KK17:

Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorum :KK70: Sadece davetiye yapıcam artık :KK70:

Arkadaş üç farklı meslekten eleman yerine tek başıma beni çalıştırıyorlar ben ne yapayım yani. Diyorlar bazen sen böyle bişeyleri kopyalıyosun ya sürükleyip bilgisayarda, seni de sürükleyip kopyalayasımız geliyor diye :KK70:

Oooo maşallah ya şunlara bak :)

Evet ya vallaha aklımda hangisini tutacağımı şaşırdım, daha hiç bakmadığım bir sürü şey var pf :)
Aynen yaaaa :(
Hayır o henüz bakmadığım şeylere hiç bakasımda yok :D Çünkü bi bakim neler varmış diyosun sonra yeni bi dert daha çıkıyovermiş oluyo. Bus efer onu da dert ediyosun falan.
Dün arkadaşım bana gelmiş gelin arabası saç makyaj diyo. Ohoo oraya gelene kadaaaaar dedim :D

Aynen yaaaa :KK43:
Hayır o henüz bakmadığım şeylere hiç bakasımda yok :KK70: Çünkü bi bakim neler varmış diyosun sonra yeni bi dert daha çıkıyovermiş oluyo. Bus efer onu da dert ediyosun falan.
Dün arkadaşım bana gelmiş gelin arabası saç makyaj diyo. Ohoo oraya gelene kadaaaaar dedim :KK70:
Kızım bırak da gelin arabasını da damat bey düşünüversin ya :D

Back
X