2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu nasıl :)

Eklentiler

• gelin-arabası-sözleri-komik.webp
    gelin-arabası-sözleri-komik.webp
    9 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar birazda güzellere bakalım nasıl sizce bunlarr ben böyle hayal ediyorumm :KK36:

Eklentiler

• BeauArtsPhotographic_SMP_BlueMagnoliaEvents1-749x1024.webp
    BeauArtsPhotographic_SMP_BlueMagnoliaEvents1-749x1024.webp
    70 KB · Görüntüleme: 44
  • cans.webp
    cans.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Holly-Golightly-Nonsuch-Mansion-Bridal-Shoot-Anneli-Marinovich-Photography-149-1024x682.webp
    Holly-Golightly-Nonsuch-Mansion-Bridal-Shoot-Anneli-Marinovich-Photography-149-1024x682.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 49
  • sari-cabrio-vosvos1.webp
    sari-cabrio-vosvos1.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 56
Çok tatlısınız bebekleeeerr :KK68:

En değişiğinii beğen zaten :KK70:

Yaaaa neden yapıyosun bunuu
Ben şundan istediiim, çok fazla hem deee :KK70: http://www.pembecida.com/Mrs-Lovely-Kupa,PR-695.html

Çokta mütevazı bir seçim olmuş :KK45:

Ya bir avize gördüm yatak odam içinnn beyaz country olacak yatak örtüm pembe çiçekli falan nasıl olur sizce çokta ucuuzz

Eklentiler

• 188617.webp
    188617.webp
    2 KB · Görüntüleme: 47
Çokta mütevazı bir seçim olmuş :KK45:

Ya bir avize gördüm yatak odam içinnn beyaz country olacak yatak örtüm pembe çiçekli falan nasıl olur sizce çokta ucuuzz
Kuzucum bence gayet güzel olur amaa bunu görmüştüm ben bir yerde. Bizim minişe pembe avize arıyorduk çünkü :). Gerçeği pek iyi durmuyor. Hafif yani nasıl anlatsam bilemedim ama. Sonra bunun çok benzeri bişey buldular gayet güzel görünüyoro
Yine bu model ama biraz daha kaliteli görünen bişeyler bakabilirsin bence

Kuzucum bence gayet güzel olur amaa bunu görmüştüm ben bir yerde. Bizim minişe pembe avize arıyorduk çünkü :). Gerçeği pek iyi durmuyor. Hafif yani nasıl anlatsam bilemedim ama. Sonra bunun çok benzeri bişey buldular gayet güzel görünüyoro
Yine bu model ama biraz daha kaliteli görünen bişeyler bakabilirsin bence

Yaa ondan o kadar ucuz herhalde. Zaten benim aklımda ki model buydu çokta ucuz görünce sevinmiştim birden. Başka bakayım ozaman canımm sağol :KK15:

Yaa ondan o kadar ucuz herhalde. Zaten benim aklımda ki model buydu çokta ucuz görünce sevinmiştim birden. Başka bakayım ozaman canımm sağol :KK15:
Ne demeeek:KK37: Ablama gidince ordakinin fotosunu çeker nerden almış diye sorarım kuzu bi bakarsın

Back
X