- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Biz de evlencez de toplasan kendimi bile 6 saat düşünmemişimdir , bi çık git deseydinYeni evleniceklermiş evin tüm mobilyası![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de evlencez de toplasan kendimi bile 6 saat düşünmemişimdir , bi çık git deseydinYeni evleniceklermiş evin tüm mobilyası![]()
Bu ilk görüşme haftaya yine geliceklerBiz de evlencez de toplasan kendimi bile 6 saat düşünmemişimdir , bi çık git deseydin![]()
Niye ya çok kibardı ooÇok tatlısınız bebekleeeerr
En değişiğinii beğen zaten
Yaaaa neden yapıyosun bunuu
Ben şundan istediiim, çok fazla hem deeehttp://www.pembecida.com/Mrs-Lovely-Kupa,PR-695.html
Maşşallah o ne yahu 1 aylık asgari maaş
Çok güzel görünüyorr ama kalitesizse direk görüp al derimÇokta mütevazı bir seçim olmuş
Ya bir avize gördüm yatak odam içinnn beyaz country olacak yatak örtüm pembe çiçekli falan nasıl olur sizce çokta ucuuzz
Saray mı döşeyecekmişYaklaşık altı saattir bir müşteri ile görüşülür mü![]()
HAhahaha geçmiş olsun bacımBu ilk görüşme haftaya yine gelicekler![]()
Ay çok korkunççBu ilk görüşme haftaya yine gelicekler![]()
Yaaa çok tatlı olurdu hemi deee . Nerden çıkarıyosun böyle şeyler yaAyrıca o kupa ve mr versiyonu çok güzel takım olmaz mıı![]()
Vicdansız zalımlar!Maşşallah o ne yahu 1 aylık asgari maaş![]()
Hani hani nerdeDaha güzelleri var kuzu
Ne demeeekAblama gidince ordakinin fotosunu çeker nerden almış diye sorarım kuzu bi bakarsın
Kalitesizmiş zaten ya çokta beğenmiştimmNiye ya çok kibardı oo
Ayrıca o kupa ve mr versiyonu çok güzel takım olmaz mıı
Maşşallah o ne yahu 1 aylık asgari maaş
Çok güzel görünüyorr ama kalitesizse direk görüp al derim
Saray mı döşeyecekmişBu kadar konuştuysa kesin zor bi müşteridir. Ben utanır sıkılırdım arkadaş ne o öyle
![]()
Millete gösteriş yapmak hep derdin işte, anca hava atAy çok korkunçç![]()
Yaaa çok tatlı olurdu hemi deee . Nerden çıkarıyosun böyle şeyler yaBi de kupanın dibinde not varmış. Ne tatlı yaaa
Vicdansız zalımlar!Çok tatlıydı ama o da
Güzel olan herşey neden pahalı nedenn.
Ya da ben neden ucuz olan şeyleri çok tatlı bulmuyorum. Yoksa ben lüks ve marka düşkünümüyüm? haha![]()
![]()
Kötü oluyor öyle yaKalitesizmiş zaten ya çokta beğenmiştimm![]()
İnternetten değil piyasaya bak bence canım kalitesinide görürsün :)Hani hani nerde
Çok iyi olur canımmm
Bencede yaa oturup ağlicimm bu ara hep yeni evlenecekler beni buluyoAy çok korkunçç![]()
Yaaa çok tatlı olurdu hemi deee . Nerden çıkarıyosun böyle şeyler yaBi de kupanın dibinde not varmış. Ne tatlı yaaa
Vicdansız zalımlar!Çok tatlıydı ama o da
Güzel olan herşey neden pahalı nedenn.
Ya da ben neden ucuz olan şeyleri çok tatlı bulmuyorum. Yoksa ben lüks ve marka düşkünümüyüm? haha![]()
![]()
Millete gösteriş yapmak hep derdin işte, anca hava at
Kötü oluyor öyle yaBen de o tabaklarda çok hüsrana uğradım işte
İnternetten değil piyasaya bak bence canım kalitesinide görürsün :)
He bi de o var. Ben de böyleyim işte.Millete gösteriş yapmak hep derdin işte, anca hava at![]()
Haha kadersizliğin bu kadarına pes !Bencede yaa oturup ağlicimm bu ara hep yeni evlenecekler beni buluyohiç çekilmiyo
![]()
Haha aman tüküreyim ya. Ben de görmüştüm bunu, kesin beceremezler rezil olur o ağaç
Yani kuzu etrafın hep onlarla çevrili yapacak bir şey yokBencede yaa oturup ağlicimm bu ara hep yeni evlenecekler beni buluyohiç çekilmiyo
![]()
He bi de o var. Ben de böyleyim işte.
Beni böyle seev, sevecekseen![]()
Bak şimdi ya hiç gerçek yüzünü düşünmemiştimHaha aman tüküreyim ya. Ben de görmüştüm bunu, kesin beceremezler rezil olur o ağaç
Bi de çoluk çocuğun eline geçtimiydi hahaha![]()
Hahah evet yaa resmen hayaller -hayatlar oldu şuanBak şimdi ya hiç gerçek yüzünü düşünmemiştimHayaller gerçekler
![]()
Aynen lütfen dikkat edelim böyle uzun kalmayalım kızlar malum karşıdaki de canHaha kadersizliğin bu kadarına pes !![]()