2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok tatlısınız bebekleeeerr :KK68:

En değişiğinii beğen zaten :KK70:

Yaaaa neden yapıyosun bunuu
Ben şundan istediiim, çok fazla hem deee :KK70: http://www.pembecida.com/Mrs-Lovely-Kupa,PR-695.html
Niye ya çok kibardı oo :D
Ayrıca o kupa ve mr versiyonu çok güzel takım olmaz mıı :KK37:
Maşşallah o ne yahu 1 aylık asgari maaş :confused:
Çokta mütevazı bir seçim olmuş :KK45:

Ya bir avize gördüm yatak odam içinnn beyaz country olacak yatak örtüm pembe çiçekli falan nasıl olur sizce çokta ucuuzz
Çok güzel görünüyorr ama kalitesizse direk görüp al derim
Yaklaşık altı saattir bir müşteri ile görüşülür mü :KK43:
Saray mı döşeyecekmiş :KK57: Bu kadar konuştuysa kesin zor bi müşteridir. Ben utanır sıkılırdım arkadaş ne o öyle :D

Bu ilk görüşme haftaya yine gelicekler :KK70:
Ay çok korkunçç :D :D
Yaaa çok tatlı olurdu hemi deee . Nerden çıkarıyosun böyle şeyler ya (: Bi de kupanın dibinde not varmış. Ne tatlı yaaa
Vicdansız zalımlar! :D Çok tatlıydı ama o da :( Güzel olan herşey neden pahalı nedenn.
Ya da ben neden ucuz olan şeyleri çok tatlı bulmuyorum. Yoksa ben lüks ve marka düşkünümüyüm? haha :D :D

Niye ya çok kibardı oo :KK70:

Çok güzel görünüyorr ama kalitesizse direk görüp al derim

Saray mı döşeyecekmiş :KK57: Bu kadar konuştuysa kesin zor bi müşteridir. Ben utanır sıkılırdım arkadaş ne o öyle :KK70:
Kalitesizmiş zaten ya çokta beğenmiştimm :KK43:

Ay çok korkunçç :KK70: :KK70:

Yaaa çok tatlı olurdu hemi deee . Nerden çıkarıyosun böyle şeyler ya :-) Bi de kupanın dibinde not varmış. Ne tatlı yaaa

Vicdansız zalımlar! :KK70: Çok tatlıydı ama o da :KK43: Güzel olan herşey neden pahalı nedenn.
Ya da ben neden ucuz olan şeyleri çok tatlı bulmuyorum. Yoksa ben lüks ve marka düşkünümüyüm? haha :KK70: :KK70:
Millete gösteriş yapmak hep derdin işte, anca hava at :D
Kalitesizmiş zaten ya çokta beğenmiştimm :KK43:
Kötü oluyor öyle ya :( Ben de o tabaklarda çok hüsrana uğradım işte

Ay çok korkunçç :KK70: :KK70:

Yaaa çok tatlı olurdu hemi deee . Nerden çıkarıyosun böyle şeyler ya :-) Bi de kupanın dibinde not varmış. Ne tatlı yaaa

Vicdansız zalımlar! :KK70: Çok tatlıydı ama o da :KK43: Güzel olan herşey neden pahalı nedenn.
Ya da ben neden ucuz olan şeyleri çok tatlı bulmuyorum. Yoksa ben lüks ve marka düşkünümüyüm? haha :KK70: :KK70:
Bencede yaa oturup ağlicimm bu ara hep yeni evlenecekler beni buluyo :D hiç çekilmiyo :D

Back
X