2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İşte dün bahsettiğim detaylarda boğulma hissi tam olarak buydu kuzu :KK70: :KK70: Bunları düşünesim de gelmiyo yaa , bi düşünmeye başlasam ona da takıcam kafayı biliyorumm

Eveet güzelmiiş. Bulunur bu. Bi program var ya dinletiyosun şıp diye buluyo :KK70:
boğulsak ya biraz ihtiyacım var benim :D ayrıca bulmuyo şarkıyı denemiştim ben :D

Yaaa bunu biliyorum ama bende bulamadım bunu çok güzelll :)
Ya bulmak adına o kadar çok dinledim ki yeter dedirtti ama merakım hala yenilmedi deliriciğim :KK57:
Hahaha yaa sabah sabah nişanlı bey in gönderdiğine bakın :KK70:

Eki Görüntüle 1527840
Ayy evet bordo bereliye kopmuştum yaa :D:D İbretlik tespitler :D
ne güzel anlatıyosun ya :KK51:
Anlatırken yaşıyorum gibi bişey galiba :D 1 saniye de olsa :D Yazık bize ya :KK70:

Yok cicim hepsini denedim bulmadı, yoksa bu kadar delirmezdim ya neler yaptım arattım ama yok yok yok. Yakında dizi yapımcılarına mail atıcam o olacak :KK70: Dedektiflik yeteneklerimden şüphe ettim. Tabi şarkıyı bulmak adına o kadar çok dinledim ki sıkılmaya başladım o yüzden başka şarkı buldum ve hiç dinlemeyi düşünmüyorum, umarım çok yerde düğünde çalmaz duya duya bıkmam çünkü duygusu çok hoş geldi
Haha sen şimdi hangisi olduğunu da söylemezsin onun heeee :D :D :D
Benimki de verme dedi güzel olmuyormuş çok zayıf gelin :rolleyes:
Haha ay demek ki gelin olmak için idealmişiz :D
Benim derdim gelinlik değil zaten balayı ya. Gelinlikte her türlü iyi dururumda bikiniyle simiti göbeği nereye sıkıştırcaz? :D

Yaa sorma hiçbişey yok ortada daha ama heyecanlandırıyor :-)

Sormaa bende çok merak ediyorum sonucu:rolleyes:
Evet yarısı fermuar olacak birazda düğme şimdilik öyle duruyor. İpli hoşuma gitmiyor artık

:D kalıp var daha ne olsun :D

İşine geldiği gibi gitmiş heralde :D Ama senin kilon iyi görünüyordu
boğulsak ya biraz ihtiyacım var benim :KK70: ayrıca bulmuyo şarkıyı denemiştim ben :KK70:
Ay herkes aynı şeyi deneyip hüsrana uğruyor :D Bence bulan insanlar da seslerini çıkarmıyorlar o kadar uğraştım herkes çalmasın diye :D:D

Haha sen şimdi hangisi olduğunu da söylemezsin onun heeee :KK70: :KK70: :KK70:
al hadi dedim gitti :D
Hahaha ben hangisiyim diyorum sen bordo berelisin diyo:KK70: :KK70:
Ama sonradan dank etti, şimdi arayıp kızıcam demek ki bakıyo ki böyle bişey geldi aklına di mi :KK62:
Bu cümleyle bordo bereli olduğunu kanıtladın sanki :D Vallahi ben geçen olaydan sonra bordo bereli olduğunu düşünüyorum yani :D

Ya bulmak adına o kadar çok dinledim ki yeter dedirtti ama merakım hala yenilmedi deliriciğim :KK57:

Ayy evet bordo bereliye kopmuştum yaa :KK70::KK70: İbretlik tespitler :KK70:

Anlatırken yaşıyorum gibi bişey galiba :KK70: 1 saniye de olsa :KK70: Yazık bize ya :KK70:
Evet resmen yaşıyosun farkettim :D bulursan banada söyle

Haha sen şimdi hangisi olduğunu da söylemezsin onun heeee :KK70: :KK70: :KK70:

Haha ay demek ki gelin olmak için idealmişiz :KK70:
Benim derdim gelinlik değil zaten balayı ya. Gelinlikte her türlü iyi dururumda bikiniyle simiti göbeği nereye sıkıştırcaz? :KK70:

Ya aynen benimde öyle balayı bikini falan giyicez fırlıcak göbek :KK43:
Nişanlının gönderdiğini geçen bizde gördük çok iyi tespit :rolleyes:

:KK70: kalıp var daha ne olsun :KK70:

Ayy nasıl rahatsız ama nefes alamıyorsun gelinlikle:rolleyes:

İşine geldiği gibi gitmiş heralde :KK70: Ama senin kilon iyi görünüyordu

Ay herkes aynı şeyi deneyip hüsrana uğruyor :KK70: Bence bulan insanlar da seslerini çıkarmıyorlar o kadar uğraştım herkes çalmasın diye :KK70::KK70:

Kilom iyi aslında canım ama göbek simit işte ah onlar olmasa :mad: Buarada giriş müziği çok tanıdık geliyor bana. Arabaya bindikleri müzikte çok güzellll:KK36::KK36:

Evet resmen yaşıyosun farkettim :KK70: bulursan banada söyle
Ah bi bulsakk
Kilom iyi aslında canım ama göbek simit işte ah onlar olmasa :mad: Buarada giriş müziği çok tanıdık geliyor bana. Arabaya bindikleri müzikte çok güzellll:KK36::KK36:
Herkese tanıdık geliyor kimse bulamıyor nasıl iş bu yaa hof. O müzik de tam yann tiersen tadında yanlız :D Hadi diyelim o tarz bi müzik kullandılar soundhound ya da shazam kesin bulurdu ikisi de bulamıyor :KK34:

Bu cümleyle bordo bereli olduğunu kanıtladın sanki :KK70: Vallahi ben geçen olaydan sonra bordo bereli olduğunu düşünüyorum yani :KK70:
Haha hangisiydi ki kız o olay? NApmıştım yine ? :D
Müzik güzelmiş eveeet. Ben biraz daha eğlenceli bişeyle girip dansta duygusala bağlamak istiyorum ama bilemedim bakıciğiz :D
Ya aynen benimde öyle balayı bikini falan giyicez fırlıcak göbek :KK43:
Nişanlının gönderdiğini geçen bizde gördük çok iyi tespit :rolleyes:
Ah ahh dertler aynı :D
Çok güldüm ona yaaa :D :D
Al benden de o kadar. Göbek ve simit olmasa hiiiç böyle dertler kalmayacak. Spor gerek aslında da kim kaldıracak totosunu işte :D

Haha hangisiydi ki kız o olay? NApmıştım yine ? :KK70:
Müzik güzelmiş eveeet. Ben biraz daha eğlenceli bişeyle girip dansta duygusala bağlamak istiyorum ama bilemedim bakıciğiz :KK70:
Hatırlatmayayım da madem olay çıkmasın :D

Ah bi bulsakk

Herkese tanıdık geliyor kimse bulamıyor nasıl iş bu yaa hof. O müzik de tam yann tiersen tadında yanlız :KK70: Hadi diyelim o tarz bi müzik kullandılar soundhound ya da shazam kesin bulurdu ikisi de bulamıyor :KK34:

Bu şarkıyı forumda arayan biri daha vardı sanki yoksa o senmiydin :KK45:

Haha hangisiydi ki kız o olay? NApmıştım yine ? :KK70:
Müzik güzelmiş eveeet. Ben biraz daha eğlenceli bişeyle girip dansta duygusala bağlamak istiyorum ama bilemedim bakıciğiz :KK70:

Ah ahh dertler aynı :KK70:
Çok güldüm ona yaaa :KK70: :KK70:

Al benden de o kadar. Göbek ve simit olmasa hiiiç böyle dertler kalmayacak. Spor gerek aslında da kim kaldıracak totosunu işte :KK70:

Evet spor şart ama ben deniyorum deniyorum olmuyor ya ne kadar hamsam artık kalkmıyor toto :rolleyes:

Bu şarkıyı forumda arayan biri daha vardı sanki yoksa o senmiydin :KK45:

Evet spor şart ama ben deniyorum deniyorum olmuyor ya ne kadar hamsam artık kalkmıyor toto :rolleyes:
Benimde bunca yıllık ömrümde toplam spor geçmişim 5 gün falan :D :D
Salona ayzılsam disiplinli davranırmıyım acaba

Benimde bunca yıllık ömrümde toplam spor geçmişim 5 gün falan :KK70: :KK70:
Salona ayzılsam disiplinli davranırmıyım acaba

Ben yazıldım ve sadece 1 kere gittim olan parama oldu. Şaka maka bazen cidden takıyorum kafama ben ömrüm boyunca hep çok zayıftım sonra bir ameliyat geçirdim kilo aldım 57'ye çıktım şu göbek pörtledi napsam şimdi kara kara düşünüyorum :KK43:

Ben yazıldım ve sadece 1 kere gittim olan parama oldu. Şaka maka bazen cidden takıyorum kafama ben ömrüm boyunca hep çok zayıftım sonra bir ameliyat geçirdim kilo aldım 57'ye çıktım şu göbek pörtledi napsam şimdi kara kara düşünüyorum :KK43:
İşte ben de de öyle olması olasıı :(
Çok kötü olmuş yaa ne ameliyatıydı.
Ben de öyle değil ya benim her kiloda vardı bu durum galiba :D Daha zayıfken de yanii

İşte ben de de öyle olması olasıı :KK43:
Çok kötü olmuş yaa ne ameliyatıydı.
Ben de öyle değil ya benim her kiloda vardı bu durum galiba :KK70: Daha zayıfken de yanii

Kendine güveniyorsan git bir ay dene devam edersen 3 aylık falan yazılırsın kuzucum.
Kalp ameliyatıydı delikmiş kalbim ondan çok zayıfmışım zaten 1.73e 50 kiloydum düşünsene:-)
Senin genetik ozaman :rolleyes:

Back
X