2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy ne güzel ya annen büyütüp sana versin :rolleyes:
Benim annemin elinden de olmuyor demek ki bizim aile de sorun var çiçekler sevmiyor bizi :rolleyes:
Ablam resmen öyle yapıyo biliyomusun :D Çiçek ablamda ölüyo atıcam ben bunu diyo :D Annem tamam atma benim olsun o zaman diye götürüyo. Kısa zamanda böyle dallar çiçekler açıyo falan. Ablam görünce hemen " bu benim çiçeğimdi ya alıcam ben bunu" diyo hahaha :D

Ablam resmen öyle yapıyo biliyomusun :KK70: Çiçek ablamda ölüyo atıcam ben bunu diyo :KK70: Annem tamam atma benim olsun o zaman diye götürüyo. Kısa zamanda böyle dallar çiçekler açıyo falan. Ablam görünce hemen " bu benim çiçeğimdi ya alıcam ben bunu" diyo hahaha :KK70:
Hahaha çok iyiymiş valla :D

Ay evet ya annelerde mi büyüyor acaba bir tek. Kıskanıyorum resmen ya çiçekli insanları. Bizi ancak süs çiçek paklar galiba. Ne yapsak düğünlere gidip kaptığımız buketlerle mi süslesek evi :confused: Kafamda deli sorular
Ya canlı görünen yapay çiçekler almaktan başka çaremiz kalmadı. Arada evde birileri varken yalandan sulayıveririz bi de tamam haha :D
Kim inanmıyomuş canım aaa :KK45:

Ay evet ya annelerde mi büyüyor acaba bir tek. Kıskanıyorum resmen ya çiçekli insanları. Bizi ancak süs çiçek paklar galiba. Ne yapsak düğünlere gidip kaptığımız buketlerle mi süslesek evi :confused: Kafamda deli sorular

O zaman diğer taktiğe geçeyim, azıcık gözü korksun açmazsa ne olacağını bilsin.

İnanmıyor ya :KK12:

Dediğin gibi en iyisi yapma çiçekler paklar bizi english home ve madam cocoya koşalım :KK70:

Ablam resmen öyle yapıyo biliyomusun :KK70: Çiçek ablamda ölüyo atıcam ben bunu diyo :KK70: Annem tamam atma benim olsun o zaman diye götürüyo. Kısa zamanda böyle dallar çiçekler açıyo falan. Ablam görünce hemen " bu benim çiçeğimdi ya alıcam ben bunu" diyo hahaha :KK70:

Ahaha çok iyiymiş ya kadın emek verşp yaşatıyor ablan üstüne konuyo:confused:

Saklama kaplarım kargoya verilmişş. İnşallah yarın teslimata çıkmazlar ya, şansa bak eve söylesem ctesi gelmez kaç kargom da hep ctesiye denk geldi iş yerine söylediğimde

Saklama kaplarım kargoya verilmişş. İnşallah yarın teslimata çıkmazlar ya, şansa bak eve söylesem ctesi gelmez kaç kargom da hep ctesiye denk geldi iş yerine söylediğimde
Ayy şansa bak yaa , hep böyle olur zaten.
İşyerinde hiçmi kimsecikler olmuyo?
Kimse yoksa arar söylersin pazartesi çıkarsınlar dağıtıma

İş güçç iyiyiz çok şükür, sen nasılsınn :)

Ben de çalışıyorum çıkacağımı bilen patronlarımla atışıyorum bi tuhaf oldular :S

Hoşgeldiin :) İyiyiz kuzu sen nasılsın?
Ne yaptınız nişanlın iş bakıyodu sanki senin di mi? Yanlış hatırlamıyorsam o_O

Çok şükür iyiyim kuzum nişanlım pazartesi başladı işe çok şükür bende patronumla konuştum evlenecem dedim artık herşeyi biliyorlar

Ayy şansa bak yaa , hep böyle olur zaten.
İşyerinde hiçmi kimsecikler olmuyo?
Kimse yoksa arar söylersin pazartesi çıkarsınlar dağıtıma
Artık öyle yaparız da annem de dönmeden görsün istemiştim neyse artık.
Ben de çalışıyorum çıkacağımı bilen patronlarımla atışıyorum bi tuhaf oldular :S

Çok şükür iyiyim kuzum nişanlım pazartesi başladı işe çok şükür bende patronumla konuştum evlenecem dedim artık herşeyi biliyorlar
Hayırlı olsun ne güzel her şey rayına oturmuş gibi. Nasıl geçti konuşma peki ?

Back
X