- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Ablam resmen öyle yapıyo biliyomusunAyy ne güzel ya annen büyütüp sana versin
Benim annemin elinden de olmuyor demek ki bizim aile de sorun var çiçekler sevmiyor bizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam resmen öyle yapıyo biliyomusunAyy ne güzel ya annen büyütüp sana versin
Benim annemin elinden de olmuyor demek ki bizim aile de sorun var çiçekler sevmiyor bizi![]()
Kız ne dert anlatıcam el kadar çiçeğederdini mi anlatıyosun öyleyse ondan ölüyodur![]()
Hahaha çok iyiymiş vallaAblam resmen öyle yapıyo biliyomusunÇiçek ablamda ölüyo atıcam ben bunu diyo
Annem tamam atma benim olsun o zaman diye götürüyo. Kısa zamanda böyle dallar çiçekler açıyo falan. Ablam görünce hemen " bu benim çiçeğimdi ya alıcam ben bunu" diyo hahaha
![]()
Ya canlı görünen yapay çiçekler almaktan başka çaremiz kalmadı. Arada evde birileri varken yalandan sulayıveririz bi de tamam hahaAy evet ya annelerde mi büyüyor acaba bir tek. Kıskanıyorum resmen ya çiçekli insanları. Bizi ancak süs çiçek paklar galiba. Ne yapsak düğünlere gidip kaptığımız buketlerle mi süslesek eviKafamda deli sorular
Kim inanmıyomuş canım aaaİnanmıyor ya![]()
Ay evet ya annelerde mi büyüyor acaba bir tek. Kıskanıyorum resmen ya çiçekli insanları. Bizi ancak süs çiçek paklar galiba. Ne yapsak düğünlere gidip kaptığımız buketlerle mi süslesek eviKafamda deli sorular
O zaman diğer taktiğe geçeyim, azıcık gözü korksun açmazsa ne olacağını bilsin.
İnanmıyor ya![]()
Ablam resmen öyle yapıyo biliyomusunÇiçek ablamda ölüyo atıcam ben bunu diyo
Annem tamam atma benim olsun o zaman diye götürüyo. Kısa zamanda böyle dallar çiçekler açıyo falan. Ablam görünce hemen " bu benim çiçeğimdi ya alıcam ben bunu" diyo hahaha
![]()
Hahah ya valla çok güldüm, ağlamam inşallahKız ne dert anlatıcam el kadar çiçeğe![]()
Ay sorma sormaa , az fena değil o daHahaha çok iyiymiş valla![]()
Haha sorma kuzu aynen öyleAhaha çok iyiymiş ya kadın emek verşp yaşatıyor ablan üstüne konuyo![]()
Kayınvalidene yap sende çiçek bakabiliyorsaHaha sorma kuzu aynen öyle
Hayır onun yüzünden ben yapamicam onu, annem artık kanmıyo![]()
Ayy sen söyleyince bi düşündüm de çiçek görmedim ben hiç orda galiba yaaKayınvalidene yap sende çiçek bakabiliyorsa![]()
Ayy sen söyleyince bi düşündüm de çiçek görmedim ben hiç orda galiba yaa![]()
![]()
Bizim bi arkadas öyle yaparmışta çiçekleri hep solardıKız ne dert anlatıcam el kadar çiçeğe![]()
İş güçç iyiyiz çok şükür, sen nasılsınn :)Kızlaarrr nasılsınızzz :)
Ayy şansa bak yaa , hep böyle olur zaten.Saklama kaplarım kargoya verilmişş. İnşallah yarın teslimata çıkmazlar ya, şansa bak eve söylesem ctesi gelmez kaç kargom da hep ctesiye denk geldi iş yerine söylediğimde
Hoşgeldiin :) İyiyiz kuzu sen nasılsın?Kızlaarrr nasılsınızzz :)
İş güçç iyiyiz çok şükür, sen nasılsınn :)
Hoşgeldiin :) İyiyiz kuzu sen nasılsın?
Ne yaptınız nişanlın iş bakıyodu sanki senin di mi? Yanlış hatırlamıyorsam![]()
Aa başladı mı hadi hayırlı olsun İstanbulda di mi?Çok şükür iyiyim kuzum nişanlım pazartesi başladı işe çok şükür bende patronumla konuştum evlenecem dedim artık herşeyi biliyorlar
Artık öyle yaparız da annem de dönmeden görsün istemiştim neyse artık.Ayy şansa bak yaa , hep böyle olur zaten.
İşyerinde hiçmi kimsecikler olmuyo?
Kimse yoksa arar söylersin pazartesi çıkarsınlar dağıtıma
Hayırlı olsun ne güzel her şey rayına oturmuş gibi. Nasıl geçti konuşma peki ?Ben de çalışıyorum çıkacağımı bilen patronlarımla atışıyorum bi tuhaf oldular :S
Çok şükür iyiyim kuzum nişanlım pazartesi başladı işe çok şükür bende patronumla konuştum evlenecem dedim artık herşeyi biliyorlar