2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen öyle canım, şuan piyasa araştırmasındayım zaten sadece. Öylesine bakıyorum. Yani tutacağımız zaman bu evleri bulamam zaten. Sabah baktığım ilan öğlen yok oluyor resmen öyle de bir durum var.
Ne kadar geç tutsak o kadar iyi olacak. En güzeli 1 ay önce girmek eve

Evet kuzum aynen :(

Çok fazla zaten :KK43:

Keşke ev alabilsek evlenmeden de düğün sonrası o eve taşınsak

Ahhh keşkeee kendi evimiz olssaaaa :S

Keşke ev alabilsek evlenmeden de düğün sonrası o eve taşınsak
Keşke kuzu keşkee. Ama o da baya zor işte, destek olmayınca bir de..
Yani konuştuk biliyosun onu yapmak için İstanbulun bir ucuna gitmem lazım ki o da bizim içim mümkün değil gibi..
Bu kısımlar baya korkunç yaa. O benden önce evlenecek dediğim arkadaş ev bakıyor da adam kız çalışmıyo diye vermemiş evini düşün yani. İşin bi de bu boyutu var :)
Eşin ne iş yapıyo sen ne iş yapıyosun. Hmm o zaman yok diyip kapıyor yani.

Haha keşke bakmamak çözüm olsa kuzu. Bakmak zorundayız ne yazık ki :KK70:
Yani benim şuan oturduğum semt tam bir kabus! 900 lira kirası olan evleri çok afedersiniz ama köpek bağlasan durmaz vaziyette görünce delleniyorum.
Böyle sıradan oturulabielcek ama aa güzelmiiş de diyemeyeceğin evler bile 1400-1500 lira! Şaka gibi..
Burada iyi bir evde oturmak için onu gözden çıkarmak lazım. O yüzden şuan oturduğum semte bakmadan geçiyorum arık.
Şimdi 900e buldum başka bir semt ama istediğimiz bir yer. Yine de çok geliyo yaa :KK43:
900 uygun aslında canım bizde bi ara kiralara bakmıştık 1200-1500 dü böyle istediğimiz evler :)

Keşke kuzu keşkee. Ama o da baya zor işte, destek olmayınca bir de..
Yani konuştuk biliyosun onu yapmak için İstanbulun bir ucuna gitmem lazım ki o da bizim içim mümkün değil gibi..
Bu kısımlar baya korkunç yaa. O benden önce evlenecek dediğim arkadaş ev bakıyor da adam kız çalışmıyo diye vermemiş evini düşün yani. İşin bi de bu boyutu var :)
Eşin ne iş yapıyo sen ne iş yapıyosun. Hmm o zaman yok diyip kapıyor yani.
Cv istiyor deliler ya. Benden maaş bordrosu vs bi ton belge istediler. Kontrat sadece benim üzerime olmasına rağmen kardeşimden bile istemişti manyaklar :KK11:
900 uygun aslında canım bizde bi ara kiralara bakmıştık 1200-1500 dü böyle istediğimiz evler :)
İşte o fiyata gelince de krediye gir ev al milleti zengin edeceğine.

Yanii kuzu ben oraya çıkmak istemiyordum aslında. Her ay verilecek bir şey bir de bunun zammı olacak sonra falan :)
Ama tabii onun altında bulamayacağımızı acı olsada anladım :D

İşte o fiyata gelince de krediye gir ev al milleti zengin edeceğine.
Çok doğru da kuzu diyorum ya bizim alabileceğimiz evler bildiğin yerler. Oralarda bizim işlere güçlere o kadar ters ki. E ailelere de öyle. Bugünün yarını var. Aileye yakın olmak istiyorum. Çoluk çocuk durumları olursa. Çalışıyoruz neticede desteksiz olmaz yani :(

Cv istiyor deliler ya. Benden maaş bordrosu vs bi ton belge istediler. Kontrat sadece benim üzerime olmasına rağmen kardeşimden bile istemişti manyaklar :KK11:
Ay yok artık ya cidden şaka gibiler.
Hayır bu işler kontratlı bilmem neli işler yani. Nasıl bir korkudur bu anlamadım. Uğraşmak istemiyorlar ya.
Bi de ilanların altında şey var NOT: Memura verilecektir :D

Kiraya çıkacak kızlar mobilya bakma işini de erteliyorsunuz dimi ? Ev bulduktan sonra alacaksanız yani. Ama mobilyalar hemen alınca gelmiyor yaklaşık 1 ayı buluyor bunu düşünerek hareket edin derim sonra zor durumda kalırsınız

Çok doğru da kuzu diyorum ya bizim alabileceğimiz evler bildiğin yerler. Oralarda bizim işlere güçlere o kadar ters ki. E ailelere de öyle. Bugünün yarını var. Aileye yakın olmak istiyorum. Çoluk çocuk durumları olursa. Çalışıyoruz neticede desteksiz olmaz yani :KK43:
Ya zaten 900 gibi bi civarda kira neyse de daha fazlası olduğunda az eklediğinde kendi evine vereceksin o miktarı, zam yok ve zaten o ödediğin paranın değeri zamanla düşecek
Hayır bu işler kontratlı bilmem neli işler yani. Nasıl bir korkudur bu anlamadım. Uğraşmak istemiyorlar ya.
Bi de ilanların altında şey var NOT: Memura verilecektir :KK70:
Ay evet ya devlete kapak atmayanı (atamayanı değil) direk garantisiz görüyorlar ya ölüyorum :D

Ya zaten 900 gibi bi civarda kira neyse de daha fazlası olduğunda az eklediğinde kendi evine vereceksin o miktarı, zam yok ve zaten o ödediğin paranın değeri zamanla düşecek
PArasal anlamda söylediklerine aynen katılıyorum bebiş. Ama diğer kısımlar olmuyor işte. Nasıl gideyim hergün 1,5-2 saat yol bi de çile içinde. Bi de dediğim durum var işte , öyle bişey olursa nasıl yaparım. Baya kötü olur. Çok isterdim ama bizim için zor görünüyo ya
Kiraya çıkacak kızlar mobilya bakma işini de erteliyorsunuz dimi ? Ev bulduktan sonra alacaksanız yani. Ama mobilyalar hemen alınca gelmiyor yaklaşık 1 ayı buluyor bunu düşünerek hareket edin derim sonra zor durumda kalırsınız
Ben çook önceden aldım canım. Yani borçları bitsin diye. Ama evi tuttuktan sonra yapılacak mobilyalar zaten, ben haber verince. Yani model belli ama ben önden ödüyor olduğum için uymazsa değiştirme şansım var onlarda.

PArasal anlamda söylediklerine aynen katılıyorum bebiş. Ama diğer kısımlar olmuyor işte. Nasıl gideyim hergün 1,5-2 saat yol bi de çile içinde. Bi de dediğim durum var işte , öyle bişey olursa nasıl yaparım. Baya kötü olur. Çok isterdim ama bizim için zor görünüyo ya

Ben çook önceden aldım canım. Yani borçları bitsin diye. Ama evi tuttuktan sonra yapılacak mobilyalar zaten, ben haber verince. Yani model belli ama ben önden ödüyor olduğum için uymazsa değiştirme şansım var onlarda.

Değiştirsen bile en az 1 ay önceden söylemen lazım işte canım sıkıntı olmaması için. Biz martta aldık sorun oldu üretici firmayla çok şükür mağaza yardımcı oldu değiştirdik şimdi yenisini yarın teslim alıcaz ama düşünsene düğünün mayısta olduğunu :KK57:

Bi de ilanların altında şey var NOT: Memura verilecektir :KK70:

Ya onlarda haklı bi yandan bi kaç gereksiz insan yzünden bizim gibi yeni evlenecek masumlar da yanıyor hahahahah :D :D

evet ya ben erteliyorum bunları düşünmek lazım

Değiştirsen bile en az 1 ay önceden söylemen lazım işte canım sıkıntı olmaması için. Biz martta aldık sorun oldu üretici firmayla çok şükür mağaza yardımcı oldu değiştirdik şimdi yenisini yarın teslim alıcaz ama düşünsene düğünün mayısta olduğunu :KK57:
E korkunç olurdu tabii :)
Ay bilmiyorum canım ya o kısım hallolur. Eşyaya göre ev bakan ilk insan olurum olmadı :D
Yani aldığımız için pişman değilim yoksa borç kalacaktı oralardan hep. Bizim mobilyacı 15 gün önce söylemen yeterli dedi. Tabi ki güvenmiyorum ama ben zaten evi ortalam 1-1,5 ay önce tutmuş olurum. Olmadı ben balayındayken halletsinler ne yapayım :D

Ya onlarda haklı bi yandan bi kaç gereksiz insan yzünden bizim gibi yeni evlenecek masumlar da yanıyor hahahahah :KK70: :KK70:

evet ya ben erteliyorum bunları düşünmek lazım

Atlanmaması gereken bir konu :)

E korkunç olurdu tabii :)
Ay bilmiyorum canım ya o kısım hallolur. Eşyaya göre ev bakan ilk insan olurum olmadı :KK70:
Yani aldığımız için pişman değilim yoksa borç kalacaktı oralardan hep. Bizim mobilyacı 15 gün önce söylemen yeterli dedi. Tabi ki güvenmiyorum ama ben zaten evi ortalam 1-1,5 ay önce tutmuş olurum. Olmadı ben balayındayken halletsinler ne yapayım :KK70:

15 günmü :KK70: Kesinlikle güvenme 1- 1,5 ay yeterli zaten ya.
Balayı olayı çok mantıklı bak olur :KK70:

Merhaba hatunlar :)
Selamm hoşgeldin :KK54:

15 günmü :KK70: Kesinlikle güvenme 1- 1,5 ay yeterli zaten ya.
Balayı olayı çok mantıklı bak olur :KK70:
Yok canım 15 gün önce söylesen yeter diyen babam olsa güvenmem muhtemelen :D
Ben 1 ay önce haber ederim. Olmadı yetişmedi biz yokken anneler o işleri çözer mutlaka diye düşünüyorum. Evi tutar tutmaz mobilyacıya haber salıcam zaten ilk iş o :D
Merhaba hatunlar :)
Hoşgeldin kuzuu :)

Yok canım 15 gün önce söylesen yeter diyen babam olsa güvenmem muhtemelen :KK70:
Ben 1 ay önce haber ederim. Olmadı yetişmedi biz yokken anneler o işleri çözer mutlaka diye düşünüyorum. Evi tutar tutmaz mobilyacıya haber salıcam zaten ilk iş o :KK70:

Balayından geldiğinde evi tam düzenli tertemiz bulabilirsen sorun yok ozaman :KK45:

Yok canım 15 gün önce söylesen yeter diyen babam olsa güvenmem muhtemelen :KK70:
Ben 1 ay önce haber ederim. Olmadı yetişmedi biz yokken anneler o işleri çözer mutlaka diye düşünüyorum. Evi tutar tutmaz mobilyacıya haber salıcam zaten ilk iş o :KK70:

Hoşbuldum canım :) Günlük yemek takımı bakıyorum da siz kaç kişilik almıştınız :KK53:

Back
X