- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
12 kişilik almıştım ben kuzucuk. Sanırım herkes de öyle aldı :)Hoşbuldum canım :) Günlük yemek takımı bakıyorum da siz kaç kişilik almıştınız![]()
Hangilerine bakıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 kişilik almıştım ben kuzucuk. Sanırım herkes de öyle aldı :)Hoşbuldum canım :) Günlük yemek takımı bakıyorum da siz kaç kişilik almıştınız![]()
12 kişilik almıştım ben kuzucuk. Sanırım herkes de öyle aldı :)
Hangilerine bakıyosun
Günlğk için çok değil mi yaBievde gördüm 6 kişilik 180 civarıydı..12 kişilik daha fazla tabii![]()
Kızlar ya ben freelance olarak iş bakıyorum aklınızda olsun sizinde işin içinden çıkamıyorum canım çok sıkıldı![]()
Günlğk için çok değil mi ya
Ne gibi iş canım? vallahi bende şu an hesap yapıyorum, resmen dipteyim
Buarada evmanyaya bakabilirsin orada uygun günlük takımlar vardı canımŞu an her şey bana çok vallahi , daha uygun bulursam tabi onu alırım![]()
Haha haliyle daha fazlaBievde gördüm 6 kişilik 180 civarıydı..12 kişilik daha fazla tabii![]()
Grafikerim canım burda da bizim meslek grubundan arkadaşlar olduğu için yazayım bilginiz olsun dedim. Eksikler duruyor şimdi hesap yaptım bende modum düştüm resmen. Sırf evin doğal gazı elektriği vs. açtırmak 2-3 bin tutacak![]()
Haha haliyle daha fazla
Bende karacadan 2 tane 6 kisilik almistim. 300lira gibi biseydi hatta taksit oldugu icin 320 330oldu.![]()
Oof amiinn.. Ya fazla zaten aslinda. Ama ben bi turlu begenememistim baska onu aldim en son. Normalde daha pahaliydi bi de magazada indirimdeydi de aldim.Ay Allah hepimize ödeme kolaylığı versin ya, bende 2 tane 6 kişilik alayım diyorum da açıkcası fazla geliyor fiyat
Buarada evmanyaya bakabilirsin orada uygun günlük takımlar vardı canım
Oof amiinn.. Ya fazla zaten aslinda. Ama ben bi turlu begenememistim baska onu aldim en son. Normalde daha pahaliydi bi de magazada indirimdeydi de aldim.
Karacanin magazasinda gecen bi gunluk gordum begendim ben ve 70liraydi 6 kisiligi
Canım carrefour'da güral porselenin düz beyaz kenarında çok hafif kare kabartmaları olan bir takım var. 6 kişilik 49tl, annem hallettim dediği için almadım.Şu an her şey bana çok vallahi , daha uygun bulursam tabi onu alırım![]()
Bizim aslında çok ihtiyacımız var şu an grafiklerde boğuldum ürün yapamıyorumGrafikerim canım burda da bizim meslek grubundan arkadaşlar olduğu için yazayım bilginiz olsun dedim. Eksikler duruyor şimdi hesap yaptım bende modum düştüm resmen. Sırf evin doğal gazı elektriği vs. açtırmak 2-3 bin tutacak![]()
Canım carrefour'da güral porselenin düz beyaz kenarında çok hafif kare kabartmaları olan bir takım var. 6 kişilik 49tl, annem hallettim dediği için almadım.
Bizim aslında çok ihtiyacımız var şu an grafiklerde boğuldum ürün yapamıyorumAma ne yazık ki seviyorlar her şeyi bana yığmayı tabi daha ucuza geliyor her şeyi tek adamdan çıkarmak ama inan kendi işimi yapamamaktan bunaldım. Keşke senden yardım alabilsek ne iyi olurdu
![]()
Freelence olarak çalışabilsek cidden çok iyi ekstra olurdu çünkü şu an ev almamızın şart olduğunu düşünmeye başladım ve şimdi neyse ama ileride elimdeki hiçbir şeye yetmeyecekAh canım ya başkasına ekstra para vermezler tabi seni sonuna kadar sömürecekler illa ki.
Keşke olsaydı sende rahatlardın bende bir nebze![]()
Freelence olarak çalışabilsek cidden çok iyi ekstra olurdu çünkü şu an ev almamızın şart olduğunu düşünmeye başladım ve şimdi neyse ama ileride elimdeki hiçbir şeye yetmeyecekBen galiba nikah şekeri vs gibi işlere girişebilirim annemin yardımı olursa
Büyütülmese bile ayda 200 ekstra cebimize girse ona şükür. Off bir ton şey yazdım yazdım sildim. Söylenecek o kadar çok şey var ki şu haksızlıklarla ilgili. Ama sanırım yeri burası değil..Ya onu bende düşündüm aslında ama nasıl müşteri bulacaksın nasıl büyüteceksin işi onları düşüyorum bir yerden de![]()
Büyütülmese bile ayda 200 ekstra cebimize girse ona şükür. Off bir ton şey yazdım yazdım sildim. Söylenecek o kadar çok şey var ki şu haksızlıklarla ilgili. Ama sanırım yeri burası değil..