2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

meraba kızlar.geldim sonunda :)
Hoşgeldiin, nerelerdesin söyle bakalım? :)
Yaa benimde bölgesel zayıflamam lazım işte kilo verince yüzüm çöküyor hemen :KK43:
Aynen işte, o yüzden spor şart diğer türlü olmuyor çünkü. Vericne ordan da gidiyo.
Bakalım başarabilecekmiyim bu işi. Başarırsam kendimce atrih yazmış olucam :D
En inatçı bölge göbekmiş zatenn :KK12:
Heh bize de hep inatçısı denk gelir zaten :D

yoğurtla limonu bir arada düşünemedim ama akşam yemeğinde denerim bunu. denemekten zarar gelmez :KK70:

ben bir kere denedim pul biber garip oluyor :confused:

Leblebi yiyorum ben :)

Aaaa evet baya yağ yakıyo o gece yatmadan yarım saat bir saat önce yeniliyo :) bide yarım yağlı süt göbek kısmındaki yağları yakar :)
Bende leblebi yiyorum bazen abartıyorum ama:KK70: Yarım yağlı sütü deneyeyim ozaman hem kemiklere de yararlı:rolleyes:

Hoşgeldiin, nerelerdesin söyle bakalım? :)

Aynen işte, o yüzden spor şart diğer türlü olmuyor çünkü. Vericne ordan da gidiyo.
Bakalım başarabilecekmiyim bu işi. Başarırsam kendimce atrih yazmış olucam :KK70:

Heh bize de hep inatçısı denk gelir zaten :KK70:
Sana güveniyoruz sen yaparsınnn. Tarihhe adını altın harflerle kazıı :KK70:

Selam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)

Selamm hoşgeldin

Bende leblebi yiyorum bazen abartıyorum ama:KK70: Yarım yağlı sütü deneyeyim ozaman hem kemiklere de yararlı:rolleyes:

Selamm hoşgeldin

Hoşbuldumm :)

Hoşgeldin kuzuu, bu saate kadar nerelerdesin :KK70:

Haha ay gaza geldim hadi İnşalah! :KK70:
Hepimiz fit olucaz. İlerde FİT GELİNLER başlığında devam ederiz olmadı :KK70: :KK70:

Hoşbuldumm canım işlere bi dalış yaptım çıkamadım bi daha :)

Selamm hoşgeldin
Sütü tek içemiyorum diye yapamıyorum ben içine çikolata karıştırsam o da zarar :D

Sütü tek içemiyorum diye yapamıyorum ben içine çikolata karıştırsam o da zarar :KK70:
Al işte bak sonra neden zayıflayamıyoruz :D Tamamen aynı sebeplerden ötürü :D
Bıngıl bıngıl tombul gelinler diye topik açmayalımda :KK70:
Bu gidişle o da olur :D Kayınvalidemi kilolu olduğuma bir türlü inandıramıyorum mesela ona göre ben çok zayıfım çırpı gibiyim:D Bol giyiniyorum tabi :D Açtım tişörtü al dedim bak zayıf değilim, göbeğimi görünce daha da zayıfsın demedi, diyemedi :D

:KK70: o yüzden süt içmiyorum işte
Bencede içme başka yollar dene sen :KK45:
Al işte bak sonra neden zayıflayamıyoruz :KK70: Tamamen aynı sebeplerden ötürü :KK70:

Bu gidişle o da olur :KK70: Kayınvalidemi kilolu olduğuma bir türlü inandıramıyorum mesela ona göre ben çok zayıfım çırpı gibiyim:KK70: Bol giyiniyorum tabi :KK70: Açtım tişörtü al dedim bak zayıf değilim, göbeğimi görünce daha da zayıfsın demedi, diyemedi :KK70:

Ahaha aynı taktiği bende yapıyorum açıyorum göbeğimi. Hıı evet göbeğin varmış diyorlar sonra :KK70:

Back
X