2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın işçi kardeşlerim :D tatilde olup evde yatan bacınızdan sizlere selam olsun :D
Aslında doğru söylüyorsun herkeste aynı şeyler hemen hemen ama gönlüm o mantığı reddediyorr ya off :rolleyes:

Bencede hatta araştırdım ben 50cc şişe 170 liraya buldumm 300 tanesini :-)
yeni okudum yazışmalarınızı bende şişe arayışındayım şimdilik en uygun fiyatta bunu buldum daha uygununu bulursak haberleşelim :)
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...olisi-25-adetlidir--kampanyali-fiyat_297.html
ama ben bu boyu almayı düşünüyorum çokmu küçük olur bilmiyorum ama ben kınada kına koyup dağıtıcam.
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...1-kolisi-25-adetlidir--kampanyali-rn_304.html

Günaydın işçi kardeşlerim :KK70: tatilde olup evde yatan bacınızdan sizlere selam olsun :KK70:

yeni okudum yazışmalarınızı bende şişe arayışındayım şimdilik en uygun fiyatta bunu buldum daha uygununu bulursak haberleşelim :)
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...olisi-25-adetlidir--kampanyali-fiyat_297.html
ama ben bu boyu almayı düşünüyorum çokmu küçük olur bilmiyorum ama ben kınada kına koyup dağıtıcam.
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...1-kolisi-25-adetlidir--kampanyali-rn_304.html
Selam selammm yatın tabiii oh:KK12:
Ya bu 25 cclikte kampanya var dimi çok uygunmuş bende kına için düşünebilirim ozaman çok uygun çünkü nikah şekeride başka birşey bulurum artık

Ya bu 25 cclikte kampanya var dimi çok uygunmuş bende kına için düşünebilirim ozaman çok uygun çünkü nikah şekeride başka birşey bulurum artık
canım daha bunların süsleri var baya pahalıya mal oluyor. ben oyüzden 25 lik düşünüyorum kınada zaten 50 fazla 60 tane hazırlıcam oyüzden çok fazla bir şey tutmucak. nikah şekeri içinde başka şeyler bakın ama bende buaralar o arayıştayım genele herşey çok pahalı oluyor şişeler gene uyguna mal oluyor.

bu gönderdiğim sitede 50-25 arasında 0,75 kuruşluk bir fark var canım 25 tanesinde aslında büyük bir fark oluşmuyor sen istersen bir yerde iki şişeyede bak gözüne hangisi hoş gelirse onu alırsın :)

bu gönderdiğim sitede 50-25 arasında 0,75 kuruşluk bir fark var canım 25 tanesinde aslında büyük bir fark oluşmuyor sen istersen bir yerde iki şişeyede bak gözüne hangisi hoş gelirse onu alırsın :)

Ya ben nikah şekeri olarak düşünüyordum renkli kolonya şişede 300 tane alsam 147 lira yapıyor 50cclik süslemesi kolonyası vs desen 350 ye hallolurmu acaba:KK64:

Ya ben nikah şekeri olarak düşünüyordum renkli kolonya şişede 300 tane alsam 147 lira yapıyor 50cclik süslemesi kolonyası vs desen 350 ye hallolurmu acaba:KK64:
süsleri 200 tl tutmaz heralde ya. bir araştırmak lazım ama 100tl falan olur diye düşündüm iyi niyetli bir tahminmi bilemedim :D

Günaydın işçi kardeşlerim :KK70: tatilde olup evde yatan bacınızdan sizlere selam olsun :KK70:

Kolonya hangisinde olur ki 50 mi :)

Kolonya hangisinde olur ki 50 mi :)

Süsler + kolonya düşündüm ondan 200 dedim :rolleyes:

Bende 100 - 150 arası tutar diye düşünmüştüm :)
tamam en fazla olsun 150 olsun :D 200 vermemeliyiz hihih :D
kolonya sanırım 50cc ye konuluyor öyle gördüm ama daha küçüğünede konulabilir bence tercih bize kalmış greenandblue greenandblue daha küçüğüne koymuş o foto atarsa aradaki farkı görmüşoluruz.

tamam en fazla olsun 150 olsun :KK70: 200 vermemeliyiz hihih :KK70:
kolonya sanırım 50cc ye konuluyor öyle gördüm ama daha küçüğünede konulabilir bence tercih bize kalmış greenandblue greenandblue daha küçüğüne koymuş o foto atarsa aradaki farkı görmüşoluruz.

Evet onun yaptıklarını görürsek fikir sahibi olabiliriz. Ben önceden alayım yavaş yavaş yapayım diyorum anca :KK70:

tamam en fazla olsun 150 olsun :KK70: 200 vermemeliyiz hihih :KK70:
Ben hiç incelemedim gerçekte boyutları nasıldır diye bakmak lazım

Evet onun yaptıklarını görürsek fikir sahibi olabiliriz. Ben önceden alayım yavaş yavaş yapayım diyorum anca :KK70:

Ayyy evet ya benimde almam lazım anca yaparız :KK70:
kesinlikle önceden almalıyız zaman az kaldıkça bu masraflar gereksiz görülecektir nişanlı beyler tarafından :D şimdiden halledip kenara koymalı bende alıcam yakın zamanda :)

Ayyy evet ya benimde almam lazım anca yaparız :KK70:
Senin düğün daha da yakınn birde al tabi hemen :-)
kesinlikle önceden almalıyız zaman az kaldıkça bu masraflar gereksiz görülecektir nişanlı beyler tarafından :KK70: şimdiden halledip kenara koymalı bende alıcam yakın zamanda :)

Katılıyorum gerçi ben hazır alırsak 750 civarında hatta daha fazla tutacağını söyledim ben yapıcam ucuza gelecek dedim hoşuna gitti :confused:

kesinlikle önceden almalıyız zaman az kaldıkça bu masraflar gereksiz görülecektir nişanlı beyler tarafından :KK70: şimdiden halledip kenara koymalı bende alıcam yakın zamanda :)

Katılıyorum gerçi ben hazır alırsak 750 civarında hatta daha fazla tutacağını söyledim ben yapıcam ucuza gelecek dedim hoşuna gitti :confused:
İki taksitle aliyim bari şişeleri :D inceledim biri 5cm biri 7cm sanki 7cm olan daha iyi gibi biraz daha ele gelir :)

İki taksitle aliyim bari şişeleri :KK70: inceledim biri 5cm biri 7cm sanki 7cm olan daha iyi gibi biraz daha ele gelir :)
benimkine her şekilde fazla gelecektir ne gerek varki böyle bir şeeye :D arada 0,75 fark var dediğin doğru 50 lik daha ele gelir :) gerçi iki katı kolonya yer haberiniz olsun :D

Back
X