- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Sabah yollar bomboştu çok sinir oluyorum böyle günlerde isyan ediyorum kaderime![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yollar bomboştu çok sinir oluyorum böyle günlerde isyan ediyorum kaderime![]()
yeni okudum yazışmalarınızı bende şişe arayışındayım şimdilik en uygun fiyatta bunu buldum daha uygununu bulursak haberleşelim :)Aslında doğru söylüyorsun herkeste aynı şeyler hemen hemen ama gönlüm o mantığı reddediyorr ya off
Bencede hatta araştırdım ben 50cc şişe 170 liraya buldumm 300 tanesini![]()
Selam selammm yatın tabiii ohGünaydın işçi kardeşlerimtatilde olup evde yatan bacınızdan sizlere selam olsun
yeni okudum yazışmalarınızı bende şişe arayışındayım şimdilik en uygun fiyatta bunu buldum daha uygununu bulursak haberleşelim :)
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...olisi-25-adetlidir--kampanyali-fiyat_297.html
ama ben bu boyu almayı düşünüyorum çokmu küçük olur bilmiyorum ama ben kınada kına koyup dağıtıcam.
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...1-kolisi-25-adetlidir--kampanyali-rn_304.html
canım daha bunların süsleri var baya pahalıya mal oluyor. ben oyüzden 25 lik düşünüyorum kınada zaten 50 fazla 60 tane hazırlıcam oyüzden çok fazla bir şey tutmucak. nikah şekeri içinde başka şeyler bakın ama bende buaralar o arayıştayım genele herşey çok pahalı oluyor şişeler gene uyguna mal oluyor.Selam selammm yatın tabiii oh
Ya bu 25 cclikte kampanya var dimi çok uygunmuş bende kına için düşünebilirim ozaman çok uygun çünkü nikah şekeride başka birşey bulurum artık
bu gönderdiğim sitede 50-25 arasında 0,75 kuruşluk bir fark var canım 25 tanesinde aslında büyük bir fark oluşmuyor sen istersen bir yerde iki şişeyede bak gözüne hangisi hoş gelirse onu alırsın :)Selam selammm yatın tabiii oh
Ya bu 25 cclikte kampanya var dimi çok uygunmuş bende kına için düşünebilirim ozaman çok uygun çünkü nikah şekeride başka birşey bulurum artık
bu gönderdiğim sitede 50-25 arasında 0,75 kuruşluk bir fark var canım 25 tanesinde aslında büyük bir fark oluşmuyor sen istersen bir yerde iki şişeyede bak gözüne hangisi hoş gelirse onu alırsın :)
süsleri 200 tl tutmaz heralde ya. bir araştırmak lazım ama 100tl falan olur diye düşündüm iyi niyetli bir tahminmi bilemedimYa ben nikah şekeri olarak düşünüyordum renkli kolonya şişede 300 tane alsam 147 lira yapıyor 50cclik süslemesi kolonyası vs desen 350 ye hallolurmu acaba![]()
Kolonya hangisinde olur ki 50 mi :)Günaydın işçi kardeşlerimtatilde olup evde yatan bacınızdan sizlere selam olsun
yeni okudum yazışmalarınızı bende şişe arayışındayım şimdilik en uygun fiyatta bunu buldum daha uygununu bulursak haberleşelim :)
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...olisi-25-adetlidir--kampanyali-fiyat_297.html
ama ben bu boyu almayı düşünüyorum çokmu küçük olur bilmiyorum ama ben kınada kına koyup dağıtıcam.
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...1-kolisi-25-adetlidir--kampanyali-rn_304.html
Süsler + kolonya düşündüm ondan 200 dedimsüsleri 200 tl tutmaz heralde ya. bir araştırmak lazım ama 100tl falan olur diye düşündüm iyi niyetli bir tahminmi bilemedim![]()
Bende 100 - 150 arası tutar diye düşünmüştüm :)süsleri 200 tl tutmaz heralde ya. bir araştırmak lazım ama 100tl falan olur diye düşündüm iyi niyetli bir tahminmi bilemedim![]()
Kolonya çok pahalımı oluyo ki :)Süsler + kolonya düşündüm ondan 200 dedim![]()
Bende 100 - 150 arası tutar diye düşünmüştüm :)
Kolonya çok pahalımı oluyo ki :)
Kolonya hangisinde olur ki 50 mi :)
Süsler + kolonya düşündüm ondan 200 dedim![]()
tamam en fazla olsun 150 olsunBende 100 - 150 arası tutar diye düşünmüştüm :)
tamam en fazla olsun 150 olsun200 vermemeliyiz hihih
kolonya sanırım 50cc ye konuluyor öyle gördüm ama daha küçüğünede konulabilir bence tercih bize kalmışgreenandblue daha küçüğüne koymuş o foto atarsa aradaki farkı görmüşoluruz.
Ben hiç incelemedim gerçekte boyutları nasıldır diye bakmak lazımtamam en fazla olsun 150 olsun200 vermemeliyiz hihih
kolonya sanırım 50cc ye konuluyor öyle gördüm ama daha küçüğünede konulabilir bence tercih bize kalmışgreenandblue daha küçüğüne koymuş o foto atarsa aradaki farkı görmüşoluruz.
Ayyy evet ya benimde almam lazım anca yaparızEvet onun yaptıklarını görürsek fikir sahibi olabiliriz. Ben önceden alayım yavaş yavaş yapayım diyorum anca![]()
Evet onun yaptıklarını görürsek fikir sahibi olabiliriz. Ben önceden alayım yavaş yavaş yapayım diyorum anca![]()
kesinlikle önceden almalıyız zaman az kaldıkça bu masraflar gereksiz görülecektir nişanlı beyler tarafındanAyyy evet ya benimde almam lazım anca yaparız![]()
Senin düğün daha da yakınn birde al tabi hemenAyyy evet ya benimde almam lazım anca yaparız![]()
kesinlikle önceden almalıyız zaman az kaldıkça bu masraflar gereksiz görülecektir nişanlı beyler tarafındanşimdiden halledip kenara koymalı bende alıcam yakın zamanda :)
kesinlikle önceden almalıyız zaman az kaldıkça bu masraflar gereksiz görülecektir nişanlı beyler tarafındanşimdiden halledip kenara koymalı bende alıcam yakın zamanda :)
İki taksitle aliyim bari şişeleriSenin düğün daha da yakınn birde al tabi hemen
Katılıyorum gerçi ben hazır alırsak 750 civarında hatta daha fazla tutacağını söyledim ben yapıcam ucuza gelecek dedim hoşuna gitti![]()
Senin düğün daha da yakınn birde al tabi hemen
Katılıyorum gerçi ben hazır alırsak 750 civarında hatta daha fazla tutacağını söyledim ben yapıcam ucuza gelecek dedim hoşuna gitti![]()
benimkine her şekilde fazla gelecektir ne gerek varki böyle bir şeeyeİki taksitle aliyim bari şişeleriinceledim biri 5cm biri 7cm sanki 7cm olan daha iyi gibi biraz daha ele gelir :)