- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Bak o kaçtı sen kaldıın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak o kaçtı sen kaldıın
Anında satış sezdim
Ooh bir sürü hatun çalışmıyor :)Ooo havasını da atar gibi yapıp geri kaçtı hahaha
Ben de çalışmicam kii hıhııııı
Doğru söylüyorusunBenimde tatil yarın, çarşamba yüklerim bendebir sürü hatun olmalı
Aa çok güzel bu :)
PardonnÇok ayıp hepinizetatil olan var olmayan var
Hiç de bile herkes hür iradesiyle hareket ediyor burada
Hoşgeldin işçi kardeşim :)uff bize de tatil değil maalesef ya :S
Kolonya çok tatlııı :)
@greenandblue canımcım fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruzzz
Hoşgeldin işçi kardeşim :)
Bak o kaçtı sen kaldıın![]()
Anında satış sezdim![]()
![]()
Dal en iyisini yapıyosun :)Hoşbuldum kuzum![]()
![]()
Arada kaybolup geri gelip ortadan dalıyorum hahahah
Bak o kaçtı sen kaldıın![]()
Hahaha gerekli durumlarda, tamamen mecburiyetten böyle durumlar oluveriyor napalımAnında satış sezdim![]()
![]()
Hııı tabiiiii.Hiç de bile herkes hür iradesiyle hareket ediyor burada![]()
Yek ya ben ne demişim, tatil suç mu günah mıAsıl satışçıMrs Pink bi kere hemen suçu bana attı
Hanım hanım zevkle tatil yapacağını anlatırken iyiydi ne suçu bana atıyorsun
![]()
Paralel hissettim ben burada
Kapitalizmin kölesi olmayın işçi kardeşlerim bak biz 23 nisanda olduk mu hiçHem tatil yapıp ne olacakki işleyen demir pas tutmaz ben tatile karışıyım arkadaş![]()
Kesinlikle katılıyorumHem tatil yapıp ne olacakki işleyen demir pas tutmaz ben tatile karışıyım arkadaş![]()
Tamam arkadaşım yemiyoruz artık
Sorma yaa, gözümüzüzü açık tutalım aman diyiimmParalel hissettim ben buradaNeler oluyor dostum biz bu numaralara gelmeyelim bozalım bu oyunu
![]()
Hahaha bak ya hala ne diyoooo
Ağustosta aynısını yapiicim sana görürsün :) tatilde fotograf atıcam özellikle sanaSorma yaa, gözümüzüzü açık tutalım aman diyiimm
Hahaha bak ya hala ne diyoooo
Ayyy şey benim mesaim bitti.
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. Yarın bişey yapmicam zaten azcık uyurum . Mayışıklık yapıyo o da hiç güzel değil ama napim mecbur.
Öptüm siziiiiii![]()
Tamam arkadaşım yemiyoruz artıkMaymun gözünü açtı
![]()
AmanınnAğustosta aynısını yapiicim sana görürsün :) tatilde fotograf atıcam özellikle sana![]()
Ay yemek dedin de acıktım ben ya![]()
belki yerdiniz hemen karar vermeseydiniz
![]()