2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy evet o da iyi oluyor cidden eve giderken biraz da öyle alayım :KK53:
curlygirl curlygirl arkadaşını sansürleyip koysan da görsek olmaz mı :KK53:

Ne meraklıyız ha :KK70: burda böyle oldum ben :p

Hhaha merak ne güzel şey, güzel şey meraaak! :KK70:

curlygirl curlygirl canım ya çok sevindim..üstünden kocaman yük kalkmıştır şimdi..kirası da çok iyi..Güle güle oturmak nasip olsun inşallah :)
hemde nasıl koca bir yük :D fotoğrafçıyıda hallettinmi tamamdır :)
meraklıgiller :D bende bir meraklı olarak sizi merakta bırakmıcam eklicem fotoları birazdan :)

emde nasıl koca bir yük :KK70: fotoğrafçıyıda hallettinmi tamamdır :)
meraklıgiller :KK70: bende bir meraklı olarak sizi merakta bırakmıcam eklicem fotoları birazdan :)
Oo bunları hallettin fotoğrafçı çerez senin için :D
Ayy meraklının halinden ancak başka bi meraklı anlayabilirdi zaten, bekliyoruz :D

Ay hepinizi böyle gelin kız olarak tek tek uğurluyorum resmen :cry: Çok güzel olmuş duvağıyla beraber, kol denedin mi hiç ?

Yuppiii :KK76:

Darısı sana, en güzelleri size nasip olsun kızlar :21:
Kollu hali gelmişti aslında ama acayip rahatsız bir şeydi , terzi hatuna söyledim ilk başta hemen kesti kollarını :) duvak da seçmedim henüz, ikinci provada seçicem

Aayy çok güzel olmuş kuzuu. Çok da yakışmıııış :KK68: Ay nasıl güzel bi tabllo bu :)
Kollusunu da deneyecektin sanki , denedin mi?

Çok teşekkür ederim canım, kollu halini beğenmedim, giyer giymez kestirdim :) Sözümü tutamadım, buraya koyacaktım ikisininde fotoğrafını ama bence sizde beğenmezdiniz :)

Kollu hali gelmişti aslında ama acayip rahatsız bir şeydi , terzi hatuna söyledim ilk başta hemen kesti kollarını :) duvak da seçmedim henüz, ikinci provada seçicem
sen kollarından hep şikayet ediyorsun ya bence çok güzel gözükmüşler takılma yani :KK39:

Hiçbir güç seni straplezden vazgeçiremedi :D Olsun kuzu içine nasıl sindiyse o en iyisidir zaten. Çok heyecanlı her şey ya. Sona yaklaştınız artık

Çok teşekkür ederim canım, kollu halini beğenmedim, giyer giymez kestirdim :) Sözümü tutamadım, buraya koyacaktım ikisininde fotoğrafını ama bence sizde beğenmezdiniz :)
Aaa beğenmedin miiii. Olsun o zaman zaten direkt kestirdiğine göre öyle bir ihtimal yok demektir. Önemli olan içine hangisinin sindiği kuzucum , güle güle giy :)

Kızlar bu arada kadıköyde nurbanuya diktiren var mı gelinliğini?

Hiçbir güç seni straplezden vazgeçiremedi :KK70: Olsun kuzu içine nasıl sindiyse o en iyisidir zaten. Çok heyecanlı her şey ya. Sona yaklaştınız artık
Hahaha ya bi yorum yapıyorum sonra sayfayı yeniliyorum üstte sen aynısını başka bi cümleyle yazmışsın :D :D

Hahaha ya bi yorum yapıyorum sonra sayfayı yeniliyorum üstte sen aynısını başka bi cümleyle yazmışsın :KK70: :KK70:
Bence üyeliklerimizi birleştirelim boşa yer kaplıyoruz burada :D
Orda da kollarım iri deyip durdum zaten :) Çok gözüme batmadı artık, saçlarımı açınca daha zayıf oluyor sanki :)
Ben de diyecektim ki toplu saçla çok hoş olmuşsun :D

Hiçbir güç seni straplezden vazgeçiremedi :KK70: Olsun kuzu içine nasıl sindiyse o en iyisidir zaten. Çok heyecanlı her şey ya. Sona yaklaştınız artık

Giyerken de öyleydim, satış danışmanına da söyleniyorum , ben hep straplez istiyorum da kollarım iri bilmem ne :KK57: söylememdeki amaç ne bende çözemedim, biri gaza getirsin diye bekliyordum sanırım :KK53: nişanlımda bu halini beğendi, inşallah pişman olmam :KK53:

Back
X