2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah hepimizin kanayan yarasıymış bu demek :p :KK70:
Olmaz mııı
:KK70: :KK70: üç kere beni alıntılamışsın ne çok konuşmuşum meğer ben :d
Hahaha aynı anda bi kaç farklı konu hakkında muhabbet etmek bizim işimiz :D
Oyy ben tarihlerimi bi netleştiriym hiç zaman kaybetmicem başına dikilicem :KK70:
Tamamdır, konuşuruz o zaman :)
Yaşadığın yere göre değişiyor bence izmir çok rahat bir şehir mesela kimse yadırgamaz giydiklerini tabi sınırı aşmadan olacak. Tatilde zaten bir zahmet karışmasınlar :KK70:
Ya sorma beni izmire salsınlar ben orada yaşayayım ya seviyorum rahatlığını havasını suyunu. Kendime geliyorum oraya gelince :) Ay 1 ay sonra oradayım kimse tutamaz beni :D Bana tatildeyken de karışıyor ayrıca :cry: Ama neyse ki bu yine biraz toparlamış halimiz. İstanbul konusunda da haklı bi ton malak etrafta geziyor ben zaten kendim giyemiyorum ama bazen ona rağmen karıştığında tepem atmıyor değil.
anammm davatiye var dimi , ayy panik oldum :KK57::KK17: Mrs Pink Mrs Pink önce seni alalım kuzu :cool:
Kızlar muhtemelen aynı anda ikisine çalışırım gibi geliyor. Ne tarz bişeyler istediğinizi konuşuruz boyutu vs sonra hazırlarım :)

Olmaz mııı

Hahaha aynı anda bi kaç farklı konu hakkında muhabbet etmek bizim işimiz :KK70:

Ya sorma beni izmire salsınlar ben orada yaşayayım ya seviyorum rahatlığını havasını suyunu. Kendime geliyorum oraya gelince :) Ay 1 ay sonra oradayım kimse tutamaz beni :KK70: Bana tatildeyken de karışıyor ayrıca :cry: Ama neyse ki bu yine biraz toparlamış halimiz. İstanbul konusunda da haklı bi ton malak etrafta geziyor ben zaten kendim giyemiyorum ama bazen ona rağmen karıştığında tepem atmıyor değil.

Kızlar muhtemelen aynı anda ikisine çalışırım gibi geliyor. Ne tarz bişeyler istediğinizi konuşuruz boyutu vs sonra hazırlarım :)

İzmir farklıdır tabi istanbul gibi değil:-) Ama senin ki aşırı kıskanç herhalde tatilde karışılırmı yaa ayy orda kızlar fink atacaklar deliririm yani sırf ruslar yüzünden diyet yapıyorum balayım zehir olmasın diye aahha:KK70:

İzmir farklıdır tabi istanbul gibi değil:-) Ama senin ki aşırı kıskanç herhalde tatilde karışılırmı yaa ayy orda kızlar fink atacaklar deliririm yani sırf ruslar yüzünden diyet yapıyorum balayım zehir olmasın diye aahha:KK70:
Hahaha ben de ben de :D
Fethiyeye gidiceğimiz için beni de ingilizler etkileyecek sanırım :D

HAhah ben mi fazla saftiriğim girmedim hiç öyle bi komplekse :KK70: Bir de o turistler etrafımızda üstsüz geziyorlardı yani :KK70: Benimki üstümü başımı toparlamaktan etrafa bakamamıştır diycem ama onları gördükten sonra dedi tamam zaten rahat ol diye :KK70: Onlar varken sana bakmazlar dedi de hani güzellik anlamında değil abaza olan zaten ona döner anlamında. Ben de tabi böyle bi durum olunca dedim boşver detaylara takılma keyfini çıkar :KK70: Evet benimki aşırı kıskanç bu yine orta yolu bulmaya çalıştığımız hali :/

Hahah siz nasıl beğenirseniz öyle olur kuzucuklar belki zevkler uymaz :KK70:
Ay hemen hemen hepimiz aynı şeyi istiyoruz sanırım. Ama elin değmişken rengi bilmem nesi farklı da yaparsın sen :D
Hem benim kır düğünümsü kınam için hazırlanacaklar var daha ohooo , çok işimiz var pixiebelleciğiiiim :D

Olmaz mııı

Hahaha aynı anda bi kaç farklı konu hakkında muhabbet etmek bizim işimiz :KK70:

Ya sorma beni izmire salsınlar ben orada yaşayayım ya seviyorum rahatlığını havasını suyunu. Kendime geliyorum oraya gelince :) Ay 1 ay sonra oradayım kimse tutamaz beni :KK70: Bana tatildeyken de karışıyor ayrıca :cry: Ama neyse ki bu yine biraz toparlamış halimiz. İstanbul konusunda da haklı bi ton malak etrafta geziyor ben zaten kendim giyemiyorum ama bazen ona rağmen karıştığında tepem atmıyor değil.

Benimde bir kolonya üzeri etiket vardı :D dün @blisss burdaydı sen yoktun tabi muhabbette ne önersiniz ? :D

HAhah ben mi fazla saftiriğim girmedim hiç öyle bi komplekse :KK70: Bir de o turistler etrafımızda üstsüz geziyorlardı yani :KK70: Benimki üstümü başımı toparlamaktan etrafa bakamamıştır diycem ama onları gördükten sonra dedi tamam zaten rahat ol diye :KK70: Onlar varken sana bakmazlar dedi de hani güzellik anlamında değil abaza olan zaten ona döner anlamında. Ben de tabi böyle bi durum olunca dedim boşver detaylara takılma keyfini çıkar :KK70: Evet benimki aşırı kıskanç bu yine orta yolu bulmaya çalıştığımız hali :/
Ya ben giriyorum komplekse bu koca göbek olduğu sürece de giricem off üstsüz dedin bak hatırlattın yine enerjim gitti :KK70::p

GEçen yaz fethiyedeydim ben çok dikkatimi çekmediler bak şanslısın yine :-):-)
Geçen sene Bodrumda az sinirlenmedim o üstsüzlere :D
Önce bi iki kızdım. Sonrada dedim ki amaaan üstlü üstsüz bişey fark etmiyo nasılsa bunlarda, bişey yok ki. Ha bi bebek bikinisiz gezmiş ha bu.. Nişanlım gülmekten ölmüştü hahah :D

Geçen sene Bodrumda az sinirlenmedim o üstsüzlere :KK70:
Önce bi iki kızdım. Sonrada dedim ki amaaan üstlü üstsüz bişey fark etmiyo nasılsa bunlarda, bişey yok ki. Ha bi bebek bikinisiz gezmiş ha bu.. Nişanlım gülmekten ölmüştü hahah :KK70:
Aman gezsinlr napalım gidip kadınları giydirecek halim yok ya :KK70:

Benimde bir kolonya üzeri etiket vardı :KK70: dün @blisss burdaydı sen yoktun tabi muhabbette ne önersiniz ? :KK70:
Aa benim lohusa bardakları için kullandığım çiçekleri görmüş müydün o tarz bir şey ister misin yoksa daha büyük bir sticker mı düşünüyorsun?
Ya ben giriyorum komplekse bu koca göbek olduğu sürece de giricem off üstsüz dedin bak hatırlattın yine enerjim gitti :KK70::p
Ya komplekse girmeye bahane çok da işte :D bikini giyemem ben arkadaş mayoyla bile olmuyor yani hemen havluya sarınıyorum bol tişört giyiyorum :D

Ben H happy__ lle ciiime yardım edicemm ki :rolleyes::rolleyes:
Bir elin nesi var iki elin sesi var muhteşem ikili olup hızla halledebiliriz diyorum :KK19:
Geçen sene Bodrumda az sinirlenmedim o üstsüzlere :KK70:
Önce bi iki kızdım. Sonrada dedim ki amaaan üstlü üstsüz bişey fark etmiyo nasılsa bunlarda, bişey yok ki. Ha bi bebek bikinisiz gezmiş ha bu.. Nişanlım gülmekten ölmüştü hahah :KK70:
Ay hiç kızmadım sayelerinde rahat gezdim :D Ayrıca nerde buldun öylelerini bizdekilerin maşallahı vardı :/

Aa benim lohusa bardakları için kullandığım çiçekleri görmüş müydün o tarz bir şey ister misin yoksa daha büyük bir sticker mı düşünüyorsun?

Ya komplekse girmeye bahane çok da işte :KK70: bikini giyemem ben arkadaş mayoyla bile olmuyor yani hemen havluya sarınıyorum bol tişört giyiyorum :KK70:
İvit görmüştüm onları ona benzer bişey vardı elimde ama şimdi mor ve pembe şişe düşün üzerine nasıl bir renk olmalı ne olmalı sana hatta bendekinide atiim ama çok mu alakasız olur bir bak :)

Back
X