2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım yer bulamazsak da bahçemiz var, ablamin nişanını öyle yapmıştık, daha güzel olmuştu.

Canım nişan olacağı belli değil ki işte, kesin bir şey yok, yazın belli olacak çünkü ben uzak bir yerde öğretmenim, her şey yaza kalıyor.
Olma ihtimali var ama sonuçta senin yerine mekan bakacak kimse yokmu erkek arkadaşının ve ailenin yaşadığı yerde olmayacakmı nişan. Önceden fikir edinmek için bakabilir sen olmadan da bence

kızlar selamm düğünüme son 20 gün kaldı :KK17:
sanki daha çok varmış gibi hissediyorum kendimi alıştıramadım bu duruma

Peki gardıropu nereye koyacaksınız ?

Yatak odaları daha büyük oluyor canım dolaplar yataklar vs. nasıl sığacak hepsi

Ölçüler ne canım yardımcı olurum istersen yerleştirme konusunda
şöyle kızlar şimdi bhaçe kısmında bir oda var geniş yatak odasını otaraf yaparım diye düşüüyordum. ama herkes burası ön taraf daha çok güneş alıyor ve bahçeye bakıyor çocuklar oynuyor akşam otruan olur rahat uyuyamazsın falan dediler. ki benim için uyku çok önemli.oyüzden arka odayı yatak odaıs yap diyorlar. orasıda daha ufak. dolap ve yatak sığıyor ama kenarlarında az bi mesafe kalıyor ve komidinleri yatağın kenarına koyamıyorum.

Canım yer bulamazsak da bahçemiz var, ablamin nişanını öyle yapmıştık, daha güzel olmuştu.
Eğer öyleyse hiç salonla falan uğraşmayın o zaman hem daha rahat olursunuz hem de salona boşuna para harcamazsınız, sonuçta nereden kısarsanız evinize katkı olur. Hem de yetişir 1 ayda tatilde olacaksın çok rahat yaparsınız :)

kızlar selamm düğünüme son 20 gün kaldı :KK17:
sanki daha çok varmış gibi hissediyorum kendimi alıştıramadım bu duruma
Ne kadar az kalmışşş :KK57:
şöyle kızlar şimdi bhaçe kısmında bir oda var geniş yatak odasını otaraf yaparım diye düşüüyordum. ama herkes burası ön taraf daha çok güneş alıyor ve bahçeye bakıyor çocuklar oynuyor akşam otruan olur rahat uyuyamazsın falan dediler. ki benim için uyku çok önemli.oyüzden arka odayı yatak odaıs yap diyorlar. orasıda daha ufak. dolap ve yatak sığıyor ama kenarlarında az bi mesafe kalıyor ve komidinleri yatağın kenarına koyamıyorum.
Ay cidden karmaşık bir durum bilemedim ki ben de baya takılırdım herhalde o_O

Olma ihtimali var ama sonuçta senin yerine mekan bakacak kimse yokmu erkek arkadaşının ve ailenin yaşadığı yerde olmayacakmı nişan. Önceden fikir edinmek için bakabilir sen olmadan da bence
Daha aileler bile tanışmadı, nişan için yer bakmak çok abes olur.

Uyku önemliyse senin için ozaman dikkate alman gerekiyor söylenenleri. Komidinleri de yatağın yanına değil başka yere koyarsınız ne olacak ki :KK64:

Perde baktık bi kaç yerden bu akşam birine daha sorucam :) mutfak için masa sandalye baktık ama almadım internette daha uyguna buldum aynısını bir iki tane de halı baktık öyle fikir için :KK70:

Nasıl fiyatlar canım perde halı falan zor iş dimi seçmesi bile:-)

Daha aileler bile tanışmadı, nişan için yer bakmak çok abes olur.

Anladım canım.. Biz aileler tanışmadan balayı yerimize kadar ayarlamıştık :-)bahçeniz varmış ama ne güzel mekana hiç gerek bile yok.

Uyku önemliyse senin için ozaman dikkate alman gerekiyor söylenenleri. Komidinleri de yatağın yanına değil başka yere koyarsınız ne olacak ki :KK64:

Anladım canım.. Biz aileler tanışmadan balayı yerimize kadar ayarlamıştık :-)bahçeniz varmış ama ne güzel mekana hiç gerek bile yok.
Fiyatlar fena :D 2-2buçuktan aşağı çıkamıyorum perdeden :KK51:

zaten bir tercih yapmak gerekecekse uyku olacak sanırım bu :D

Siz baya değişik gidiyorsunuz ya :KK70:

Değişik değil aslında her iki ailede evlenme teklifi aldığımda herşeyden haberdardı.
Biz nişanlımla oturup tarih seçtik herşeyi biz yapacağımz için kimsenin karışmasına izin vermedik kendi programımızı yaptık. Aileleride işin içine en son karıştırdık.
Kafamız daha rahat kimse onu yapın şu olsun vs demiyor. Bizim işlerimizde aynı planladığımız gibi gidiyor.:-)

Değişik değil aslında her iki ailede evlenme teklifi aldığımda herşeyden haberdardı.
Biz nişanlımla oturup tarih seçtik herşeyi biz yapacağımz için kimsenin karışmasına izin vermedik kendi programımızı yaptık. Aileleride işin içine en son karıştırdık.
Kafamız daha rahat kimse onu yapın şu olsun vs demiyor. Bizim işlerimizde aynı planladığımız gibi gidiyor.:-)
En akıllıcası olmuş aslında :)

Back
X