Karnım da acıkmıştı nasıl da güzel görünüyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnım da acıkmıştı nasıl da güzel görünüyorlar
aa bunlar hiç set üstü gibi gelmedi bana hahaEnem beni topa tutuyor şuna bak. Söylemeyeydim daha mı iyiydi
Evet yanlız curlygirl bu alıntılarıyla ilk başta cam ocak önerisini getirmemi, sonra da herkesi korkutmamı yeniden gözler önüne serdi. Canım bunlar set üstü zaten. Ama dediğim gibi korkmuyorsan al
Şu hallerin karşısında inan ben de sakin kalmakta zorlanıyorum![]()
Oyunuzu verirseniz sevinirimKarnım da acıkmıştı nasıl da güzel görünüyorlar![]()
Daha kolay temizliği de ama işte...aa bunlar hiç set üstü gibi gelmedi bana hahaben bildiğimden şaşmam
normal ocak alırım kim uğraşcak onun temizliği ile
Vermez olur muyum hemen katıldımOyunuzu verirseniz sevinirim![]()
Kızıım sen ortalığı karıştırmaya mı geldin burayaHaha bak yine yapıyo yaaa
Hem öner hem korkut oooh![]()
![]()
Anaaaaa ben karıştırmış oldum bide hale bak hahaKızıım sen ortalığı karıştırmaya mı geldin buraya![]()
cam kız o camın temizliği daha zor değilmidir. iz kalırDaha kolay temizliği de ama işte...
Vermez olur muyum hemen katıldım![]()
HAhaha ben tadını düşünmekten ona geçememiştim sen nasıl düşündün acabaAnaaaaa ben karıştırmış oldum bide hale bak haha![]()
Sor bakalım o dünya mutfağı yemeklerini cam ocakta mı pişirmişler. Şuan onu düşünüyorum ben![]()
Onların losyonları var ya cillop gibi oluyorlarcam kız o camın temizliği daha zor değilmidir. iz kalır
Batırın anasını satayım yaa bu nedir bütün eve boya badana yapılır o fiyataGelin makyajı için teklif istemiştim 350 liraymışş![]()
Bu en uygunu biliyormusun 1500 lira bile duydummmBatırın anasını satayım yaa bu nedir bütün eve boya badana yapılır o fiyata
Ben orda takılı kaldımHAhaha ben tadını düşünmekten ona geçememiştim sen nasıl düşündün acaba![]()
Ay iyiymiş yine .. Ben de kendi kuaförüme sordum 500 e yapıyomuş daa bana 400müş... SağolsunGelin makyajı için teklif istemiştim 350 liraymışş![]()
Kendim yaparım daha iyi yaBu en uygunu biliyormusun 1500 lira bile duydummm![]()
Ay hangisine verdinBen orda takılı kaldım
Ay ama nasıl güzellerdi ya verdim oyumu. Keşke oyumu verdiğim yemeği bana getirseler şuan!Hooofff
Koskoca evi Evi 400 liraya boyuyolarGelin makyajı için teklif istemiştim 350 liraymışş![]()
Ben orda takılı kaldım
Ay ama nasıl güzellerdi ya verdim oyumu. Keşke oyumu verdiğim yemeği bana getirseler şuan!Hooofff
Ay iyiymiş yine .. Ben de kendi kuaförüme sordum 500 e yapıyomuş daa bana 400müş... Sağolsun![]()
Kendim yaparım daha iyi yaEn kral malzemeyi alsan yine bu kadar tutmaz
Eveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazımKoskoca evi Evi 400 liraya boyuyolar![]()
Polonya mantısı ama parmesanlı tortelenniyle arada kaldımFajitaa ımmmmmhhhhhhh
Sen?
Mac kullanıyo kuzu. Sormadım şimdi ama biliyorum hep gittiğim için.Hangi ürünleri kullanıyorlarmış peki