2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy ben silmem ertesi gün de kullanırım haha :KK70:

Evet ya bunu sonradan hatırladım resmen :KK70: Sevindim bak şimdi

E o zaman iyi fiyat almışım.
Ay ben de nişanda hiiç çaktırmadım , başka daha yakın bi kuaföre gittim saçımı yaptırdım çıktım. 25 liraya mı kapadım :KK70: Makyajımı da ablam yapmıştı zaten :KK70:

Sevin sevin :KK70:

@blisss :KK70: sabaha panda gibi uyanmak da var
Moda deriz imaj deriz :rolleyes:

@blisss hahahhahah :D sana da cevaben " ben seni aldığımda böyle değildin" cümlesi gelebilir

Hahaha @blisss cevabı vermiş zaten :KK70:
Ay yok verdiğimiz paraya değsin biraz kullanayım diye yıkamadım dersem benimki daha mutlu olur eminim :KK70: :KK70:

Direnmeyin bence kuzum :D saça da sprey sıkıcaklar düğün gecesi mutlaka duş alıcaz e duşu alınca makyaj da gidicek :D ha derseniz ki inat değil mi saçı da bozmayacağım... Önünüzde saygıyla eğilirim efenim

Direnmeyin bence kuzum :KK70: saça da sprey sıkıcaklar düğün gecesi mutlaka duş alıcaz e duşu alınca makyaj da gidicek :KK70: ha derseniz ki inat değil mi saçı da bozmayacağım... Önünüzde saygıyla eğilirim efenim
Aa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruz :KK70: Hatta bir kaç gün gelinlikle gezebilirim:rolleyes:

Aa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruz :KK70: Hatta bir kaç gün gelinlikle gezebilirim:rolleyes:

:D di mi malum gelinlik de oldukça pahalı bi elbise üstelik yıllarca hayalini kurup işte bu dediğimiz gelinliği bulmak için ayaklarımız şişene kadar dolanıyoruz :D mazallah "buldumcuk" diyecekler ama varsın desinler :p bi kez gelin oluyoruz sonuçta :KK53:

Canevinden vurursun adamı ehheheh :KK70:
Haha evelallah kuzu :D
Direnmeyin bence kuzum :KK70: saça da sprey sıkıcaklar düğün gecesi mutlaka duş alıcaz e duşu alınca makyaj da gidicek :KK70: ha derseniz ki inat değil mi saçı da bozmayacağım... Önünüzde saygıyla eğilirim efenim
Ayy bozmam bozmam yani yapmayacağım iş değil :D :D
Ayy gelinlik demeyeydin iyiydi. O kadar para verdik bi kere giyip çıkaramam içimde kalır napıcam yaaa :D

:KK70: di mi malum gelinlik de oldukça pahalı bi elbise üstelik yıllarca hayalini kurup işte bu dediğimiz gelinliği bulmak için ayaklarımız şişene kadar dolanıyoruz :KK70: mazallah "buldumcuk" diyecekler ama varsın desinler :p bi kez gelin oluyoruz sonuçta :KK53:

kim ne derse desin önemli değil valla :-)

Haha evelallah kuzu :KK70:

Ayy bozmam bozmam yani yapmayacağım iş değil :KK70: :KK70:

Ayy gelinlik demeyeydin iyiydi. O kadar para verdik bi kere giyip çıkaramam içimde kalır napıcam yaaa :KK70:

Ben içine girene kadar her sene giyicem gelinliğimi :KK70::KK70:

Evet kızlar yıldönümü için tekrar giyilebilir belki :))

E o zaman iyi fiyat almışım.
Ay ben de nişanda hiiç çaktırmadım , başka daha yakın bi kuaföre gittim saçımı yaptırdım çıktım. 25 liraya mı kapadım :KK70: Makyajımı da ablam yapmıştı zaten :KK70:
Ay iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık ki :D Ayrıca benim kuaför sanki anladı ama bozuntuya vermedi bana ayrı bi özen gösterdiler orada :D
Ay değil mi ama :D Neyse en az 2 kez giyicem zaten :D
Haha ama ben dışarı çıkmak istiyorum ev kesmez beni :KK70:
Hunini takmayı unutma su dökmeye çalışanlar olabilir :KK53:

Ay iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık ki :KK70: Ayrıca benim kuaför sanki anladı ama bozuntuya vermedi bana ayrı bi özen gösterdiler orada :KK70:
Ay ben anlicanı bildiğimden benimkine gitmedim. 2 hafta öncesinde ablamdan nişan tepsisini aldım dönüşte de ona uğradım. Girer girmez hayırdır nişan var heralde dedi. Tepsiyi görmüş meğer poşetten :D Ay yok X abii arkadaşın o dedim ben de bi an hahaha :D
Hangi çılgın huınime su dökecekmiş? Şaşarım! :D :D

Hahaha o zaman kiralık benim için en doğru ve en sağlıklı tercih olacak :KK70:
Engel olmalısın kendine :rolleyes:
Ay iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık ki :KK70: Ayrıca benim kuaför sanki anladı ama bozuntuya vermedi bana ayrı bi özen gösterdiler orada :KK70:

Ay değil mi ama :KK70: Neyse en az 2 kez giyicem zaten :KK70:

Bende 2 kere giyicem en az çekim de düğünde :confused:

Back
X