2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Fotoğraf çekiminde onunla uğraşmak yormaz mı acaba ya ben de üşendim resmen diyorum nerede ayarlarsam düğün günü çekileyim ki istanbulda zor olur gibi geldi. Nişanlıya da bi sormak lazım ama bu detayları düşünmek isteyeceğini sanmıyorum :KK70:
Üşenmişmişşş :D
Üşengeçlikten evlenmeyecek kız nerdeyse :D

ben bu durumu çok düşündüm canım, düğünümsü kına da olsun istemedim..İstanbul trafiği ve kalabalığı malum..Diğer şehire nikah başvurusu için gittiğimde ora da yapmaya karar verdim..Kuaför zaten düğün öncesi prova yapacak, ee saç ta zaten çok doğal bir şey olacak dış çekim için..o yüzden düğünden bir gün önce rahat rahat yapıcam inşallah.Sen de diğer şehirde yapmanın olumlu ve olumsuz yönlerini iyi düşün.
Aslında olumsuz yanı pek yok gibi. İstanbul'da telaş fazla olacak. Kaos, trafik yetişme telaşı olsun istemiyorum. Hem nikah ilk düğünün olduğu yerde olacak, o gün daha az telaşe olur gibi geliyor bana. Araya da 1 hafta koyucaz gerçi ama hazır saç makyaj varken hallederiz dedim. Gerçi çekim için ayrı gün yaparsam belki de kuaföre gitmeyebilirim salık saç da istiyorum ay bilemedim işte :/ Ama bi elbise beğenmiştim ya kırmızı, sırf onu giymek için düğünümsü kına istiyorum ben ondan eminim :D

Üşenmişmişşş :KK70:
Üşengeçlikten evlenmeyecek kız nerdeyse :KK70:
Yok o detayı atlamam :D Sen de 2 ayrı düğün yap her seferinde o saç makyaj telaşıyla uğraş sen de bıkarsın :KK12:
Nasıl heyecan yaptıysam iki kere yazmışım ya :KK53: hadi yine iyisiniz kaçıyorum yavaştan :KK55::KK55::KK55:
Ohooo hemen kaçtı hatun :KK12:
Vuhuu @blisss sen ve ben Eylül geliniyizzz

Eveet bende bende :-)

Eylül gelinleri gücü adına :rolleyes:En Büyük KK
Yaşasınn mayıs gelinleri :KK73::KK73:
İşini biliyosun bebitto :KK70:
Ay bugün geç çıkıcam ben yaa mutsuzum :KK43:
Çok hava atmıştım cuma günü.. Sonum hüsran oldu resmen :KK70:
Kaçta çıkıcaksın :D Ay nasıl eğlendim bilemezsin :KK75:

Aslında olumsuz yanı pek yok gibi. İstanbul'da telaş fazla olacak. Kaos, trafik yetişme telaşı olsun istemiyorum. Hem nikah ilk düğünün olduğu yerde olacak, o gün daha az telaşe olur gibi geliyor bana. Araya da 1 hafta koyucaz gerçi ama hazır saç makyaj varken hallederiz dedim. Gerçi çekim için ayrı gün yaparsam belki de kuaföre gitmeyebilirim salık saç da istiyorum ay bilemedim işte :/ Ama bi elbise beğenmiştim ya kırmızı, sırf onu giymek için düğünümsü kına istiyorum ben ondan eminim :KK70:
Hiçbir işimiz normal değil ki kınamsı düğün, düğümsü kına kır düğünümsü nikahlı kına :D :D

Hiçbir işimiz normal değil ki kınamsı düğün, düğümsü kına kır düğünümsü nikahlı kına :KK70: :KK70:
"kır düğünümsü nikahlı kına " aha da bundan istiyorum işte :KK70:
Hahaha bu kadar küçük bi detay atlamamanı tebrik etmeliyim sanırım :KK70:

Ay bilirim bilirim. Tahmin ederim en azından.
Senden geç çıkıcam gerisini sorma : D :KK70:
Sen gerisinden haber ver bana eğlencem bölünmesin, bilmem lazım çünkü :KK70:

Back
X