- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Oyy üzüldüm kız valla eğlenemedim bak şimdi
Yo yooo bana üzülmeyin ben bunu hak ettimKıyamam yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy üzüldüm kız valla eğlenemedim bak şimdi
Yo yooo bana üzülmeyin ben bunu hak ettimKıyamam yaa![]()
Kaşınıyor yaYo yooo bana üzülmeyin ben bunu hak ettim
![]()
![]()
![]()
Hahaha cahilliğime ver beee yapmaKaşınıyor yaKızım biz o kadar insafsız değiliz yani. Eve gittim yemeğimi yedim uzattım ayaklarımı film izliyorum demem. Yani demezdim ama sen istiyorsun galiba
![]()
Bir daha arkadaşlarına hava atmak yok tamam mıYo yooo bana üzülmeyin ben bunu hak ettim
![]()
![]()
![]()
Bence dersini verelim daha iyiBir daha arkadaşlarına hava atmak yok tamam mı![]()
Bir daha arkadaşlarına hava atmak yok tamam mı![]()
Bence dersini verelim daha iyi![]()
Vaay be laflara bakHeee iyi gün dostu ve kötü gün dostunu da ayırt ettim be sağol pixiiiiihahah
Ay acınacak halime gülüyorum ama sizin yüzünüzden hep![]()
![]()
Offf tam da şuan minibüste otobüste olabilirdimVaay be laflara bakGeçen hafta evden hava yapan bunları söylüyor he bravo arkadaşım bravo
![]()
Eden bulur kızıım alla alla eğlenmek benim de hakkım. Her gün 7de çıkıyoruz piremses bugün o saatlerde çalışacak diye üzülüyorOfff tam da şuan minibüste otobüste olabilirdim
Ben ettim sen etmeseydin o zaman alla allaaaa![]()
Yamuk piremses olduk bugün resmen yaaEden bulur kızıım alla alla eğlenmek benim de hakkım. Her gün 7de çıkıyoruz piremses bugün o saatlerde çalışacak diye üzülüyor![]()
Gülmekten azıcık yamulmuş olabiliriz ama çok gülen çok yaşarmış bak boşverYamuk piremses olduk bugün resmen yaa
Ayy patron odasında başka bişi izliyo ben burda tv 8 işte benim stilim izliyorum.
Allahım ne saçma bi gün![]()
![]()
Hahah ay ben çok gülen çok ağlar sanıyordum bunu sevdim şimdiiGülmekten azıcık yamulmuş olabiliriz ama çok gülen çok yaşarmış bak boşver![]()
Yine mi hava yapamadım yaaHahah ay ben çok gülen çok ağlar sanıyordum bunu sevdim şimdii
Ay misafir hatunda erken geldi şanslıyım seninle aynı saatte çıkabilicğim![]()
Bence dersini verelim daha iyi![]()
Kızım yine çıkaramadık ya her türlü aynı saatte çıkıyor. Mesai kalıyorum dediği saat bizim normal mesai![]()
yanlız acısını çok pis çıkarır bizden öyle bişey sezdim
![]()
Ne renk aldııınMasa sandalyemi almış bulunmaktayım bakalım nasıl gelecek :)
Kızım yine çıkaramadık ya her türlü aynı saatte çıkıyor. Mesai kalıyorum dediği saat bizim normal mesai![]()
Aldığım pembe seyler boşa gitmesin dedim pembe gibi olan rengi aldım masa beyaz olan o şekilliNe renk aldııın![]()