2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bir ay canım ama önceside tatsızlık oldu

aynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşey
süper habermiş bu :) hayırlısı olsun. hayırlı bol kazançlı olsun inş

bir ay canım ama önceside tatsızlık oldu

aynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşey
Hayırlısıı. Bak ne güzel haberler bunlar çok sevindim tebrik ederim

yok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalı

ne sandın benden kurtulamazsın demiştim:) bende özledim sizi mesajlarınızı okudum yerim ben sizi ya

geldim artık hehe
Hayırlısı olsun canım. Sen kafanda tamamen bitirdiysen huzurluysan önemli değil gerisi.
Ama bir dahaya böyle kaçacaksan haber ver de kaç bari meraklı arkadaşlarımız var burada :KK47:

@blisss Enemm kavuşmuş halısına hadi gözün aydın :D

Wuu dönüşüm muhteşem oldu diyorsun :D Haydi bakalım inşallah daha da iyileri olur zamanla

süper habermiş bu :) hayırlısı olsun. hayırlı bol kazançlı olsun inş

Hayırlısıı. Bak ne güzel haberler bunlar çok sevindim tebrik ederim

Hayırlısı olsun canım. Sen kafanda tamamen bitirdiysen huzurluysan önemli değil gerisi.
Ama bir dahaya böyle kaçacaksan haber ver de kaç bari meraklı arkadaşlarımız var burada :KK47:

@blisss Enemm kavuşmuş halısına hadi gözün aydın :KK70:

Ohh süper bi haber buuu , tebrik ederim kuzuu :)
Başarın daim olsun :)
aminn hepinize teşekkür ederim kızlar @blisss beni de takip eder misin görmek istiyorum meraklıkları unutmayalım değilmi H happy__

@blisss Enemm kavuşmuş halısına hadi gözün aydın :KK70:

Ehehh sağol kuzucum amacıma ulaştım :-)

Çok cici olucak o zamaaaan.
Ben de emrak bitmez şimdide bütün halini emrak edicem haha :KK70: Neyse dizilince görüveririz artık :KK70:

İnşallah o günler gelsinde video bile çekerim sana ehehhe :confused:

aminn hepinize teşekkür ederim kızlar @blisss beni de takip eder misin görmek istiyorum meraklıkları unutmayalım değilmi H happy__
Ettim canımm bakabilirsin :)

Ay unutmamış yaa kıyamam :oops::KK19: Düşünmen bile yetti vallahi
Unutur muyum hiç her sarı gördüğümde andım diyebilirim

Ehehh sağol kuzucum amacıma ulaştım :-)

İnşallah o günler gelsinde video bile çekerim sana ehehhe :confused:

Ettim canımm bakabilirsin :)
canım herseyin çom güzel ben isteme fotolarınıda gördüm ne kadar güzelsin ne kadar güzel olmuş hepsi Allah tamamına erdirsin :nazar:

Hahaha ayy bak ara verdin amaa unutmamışsıın H happy__ yaşadık :KK70:
Almış kadar oldun valla kuzuuuu teşekkür ederiiiz :KK68:
unuturmuyum pembe herseydede sen geldin aklıma:):):KK68:

Back
X