2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar şu buzdolabı olayın araştırıyorumda. böyle bir yorum okudum.
No-frostlarda sera gazı varmış. Onun için yiyecekleri açık koyduğumuz zaman kurutuyor ve bu gaz zararlıymış. Low-frostlarda bu sıkıntı yok, 6 ayda bir dolabı kapatıp buzunu çözdürmek ve temizlemek gerekiyor ama ben zaten no-frost'umun içini her ay temizlediğim için bu sıkıntı değil. Çok az buzlanma yapıyormuş (0,5 mm) bu da sorun değil bence...
size mağaza çalışanları bu konuda ne demişti ?

Yahu ne rencide olması madem hoşlanmadı bu durumdan ki bi kaç kez geri çekti kız tutup kolunu o hareketi yapacağına yakalayıp pastayı yiyip yakaladııım yapardı hem kriz olmazdı böyle hem de eğlenceli birşey çıkardı ortaya. Şimdi o kız " ay bütün gün yorulduk çok gergindik normalde öyle değildir ihihh" diye geveleyecek herkese aylarca

Ayy cidden pastayı al suratına yedir yanii.
Gelinde bozuntuya vermiyo cağnım benim yaa :KK70:
Yazık ama çok üzüldü yani o orada gülüyordu anında bozdu kızın moralini :(
Bozuntuya vermiyor ama kedi gibi bakıyor ya :KK43: aptal herif
İşte adam oldu ya böyle yapınca.. Cibiliyetsiz
Alttaki yorumları gördün mü yalnız .
Kadınlar yazmış bide yok damat iyi yapmış, yok erkek adamı rencide etmiş.
Eşeğe altın semer vursan yine eşek yani. Tövbee sinirlendim şimdi
Kadınlar birbirine bu yorumları yapıyorken totoları kaldırılmış o paşalar ne yapacak tabi ki böyle tepkiler verecek ve bunu çok normal görecek.. Hani rahatsız olursun tamam hoş gelmeyebilir kadının yaptığını ben de komik bulmadım ama verilecek tepki bu değildir yani.
Bende hiç hoşlanmam , hatta düğünde en gıcık olduğum durumdur bu, pasta yedirme ve kolları birbirine dolayıp birşeyler içirme..ama bu da çok kalas bir adammış ya
En özel ve birbirne bağlı hissettiğin günde bile böyle yapıyorsa devamını görmek pek zor olmasa gerek :KK51:

Back
X