2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok sağlıklı olmuyo canım kapagı sürerken sorun çıkarıyo yani canım ayrıca ikilidede baktığında biri altta biri üstte olduğu içinde arada çok az boşluk görülür ki
annemlerinkide 2 kapaklı sürgülü hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. arada dediğin gibi boşluk var ama bir parmaktan bilr daha küçük. ama bu 3 dediğim varya ondaki boşluk 3 parmak kadar falan vardı.

annemlerinkide 2 kapaklı sürgülü hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. arada dediğin gibi boşluk var ama bir parmaktan bilr daha küçük. ama bu 3 dediğim varya ondaki boşluk 3 parmak kadar falan vardı.
Kapak genişliğide önemli işte mesela o ikili dediğin kapak kaç cm ? o üçlüde sıkıntı vardır o kadar boşluk olmaz çünkü bizde yapıyoruz hep

Evet canım :) ceviz rengide güzel olur evet :) ama ben hep beyaza gittim şimdiye kadar:) aslında yaptırmayı bende düşündüm ama sonradan vazgeçtim çünkü bildiğim bi mobilyacı yok o yüzden markalara baktım
benim nişanlım mobilyacı :KK45: otel mobilyaları yapıyolar kendi aile şirketleri var onlara yaptırdım ben şanslıyım oyüzden :KK200:

Kapak genişliğide önemli işte mesela o ikili dediğin kapak kaç cm ? o üçlüde sıkıntı vardır o kadar boşluk olmaz çünkü bizde yapıyoruz hep
aynen öyle kapak kalınlığından olabilir. birde birşey sorucam. bu üçlü olunca ortadaki kapak orada nasıl duruyor nasıl kaymıyor. yani benim baktığımda kayıyordu. benimki çok kalitesiz birşeyde olabilir tabi oyüzden öyledir.

sürgülerine dikkat et canım. kendi evine kuracaksan sürgülü al daha rahat. ben kirada olmama rağmen sürgülü bakıyorum. ama baktıklarımın arasında iki kapılı olup sürgülülerde sorun yok ama 3lü olunca beğenmedim ben
sorduğum arkadaşlarda aynısını dedi. teşekkür ederim canım onada dikkat ederim:)

aynen öyle kapak kalınlığından olabilir. birde birşey sorucam. bu üçlü olunca ortadaki kapak orada nasıl duruyor nasıl kaymıyor. yani benim baktığımda kayıyordu. benimki çok kalitesiz birşeyde olabilir tabi oyüzden öyledir.
Normalde biz yapınca fren takıyoruz canım kaymıyo o yüzden

Kızlar ben incelemedim ama arkadaşım dedi bana da mantıklı geldi. Taşınma olunca sürgülü de denge olmayabiliyomuş. O sıkıntı çıkarıyomuş. bende zaten alırken daha dikkatli inceleyip alacam.

benim nişanlım mobilyacı :KK45: otel mobilyaları yapıyolar kendi aile şirketleri var onlara yaptırdım ben şanslıyım oyüzden :KK200:
Ayy gerçekten sen şanslıymışın:) ben modalife ın bi modelini beğendim yaptırmayı düşündüm işte. Sonra da vazgeçtim:)

kızlar ya bu düğün arefesinde maddi olarak ne kadar harcadınız ve daha ne kadar harcayacak gibi görünüyorsunuz :) bende bir meraklıgil olarak şimdi buna takıldım :D hani nişanlı bey hep lükse gidiyorsun diyor ya gerçekten öylemi acaba ne kadara mal oluyor merak ettim :D

Back
X