2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bitsin ama :mad: Çok sıkıldım hiç bişey yapamıyorum sürekli sıfırdan bir şeyler yapmak gerek ama bi yerden sonra tükenmiş gibi hissediyorum. Ay acaba tükenmişlik sendromu mu var bende :KK53: O değil de azıcık hava değişikliği fena olmazdı ondan eminim:KK75:
Bi süre sonra sıkılıyoruz ya yıllık izne çık

Ama var ya bazen insan kafayı çiziyor fiyat miyat dinleyesi gelmiyor. Bir kere içimdeki sese kulak verip yaptım o alışverişi pişman değilim yine olsa yine yaparım :KK9:
Bana da olmuştu bi kozmetik şeysinden elimde iki poşet makyaj malzemesi vs.lerle çıkmıştım. Ama çıkmadan da 300 lira bayılmıştım. Şuan bi fikir çok korkunç geldi :D
Bendeee aynı durumdayım sadece istiyorum ama :KK70:
Off ben de sadece istiyorum zaten .
Ama cidden çok istiyorum :D Balayı öncesi deli gibi alışveriş yapıcakmışız diye kandırıyo nişanlıcağzım da beni :D
Ben bu bu dicekmişim o alıcakmış :D

Poff sen de sıkıldın di miiii :KK43:

Haha :KK70: Burası da baya bildiğin soğuk ve ben de kısa kol bi tişörtleyim dondum dışarda!
Ayakların ıslanınca beni hatırla yalnız hissetme haha :KK70:
Keşke yanlızca babet olsa kısa kol kısa pantalon ve babet nasıl ama hahhah

Keşke yanlızca babet olsa kısa kol kısa pantalon ve babet nasıl ama hahhah
Hahah pantolon beyaz değildir umarım :D
Geçen sene aynı o şekilde felaket bi yağmura tutulmuştum ama ilk kez öyle yağdı yani.
Minibüse binince minibüsçü bana inşallah o halinle koltuğa oturmazsın gibi bi bakış atmıştı :D :D

Hahah pantolon beyaz değildir umarım :KK70:
Geçen sene aynı o şekilde felaket bi yağmura tutulmuştum ama ilk kez öyle yağdı yani.
Minibüse binince minibüsçü bana inşallah o halinle koltuğa oturmazsın gibi bi bakış atmıştı :KK70: :KK70:
Vicdansız şöföör :KK11: Hayır pantalon değil ama tshirt beyazz :rolleyes:

Vicdansız şöföör :KK11: Hayır pantalon değil ama tshirt beyazz :rolleyes:
Vicdansız ki ne vicdansız ama ben ne yaptım? Tabiki güzelce oturdum. Hayır zaten şıpır su içinde her yer napalım yani :D :D
Ay çok korkunçmuş inşallah seni teğet geçer yağmur :D

Vicdansız ki ne vicdansız ama ben ne yaptım? Tabiki güzelce oturdum. Hayır zaten şıpır su içinde her yer napalım yani :KK70: :KK70:
Ay çok korkunçmuş inşallah seni teğet geçer yağmur :KK70:

Oh iyi yapmışsın para veriosun oturacaksın tabi :KK70:
Geçmelii ama dün şemsiyem vardı yağmadı bugün yok kesin yağar :KK45:

Off ben de sadece istiyorum zaten .
Ama cidden çok istiyorum :KK70: Balayı öncesi deli gibi alışveriş yapıcakmışız diye kandırıyo nişanlıcağzım da beni :KK70:
Ben bu bu dicekmişim o alıcakmış :KK70:
Ay ne güzel de moral vermiş :D Bana bişey söylenip yapılmazsa acayip sinir olurum ama :D
eve gitmek istiyorummmmm :cry:
Kaçabilsek keşke ya. Okuldayken ne güzeldi canımız sıkılınca okuldan kaçardık macera olurdu :D
fecii yağmur geliyor izmire ben babetleyim :rolleyes:
Amaan nolcak ya bu havada da başka şey giyilmez ki :/

Ay ne güzel de moral vermiş :KK70: Bana bişey söylenip yapılmazsa acayip sinir olurum ama :KK70:
Haha ben de çok sinir olurum daa. Kendisi benden çok daha uzun zamandır böyle harcamalar yapmadığı için onunda hayalleri arasında , yerine getireceğini düşünüyorum :D

Hep de öyle olur zaten :KK70:
Şemsiye almadıysan üzgünüm ama yakalanacaksın :KK70: :KK70:

Selfie çekerim artık senin için :KK70::p
Ay ne güzel de moral vermiş :KK70: Bana bişey söylenip yapılmazsa acayip sinir olurum ama :KK70:

Kaçabilsek keşke ya. Okuldayken ne güzeldi canımız sıkılınca okuldan kaçardık macera olurdu :KK70:

Amaan nolcak ya bu havada da başka şey giyilmez ki :/

Evet ama ıslanmazsam çok iyi olur spor ayakkabı giyseydim keşke:cry:

Ayy kızçeler daha erken ama nişanlıcıım bi kiralık ev bulmuş çok güzel. Konumu da tam istediğimiz gibi. Ve en güzeli sahibinden kiralık :)
Ama murfağı kırmızııı :D

Back
X