2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bir dee içi cammış ama istersen kenarındaki malzemeden de yapılabilirmiş o kısım.
Bir de bunun kenarı döküm olanı varmış o 40 liraymış.
Çok ucuzmuş ama ben döküm sevmem çok ağır oluyo tişikirler dedim :KK70: :KK70:
:D :D ayyyy niye fiyatını az yazıyosunuz diye çemkirmek lazım :D

Kızım italyan kesimmiş tişört demek ki :KK70:
Benim de değil almadım diyorum ayrıca yaaaa :KK11: :KK70: :KK70:
Git şu spora :D
allasen bakta söyle .
Ben böyle renkli çıktıyı pvc kaplamışlar gibi hayal ettim haha :KK70:
Ama tabi öyle bir paspas şekli yoktur inşallah :KK70: :KK70: :KK70:
Hahah pvc var pvc var ama sen de :D Olabilir gibi sanki ya ama yine de klasik paspastan yanayım ben @Conchiglia paşabahçede çok güzellerini görmüştüm :D

Eklentiler

• asas.webp
    asas.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 69
:KK70: :KK70: ayyyy niye fiyatını az yazıyosunuz diye çemkirmek lazım :KK70:
Aaa ayıp ettin onu da yaptım arkadaşım :D
Toptan fiyatı o dedi :D
Araştırdım normal bildiğimiz paspas tabanları pvc oluyomus genelde hepsinin zaten :KK70:
Allah allah ya bu bi ilginç geldi bana üstten de paspasa benzetemedim ben ama .
Hayal gücü fena :KK70:
Haha ivit biraz :D
Ben gideyim de sen gitme.
Gün gelir lazım olur gaffur deyip geçmemek gerek
Hahah pvc var pvc var ama sen de :KK70: Olabilir gibi sanki ya ama yine de klasik paspastan yanayım ben @Conchiglia paşabahçede çok güzellerini görmüştüm :KK70:
Paşabahçedeki kaç paraydı ondan haber ver :D

Ben gideyim de sen gitme.
Gün gelir lazım olur gaffur deyip geçmemek gerek
Gaffur sporu sevmiyormuş kaçar giderim dedi kırmadım ben de :D
Paşabahçedeki kaç paraydı ondan haber ver :KK70:
Ya ne bileyim parasına mı bakıcam ayol fakir gibi ne o öyle, atarım sepete alırım yani :D Şaka bi yana nişan bile yapmamıştık gördüğümde ama sayenizde beynimin derinliklerindeki yerinden uyandı, kendime alacak bir şey arıyordum gidip onu alırsam şaşırmayın :D

Artize bak linki de saklamış oraya , ben ona takıldım şuan :KK70:
Ay çok tatlılar ama
HAhahaa nasıl da biliyorum ona takılıcağını :KK70: HAhaah çok eğlendim :KK70: Havamı da yaparım :cool: Denedim bakalım ne olucak diye :KK70:Artık kkyı pro seviyede kullanıyorum

Ya ne bileyim parasına mı bakıcam ayol fakir gibi ne o öyle, atarım sepete alırım yani :KK70: Şaka bi yana nişan bile yapmamıştık gördüğümde ama sayenizde beynimin derinliklerindeki yerinden uyandı, kendime alacak bir şey arıyordum gidip onu alırsam şaşırmayın :KK70:
Paspas önemlii al bence kesinn !
Ayy bizim komşumuz bi teyze vardı Keşanlı :KK70: Anneme bana " Oşgeldin paspası" alırmısın demişti aklıma geldi bak şimdi.
Ay çok tatlı ya hahah :KK70:
HAhahaa nasıl da biliyorum ona takılıcağını :KK70: HAhaah çok eğlendim :KK70: Havamı da yaparım :cool: Denedim bakalım ne olucak diye :KK70:Artık kkyı pro seviyede kullanıyorum
Haha ay biliyo da takılacağımı. Bize de öğret biz dostun değilmiyiz ? değilsek söyleme tabii..

Paspas önemlii al bence kesinn !
Ayy bizim komşumuz bi teyze vardı Keşanlı :KK70: Anneme bana " Oşgeldin paspası" alırmısın demişti aklıma geldi bak şimdi.
Ay çok tatlı ya hahah :KK70:

Haha ay biliyo da takılacağımı. Bize de öğret biz dostun değilmiyiz ? değilsek söyleme tabii..
Hahah dalga geçiyodun ama az önce artiz noldu :D Linkleyeceğin yazıyı seçiyosun yukarıda zincir var ya ona tıklayınca linki yapıştıracağın kutu çıkıyor. Oldu bitti. Dost muymuşuz :KK59:
İnanmayı reddediyorum ben de işte..

Back
X