2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

beğenmene çok sevindim :) amin canım inşallah en önemlisi huzurla oturmak :) o dediğin koltuk takımını da çok beğendim ben , ama nişanlı bunu seçti :KK57: fikir vermiyorsun dedim, pişman oldum..yemek odası ve koltuk onun seçimi oldu :KK53:
O koltuk da güzel ama diğeri daha bi iyi sanki :confused: Olsun ya ikinizin zevki olmuş böylece. Benimki dün melek gibiydi ya dedim bi koltuk takımı beğendim ama işte böyle böyle ucuzlar sunta oluyormuş dedim. Biz de mdf alırız dedi, pahalı dedim olsun dedi ben şok :KK57: Ama nasıl sevindim nasıl anlatamam :KK75:
Fon rengi de bi düşünelim bakalım aslında mavi olabilir neden olmasın ki ?

Teşekkür ederim canım, bende senin mobilyalrını çok beğendim..özellikle açık mavi koltuğuna bayıldım, bir mavi sever olarak :)Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin :21:

Ahh teşekkür ederim amin inşallah :KK36::KK36: Bende mavi çok severim özellikle o tonunu aslında mavi beyazdı hayalim ama çabuk kirlenmesini göze alamadım:-)

E sen onu göstermiştin ben de nereye tıkladığımı göstermek için onu linkleyiverdim.
Ne var yeaaaa :KK70:
Çocuk parkına çevirdin burayı :D
Gaz bizim işimiz :KK59: :KK70:
Şaka bi yana iyi geliyo gerçekten ya, fikir almadan bişey alamaz olduk :KK70:
Ya etrafın kafasını şişiriceğimize burada fikir vermekten zevk alanla konuşmak daha iyi tabi :)

Ya etrafın kafasını şişiriceğimize burada fikir vermekten zevk alanla konuşmak daha iyi tabi :)
Aynen öylee. Hayır zaten şuan konuyla ilgisi olmayan arkadaşlarla konuşunca aldığım fikirlerden de pek tatmin olmuyorum sanki :D
Ama tabii ukalalık yapmıyorum, cevabımı alıp sonra hiiiç sormamışım gibi size soruyorum :D

Aynen öylee. Hayır zaten şuan konuyla ilgisi olmayan arkadaşlarla konuşunca aldığım fikirlerden de pek tatmin olmuyorum sanki :KK70:
Ama tabii ukalalık yapmıyorum, cevabımı alıp sonra hiiiç sormamışım gibi size soruyorum :KK70:
Hahaha bari boşuna kafalarını şişirme insanların :D

O koltuk da güzel ama diğeri daha bi iyi sanki :confused: Olsun ya ikinizin zevki olmuş böylece. Benimki dün melek gibiydi ya dedim bi koltuk takımı beğendim ama işte böyle böyle ucuzlar sunta oluyormuş dedim. Biz de mdf alırız dedi, pahalı dedim olsun dedi ben şok :KK57: Ama nasıl sevindim nasıl anlatamam :KK75:
Fon rengi de bi düşünelim bakalım aslında mavi olabilir neden olmasın ki ?

girme kanıma genç :) siparişleri verildi :KK53: maşallah diyelim nişanlı beye :) Ama bize mağazadakiler kiracıyız diye mdf önermediler..daha pahallı olmasına rağmen..ev almak gibi bir durum varsa kesinlikle mdf olmalı..koyu mavi olur sanki bana da öyle geldi :)

Ahh teşekkür ederim amin inşallah :KK36::KK36: Bende mavi çok severim özellikle o tonunu aslında mavi beyazdı hayalim ama çabuk kirlenmesini göze alamadım:-)

bende beyazı göze alamadım, o yüzden giri olarak seçtik..kumaşı da değiştik orjinali değişik bir kumaştı..biz kaz tüyü yaptırdık..silmesi kolay oluyormuş. nişanlımın bekar evinde kullandığı bir tekli (mor) bir üçlü (beyaz )koltuğu var senin koltuklara benzeyen , bende onların kumaşlarını değiştirip kullanırım diyorum.

girme kanıma genç :) siparişleri verildi :KK53: maşallah diyelim nişanlı beye :) Ama bize mağazadakiler kiracıyız diye mdf önermediler..daha pahallı olmasına rağmen..ev almak gibi bir durum varsa kesinlikle mdf olmalı..koyu mavi olur sanki bana da öyle geldi :)
Yok girmiyorum kanına bunlar da çok güzel :D Ya ev alma niyetimiz var aslında ama düğünden önce alamayabiliriz bilmiyorum hiç o_O

bende beyazı göze alamadım, o yüzden giri olarak seçtik..kumaşı da değiştik orjinali değişik bir kumaştı..biz kaz tüyü yaptırdık..silmesi kolay oluyormuş. nişanlımın bekar evinde kullandığı bir tekli (mor) bir üçlü (beyaz )koltuğu var senin koltuklara benzeyen , bende onların kumaşlarını değiştirip kullanırım diyorum.
Aa ne güzel işte kullanabilirsin onları da. Bende özellikle silinebilir kumaş seçtim sürekli üzerinde oturucaz çünkü :-)
ee daha ne istiyon kızz :KK45: gene yapar bişeyler yaa bir iki romantik söz söylese bile gene yeter :KK51:

Evet işte söylemeliydi bu saate kadar yüz yüzede geldik anlamadım valla bakalım öğle yemeğinde ne yapacak:-)

İdeal olan 7cm heralde kilo fazla olursa 9cm olanlara bakmak lazım
ben biraz daha bakım o vakit :)
Bu yatak olayı kafamı çok karıştırıyor ya gittiğim yerlerde visco önermedi kimse aslında o vardı aklımda :KK64:
Çift taraflı yataklar varmış aslında bir taraf visco diğeri ortopedik
her kafadan başka ses işte :(
canım ya hemen atıyorum :) http://www.kelebek.com.tr/yatak-odalari/yatak-odalari/capula-yatak-odasi

160*200 yatak sanırım ama ,içine giriyor gibi durmuş ya o yüzden kafam karıştı..
albüme baktım canım böyle yan yana görünce daha bir güzel oldu :) güle güle kullanın inş.
:KK70: bu yöndende bakmak lazım tabi ben renk katsın diye özellikle kullandım çünkü salonda falan çok renk yok malum :)
kesinlikle bende seviorum hareketlilik katıyor.seninkilerde çok güzel seçimler
İsim yapmıi firmalar onun avantajını kullanıyor tabi, garanti süresi vs durumu ne peki?
garantisi 2 yıl diye biliyorum cnaım.
Kızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yok :KK57: Normalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi:KK12:
güldür güldürde bir sürpriz olur belki :)

her kafadan başka ses işte :KK43:

albüme baktım canım böyle yan yana görünce daha bir güzel oldu :) güle güle kullanın inş.

Evlenme teklifi etmemiş olsaydı belki orda ederdi :KK70:

Sen nerelerdesin ya? napıyosun , nasılsın?

canim islerim cok yogun o yuzden buraya hic gelemedim. Belediye malum secim zamani cok sıkıntili. 1hafta icinde bitecek insallah. 11ekim nikah gunumuz:KK19:

Ben daha ev bulamadim almaya, mobilya beyaz esyaya karar verdim az cok biliyorum nerden alicagimi. Gelinlik yok kina elbise bindallo hicbisey yok. Kina yerini tuttum ama icime sinmedi baska yer tutucam. Zaten dugun nisan yapmadim kina guzel olsun diyorum. Kina icin dj ariyorum bu arda duyurulur:KK14:

Ya resmen depresyona girdim herkes mobilya perde falan almis kizlar bana bi el atin ya ben nasil yetisicem:KK61:

Balayinizi ayarladiniz mi? Ayarladiysaniz nerden ve ne kadara mal oldu?

Beyaz esyada hangi marka modelleri tercih ettiniz?

Mobilyada country tarzi alan var mi? Nerden ve ne kadara mal oldu?

Kina icin organizasyonla anlasan var mi?

Kafamda deli sorular:mad::mad:

Yok girmiyorum kanına bunlar da çok güzel :KK70: Ya ev alma niyetimiz var aslında ama düğünden önce alamayabiliriz bilmiyorum hiç o_O

Ev almak çok büyük sorumluluk..benim fikrim, eğer peşinat verebilecek bir durumdaysan, ve kirada oturacağın evin kira fiyatı,alacağın evin kredisi ile birbirine yakınsa ev almak elbette en mantıklısı..Ama benim fikrim, düğünü borçsuz yapıp, düğün parası ve en az 1 sene birikim ile bu işlere kalkışmak..Çünkü evliliğin ilk yılı çok önemli ve ben, sıkıntı ile geçirmek istemiyorum..o_O

her kafadan başka ses işte :KK43:

Çok teşekkür ederim canım, yatak kısmı benimde çok kafamı karıştırdı..biraz daha araştırmak, kullanıcı yorumlarını iyi değerlendirmek lazım..yatak önemli sonuçta :confused::KK33:

Back
X