- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Teşekkür ederim canım, bende senin mobilyalrını çok beğendim..özellikle açık mavi koltuğuna bayıldım, bir mavi sever olarak :)Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz bizim işimizsenden ötürü, gaza getirdin beniçok çok teşekkür ederim ya paylaşmak , fikir almak bana da çok iyi geldi valla
![]()
O koltuk da güzel ama diğeri daha bi iyi sankibeğenmene çok sevindim :) amin canım inşallah en önemlisi huzurla oturmak :) o dediğin koltuk takımını da çok beğendim ben , ama nişanlı bunu seçtifikir vermiyorsun dedim, pişman oldum..yemek odası ve koltuk onun seçimi oldu
![]()
Teşekkür ederim canım, bende senin mobilyalrını çok beğendim..özellikle açık mavi koltuğuna bayıldım, bir mavi sever olarak :)Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin![]()
Çocuk parkına çevirdin burayıE sen onu göstermiştin ben de nereye tıkladığımı göstermek için onu linkleyiverdim.
Ne var yeaaaa![]()
Ya etrafın kafasını şişiriceğimize burada fikir vermekten zevk alanla konuşmak daha iyi tabi :)Gaz bizim işimiz![]()
Şaka bi yana iyi geliyo gerçekten ya, fikir almadan bişey alamaz olduk![]()
Aynen öylee. Hayır zaten şuan konuyla ilgisi olmayan arkadaşlarla konuşunca aldığım fikirlerden de pek tatmin olmuyorum sankiYa etrafın kafasını şişiriceğimize burada fikir vermekten zevk alanla konuşmak daha iyi tabi :)
Hahaha bari boşuna kafalarını şişirme insanlarınAynen öylee. Hayır zaten şuan konuyla ilgisi olmayan arkadaşlarla konuşunca aldığım fikirlerden de pek tatmin olmuyorum sanki
Ama tabii ukalalık yapmıyorum, cevabımı alıp sonra hiiiç sormamışım gibi size soruyorum![]()
Bak linklerim seni
Haha öyle yapıyorum zaten artık.Hahaha bari boşuna kafalarını şişirme insanların![]()
Linke boğ beniiiBak linklerim seni![]()
O koltuk da güzel ama diğeri daha bi iyi sankiOlsun ya ikinizin zevki olmuş böylece. Benimki dün melek gibiydi ya dedim bi koltuk takımı beğendim ama işte böyle böyle ucuzlar sunta oluyormuş dedim. Biz de mdf alırız dedi, pahalı dedim olsun dedi ben şok
Ama nasıl sevindim nasıl anlatamam
Fon rengi de bi düşünelim bakalım aslında mavi olabilir neden olmasın ki ?
Ahh teşekkür ederim amin inşallahBende mavi çok severim özellikle o tonunu aslında mavi beyazdı hayalim ama çabuk kirlenmesini göze alamadım
![]()
ee daha ne istiyon kızzSüpriz yapacak bir durum yok bir ay öncesindn bugün güldür güldüre bilet almıştı çok seviyorum diye özel bir program yapamaz yani![]()
Yok girmiyorum kanına bunlar da çok güzelgirme kanıma genç :) siparişleri verildimaşallah diyelim nişanlı beye :) Ama bize mağazadakiler kiracıyız diye mdf önermediler..daha pahallı olmasına rağmen..ev almak gibi bir durum varsa kesinlikle mdf olmalı..koyu mavi olur sanki bana da öyle geldi :)
Aa ne güzel işte kullanabilirsin onları da. Bende özellikle silinebilir kumaş seçtim sürekli üzerinde oturucaz çünkübende beyazı göze alamadım, o yüzden giri olarak seçtik..kumaşı da değiştik orjinali değişik bir kumaştı..biz kaz tüyü yaptırdık..silmesi kolay oluyormuş. nişanlımın bekar evinde kullandığı bir tekli (mor) bir üçlü (beyaz )koltuğu var senin koltuklara benzeyen , bende onların kumaşlarını değiştirip kullanırım diyorum.
ee daha ne istiyon kızzgene yapar bişeyler yaa bir iki romantik söz söylese bile gene yeter
![]()
ben biraz daha bakım o vakit :)İdeal olan 7cm heralde kilo fazla olursa 9cm olanlara bakmak lazım
her kafadan başka ses işteBu yatak olayı kafamı çok karıştırıyor ya gittiğim yerlerde visco önermedi kimse aslında o vardı aklımda
Çift taraflı yataklar varmış aslında bir taraf visco diğeri ortopedik
albüme baktım canım böyle yan yana görünce daha bir güzel oldu :) güle güle kullanın inş.canım ya hemen atıyorum :) http://www.kelebek.com.tr/yatak-odalari/yatak-odalari/capula-yatak-odasi
160*200 yatak sanırım ama ,içine giriyor gibi durmuş ya o yüzden kafam karıştı..
kesinlikle bende seviorum hareketlilik katıyor.seninkilerde çok güzel seçimlerbu yöndende bakmak lazım tabi ben renk katsın diye özellikle kullandım çünkü salonda falan çok renk yok malum :)
garantisi 2 yıl diye biliyorum cnaım.İsim yapmıi firmalar onun avantajını kullanıyor tabi, garanti süresi vs durumu ne peki?
güldür güldürde bir sürpriz olur belki :)Kızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yokNormalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi
![]()
ben biraz daha bakım o vakit :)
her kafadan başka ses işte
albüme baktım canım böyle yan yana görünce daha bir güzel oldu :) güle güle kullanın inş.
kesinlikle bende seviorum hareketlilik katıyor.seninkilerde çok güzel seçimler
garantisi 2 yıl diye biliyorum cnaım.
güldür güldürde bir sürpriz olur belki :)
Sen nerelerdesin ya? napıyosun , nasılsın?
Yok girmiyorum kanına bunlar da çok güzelYa ev alma niyetimiz var aslında ama düğünden önce alamayabiliriz bilmiyorum hiç
![]()
ben biraz daha bakım o vakit :)
her kafadan başka ses işte
albüme baktım canım böyle yan yana görünce daha bir güzel oldu :) güle güle kullanın inş.
kesinlikle bende seviorum hareketlilik katıyor.seninkilerde çok güzel seçimler
garantisi 2 yıl diye biliyorum cnaım.
güldür güldürde bir sürpriz olur belki :)