- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim canım bende ev iş okul kociş uğraşıyorum :) sen nasılsın?
Yaaa çok merak ettim :)kızlar davetiyem çok güzel oluyormeraklı giller az kaldı görmenize :)
Tammam canm özelden bilgilerini ve ne istediklerini konuşalım ozamano kişi ben olabilirim![]()
Yaşasınnn ufacık birde kına şeysi yaparmıyızBugün davetiye bitmiş olur :) Ptesi de ona başlarız :)
Evet paylaşıcaz :)
Evett onu da konuşun aranızda hem daha hızlı olur :)
hahahHeheh bi meraklıgil olarak allahtan ki beklemiyorum![]()
bencede merak edin kuzular :)Yaaa çok merak ettim :)
Bak yaaTammam canm özelden bilgilerini ve ne istediklerini konuşalım ozaman
kimsee duymasııın![]()
Evett tabiyki :) Konuşuruz detaylarını :) Hatta yarın konuşalım ptesiye bırakmayalımYaşasınnn ufacık birde kına şeysi yaparmıyız![]()
Aa siz yaparken iyiydi amaaaBak yaaMeraklıgillere bu yapılmaz, yapılacaksa çaktırmadan yapılır lütfen rica ediyorum
Evett tabiyki :) Konuşuruz detaylarını :) Hatta yarın konuşalım ptesiye bırakmayalım
Valla yaptınız bir kere uymasaydın
Yeni bir derde hoşgeldin diyoruzzzzEvettt sayemde bi eksikten daha kurtulucaksın nerden bulucaz bunu![]()
Yaaa biz meraktan çatlayalım o zamannnkızlar davetiyem çok güzel oluyormeraklı giller az kaldı görmenize :)
Hahah aynı bennnYaşasınnn ufacık birde kına şeysi yaparmıyız![]()
Olur bana uyar yarın cumartesi çalışmıyosun sen ama :)Bak yaaMeraklıgillere bu yapılmaz, yapılacaksa çaktırmadan yapılır lütfen rica ediyorum
Evett tabiyki :) Konuşuruz detaylarını :) Hatta yarın konuşalım ptesiye bırakmayalım
Aynenn yavaş yavaş başlıyorum rehin alıciiim :)Yeni bir derde hoşgeldin diyoruzzzz
Yaaa biz meraktan çatlayalım o zamannn
Hahah aynı bennn![]()
Tammam canm özelden bilgilerini ve ne istediklerini konuşalım ozaman
kimsee duymasııın![]()
Kafaya taktım şimdi haftasonu arar bulurum :)Yeni bir derde hoşgeldin diyoruzzzz
Yaaa biz meraktan çatlayalım o zamannn
Hahah aynı bennn![]()
Haha haydi bakalım ama senAynenn yavaş yavaş başlıyorum rehin alıciiim :)
E bulursan bir pink kız vardı gidip ona da söyleyeyim dersin muhtemelenKafaya taktım şimdi haftasonu arar bulurum :)
Aa siz yaparken iyiydi amaaa![]()
Rica ederim canım ne demek netleştir nasıl birşey istediğine de karar ver gerisini hallederizBen bu hafta sonu konuşayım nişanlıyla..iki düğün biri yemekli diğeri değil..nasıl yapıcaz, kaç kişilik olucak v.s .ona göre sana net bilgilerle geleyimBu arada çok teşekkür ederim, çok nazik bir hareketti
![]()
Ama çaktırmıyordukAa siz yaparken iyiydi amaaa![]()
Olsun canım zaten konuşucaz bilgisayarımda program yüklü değil şu anda, onu halletmeye çalışıcam ilk. İşte mola verince bakıyorum şimdi onlara :)Olur bana uyar yarın cumartesi çalışmıyosun sen ama :)