2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl curlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda

İkisi arasından mı seçiceksin?
ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı :D 3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane :D

ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı :KK70: 3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane :KK70:
Bencede zarfa göre karar ver :) ikiside güzel çünkü :)

ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı :KK70: 3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane :KK70:
Ahaha öyle değil canım pixi'nin verdiği renk değerleri pcde farklı görünür baskıda farklı tabi ki bariz bir fark olmaz ama senin şuan bize gösterdiğin 3 renk baskıda 4 renk aman neyse karışık biraz :KK70:
Açık olanı beğendim ben:KK200:

Canımm çok güzel olmuşş H happy__ ellerine sağlık canımm

Biliyorum o anlamda söylemedğini canım ben zaten başkaları için dedim onu bu tepkiyi verenlerde oldu diye.
Senin için düşünmedim öyle birşey :-)
Çok heyecanl oluyor sakıncalı işte kalp var bende ahahh:confused:
Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin :D
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size :nazar:
Ayyy görünce bi rahatlama geldi tamamm.
Çok çok çok güzel olmuş diyorum. Ay güle güle kullan mı desem güle güle dağıt mı bilemedim :KK70:
Ama ne yapacaksan güle güle olsun yanii
Ayrıcaaa bu işin mimarı etiketleyemesem dee pixiebelle i tebrik ediyorum. Ellerine sağlık kuzuu :)
Teşekkürler kuzuu :)
Anammmm ne şirin olmuş bayıldımmm :) ellerine sağlık H happy__
Tişikkürler sipermen :D

Ayyy daha bi güzel gözüktü böylee.
H happy__ ne ettin gız sen öyle :KK70:
Ne etmişim hahah :KK53:
curlygirl curlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda
O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedik :D Biz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor :D
Ahaha öyle değil canım pixi'nin verdiği renk değerleri pcde farklı görünür baskıda farklı tabi ki bariz bir fark olmaz ama senin şuan bize gösterdiğin 3 renk baskıda 4 renk aman neyse karışık biraz :KK70:
Açık olanı beğendim ben:KK200:
Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalım curlygirl curlygirl nasıl düşünürse :)
Ay güldüm buna valla :KK70:
Merak artık alışkanlık olmuş sende , tebrikler ünvanının hakkını veriyosun :KK70:
Bence de :D Ay hunili ifade istiyorum buraya ya :D

Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin :KK70:
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size :nazar:

Teşekkürler kuzuu :)

Tişikkürler sipermen :KK70:

Ne etmişim hahah :KK53:

O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedik :KK70: Biz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor :KK70:

Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalım curlygirl curlygirl nasıl düşünürse :)

Bence de :KK70: Ay hunili ifade istiyorum buraya ya :KK70:
Baya destan gibi bir alıntı tebriklerr :D

Back
X