• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl curlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda

curlygirl curlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda

İkisi arasından mı seçiceksin?
ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı :D 3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane :D

ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı :KK70: 3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane :KK70:
Bencede zarfa göre karar ver :) ikiside güzel çünkü :)

ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı :KK70: 3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane :KK70:
Ahaha öyle değil canım pixi'nin verdiği renk değerleri pcde farklı görünür baskıda farklı tabi ki bariz bir fark olmaz ama senin şuan bize gösterdiğin 3 renk baskıda 4 renk aman neyse karışık biraz :KK70:
Açık olanı beğendim ben:KK200:

Ne dicciimm size bu çerçeveler oluyo ya kalın kartondan onların çıktısı ne kadar tutuyodur

Canımm çok güzel olmuşş H happy__ ellerine sağlık canımm

Biliyorum o anlamda söylemedğini canım ben zaten başkaları için dedim onu bu tepkiyi verenlerde oldu diye.
Senin için düşünmedim öyle birşey :-)
Çok heyecanl oluyor sakıncalı işte kalp var bende ahahh:confused:
Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin :D
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size :nazar:
Ayyy görünce bi rahatlama geldi tamamm.
Çok çok çok güzel olmuş diyorum. Ay güle güle kullan mı desem güle güle dağıt mı bilemedim :KK70:
Ama ne yapacaksan güle güle olsun yanii
Ayrıcaaa bu işin mimarı etiketleyemesem dee pixiebelle i tebrik ediyorum. Ellerine sağlık kuzuu :)
Teşekkürler kuzuu :)
Anammmm ne şirin olmuş bayıldımmm :) ellerine sağlık H happy__
Tişikkürler sipermen :D

Ayyy daha bi güzel gözüktü böylee.
H happy__ ne ettin gız sen öyle :KK70:
Ne etmişim hahah :KK53:
O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedik :D Biz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor :D
Ahaha öyle değil canım pixi'nin verdiği renk değerleri pcde farklı görünür baskıda farklı tabi ki bariz bir fark olmaz ama senin şuan bize gösterdiğin 3 renk baskıda 4 renk aman neyse karışık biraz :KK70:
Açık olanı beğendim ben:KK200:
Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalım curlygirl curlygirl nasıl düşünürse :)
Ay güldüm buna valla :KK70:
Merak artık alışkanlık olmuş sende , tebrikler ünvanının hakkını veriyosun :KK70:
Bence de :D Ay hunili ifade istiyorum buraya ya :D

Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin :KK70:
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size :nazar:

Teşekkürler kuzuu :)

Tişikkürler sipermen :KK70:

Ne etmişim hahah :KK53:

O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedik :KK70: Biz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor :KK70:

Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalım curlygirl curlygirl nasıl düşünürse :)

Bence de :KK70: Ay hunili ifade istiyorum buraya ya :KK70:
Baya destan gibi bir alıntı tebriklerr :D

Back
X