- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Ay sana nasıl edeyim, sen bana edersin vallaHahah bana edemezsin![]()

Ha şunu bileydinizO meraklı arkadaşın görmeden çıkacağını sanmıyorum minibüste bile bakar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sana nasıl edeyim, sen bana edersin vallaHahah bana edemezsin![]()
Ha şunu bileydinizO meraklı arkadaşın görmeden çıkacağını sanmıyorum minibüste bile bakar![]()
Eee iki tane olmicakmıydı bi koyu bi açık olançıktısınıda yükledim kızlar
çıktısını alınca banada dahada hoş geldi
ok açıklı koyulu yüklüm bideEee iki tane olmicakmıydı bi koyu bi açık olan
Resmen çıktısını al dağıt yaniçıktısını alınca banada dahada hoş geldi![]()
evvvetResmen çıktısını al dağıt yani![]()
![]()
İkisi arasından mı seçiceksin?evvvetbir tane daha ekledim foto bakın bakalım
curlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda
ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptıİkisi arasından mı seçiceksin?
Lütfennn aksatma :)ok açıklı koyulu yüklüm bide![]()
Bencede zarfa göre karar ver :) ikiside güzel çünkü :)ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane
![]()
Ahaha öyle değil canım pixi'nin verdiği renk değerleri pcde farklı görünür baskıda farklı tabi ki bariz bir fark olmaz ama senin şuan bize gösterdiğin 3 renk baskıda 4 renk aman neyse karışık birazilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane
![]()
Bana ne oluyorsa ben de bakıyorum albümemeraklı giller albüm tamamdır bakın hele![]()
Ay güldüm buna vallaBana ne oluyorsa ben de bakıyorum albüme![]()
bosuna meraklı demiyoruzBana ne oluyorsa ben de bakıyorum albüme![]()
Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin
Teşekkürler kuzuu :)Ayyy görünce bi rahatlama geldi tamamm.
Çok çok çok güzel olmuş diyorum. Ay güle güle kullan mı desem güle güle dağıt mı bilemedim
Ama ne yapacaksan güle güle olsun yanii
Ayrıcaaa bu işin mimarı etiketleyemesem dee pixiebelle i tebrik ediyorum. Ellerine sağlık kuzuu :)
Tişikkürler sipermen
Ne etmişim hahah
O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedikcurlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda
Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalımAhaha öyle değil canım pixi'nin verdiği renk değerleri pcde farklı görünür baskıda farklı tabi ki bariz bir fark olmaz ama senin şuan bize gösterdiğin 3 renk baskıda 4 renk aman neyse karışık biraz
Açık olanı beğendim ben![]()
Bence deAy güldüm buna valla
Merak artık alışkanlık olmuş sende , tebrikler ünvanının hakkını veriyosun![]()
Baya destan gibi bir alıntı tebriklerrÇok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size
Teşekkürler kuzuu :)
Tişikkürler sipermen
Ne etmişim hahah
O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedikBiz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor
Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalımcurlygirl nasıl düşünürse :)
Bence deAy hunili ifade istiyorum buraya ya
![]()