2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baya destan gibi bir alıntı tebriklerr :KK70:
Ya bakamayınca yetişmek zor oluyormuş gerçekten :rolleyes: Bu arada canım ptesi başlarım dedim ama ptesi nişanlım ameliyat olacak ben haftasonu bi şekilde fırsat yaratmaya çalışayım bakalım.

Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin :KK70:
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size :nazar:

Teşekkürler kuzuu :)

Tişikkürler sipermen :KK70:

Ne etmişim hahah :KK53:

O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedik :KK70: Biz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor :KK70:

Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalım curlygirl curlygirl nasıl düşünürse :)

Bence de :KK70: Ay hunili ifade istiyorum buraya ya :KK70:

Amin canımm teşekkür ederim :KK15:
Ya evet renk farklılıkları çok oluyor ama yapabileceğimiz birşey yok artık. İki renkte çok güzel olur @Conchiglia karar versin ona göre yaparsın artık.
Bende greenandblue greenandblue yu bekliyorum sonra çalışmalara başlayacağım :-)

Amin canımm teşekkür ederim :KK15:
Ya evet renk farklılıkları çok oluyor ama yapabileceğimiz birşey yok artık. İki renkte çok güzel olur @Conchiglia karar versin ona göre yaparsın artık.
Bende greenandblue greenandblue yu bekliyorum sonra çalışmalara başlayacağım :-)
Hatun eve kaçtı erkenden tabi :D

Back
X