- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Bu fikre bayıldım. Talepte bulunalım buranın müdavimleri olarak, bizi kırmazlar benceBence deAy hunili ifade istiyorum buraya ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu fikre bayıldım. Talepte bulunalım buranın müdavimleri olarak, bizi kırmazlar benceBence deAy hunili ifade istiyorum buraya ya
![]()
meraklılık böyle bişi işte :)Bana ne oluyorsa ben de bakıyorum albüme![]()
ay birde ondan hazırlatsakmı hahahaNe dicciimm size bu çerçeveler oluyo ya kalın kartondan onların çıktısı ne kadar tutuyodur
Ya bakamayınca yetişmek zor oluyormuş gerçektenBaya destan gibi bir alıntı tebriklerr![]()
Bi ara reklam işindeydik az yapmadımmeraklılık böyle bişi işte :)
ay birde ondan hazırlatsakmı hahahabulduk sömürelim kızları dimi
![]()
Sıkıntı yok canım bekleriz bişey olmaz çok geçmiş olsunYa bakamayınca yetişmek zor oluyormuş gerçektenBu arada canım ptesi başlarım dedim ama ptesi nişanlım ameliyat olacak ben haftasonu bi şekilde fırsat yaratmaya çalışayım bakalım.
meraklılık böyle bişi işte :)
ay birde ondan hazırlatsakmı hahahabulduk sömürelim kızları dimi
![]()
Ay nası bişey ki o ben bilmiyorum![]()
internette gördümde merak ettim bizi öldürsünler kaçsınlar topikten
![]()
Teşekkürlerr. Ctesi konuşuruz ama :)Sıkıntı yok canım bekleriz bişey olmaz çok geçmiş olsun
Haha o ne demek kız![]()
internette gördümde merak ettim bizi öldürsünler kaçsınlar topikten
![]()
ilk gördüğümü atıyorumAy nası bişey ki o ben bilmiyorum![]()
Çerçeveyi internette gördüm demek istedimTeşekkürlerr. Ctesi konuşuruz ama :)
Haha o ne demek kız![]()
He bunlardaaaaaaann
tamamdır yarın dimi cumartesi kafam karman çorman ayTeşekkürlerr. Ctesi konuşuruz ama :)
Haha o ne demek kız![]()
Evet fark ettimHe bunlardaaaaaaann
Ahaha çin işkencesi gibiyiz![]()
Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size
Teşekkürler kuzuu :)
Tişikkürler sipermen
Ne etmişim hahah
O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedikBiz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor
Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalımcurlygirl nasıl düşünürse :)
Bence deAy hunili ifade istiyorum buraya ya
![]()
evett yarıntamamdır yarın dimi cumartesi kafam karman çorman ay![]()
Hahaha çok mantıklı düşünmüşsünNeyseki çok gelin yok böylece bizimle vakit geçirebilir sevgili arkadaşlarımızne fenayımmm ya
![]()
Hatun eve kaçtı erkenden tabiAmin canımm teşekkür ederim
Ya evet renk farklılıkları çok oluyor ama yapabileceğimiz birşey yok artık. İki renkte çok güzel olur @Conchiglia karar versin ona göre yaparsın artık.
Bendegreenandblue yu bekliyorum sonra çalışmalara başlayacağım
![]()
Bende gitmek istiyorum artık sıkıldımmHatun eve kaçtı erkenden tabi![]()
evett yarın
Hahaha çok mantıklı düşünmüşsün![]()