• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baya destan gibi bir alıntı tebriklerr :KK70:
Ya bakamayınca yetişmek zor oluyormuş gerçekten :rolleyes: Bu arada canım ptesi başlarım dedim ama ptesi nişanlım ameliyat olacak ben haftasonu bi şekilde fırsat yaratmaya çalışayım bakalım.

meraklılık böyle bişi işte :)

ay birde ondan hazırlatsakmı hahaha :KK70: bulduk sömürelim kızları dimi :KK70:
Bi ara reklam işindeydik az yapmadım :D :D Ama fiyat dersen hiçbir fikrim yok sadece yapım aşamasında varım yani :D

Ya bakamayınca yetişmek zor oluyormuş gerçekten :rolleyes: Bu arada canım ptesi başlarım dedim ama ptesi nişanlım ameliyat olacak ben haftasonu bi şekilde fırsat yaratmaya çalışayım bakalım.
Sıkıntı yok canım bekleriz bişey olmaz çok geçmiş olsun

Neyseki çok gelin yok böylece bizimle vakit geçirebilir sevgili arkadaşlarımız :D ne fenayımmm ya :KK76:

Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin :KK70:
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size :nazar:

Teşekkürler kuzuu :)

Tişikkürler sipermen :KK70:

Ne etmişim hahah :KK53:

O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedik :KK70: Biz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor :KK70:

Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalım curlygirl curlygirl nasıl düşünürse :)

Bence de :KK70: Ay hunili ifade istiyorum buraya ya :KK70:

Amin canımm teşekkür ederim :KK15:
Ya evet renk farklılıkları çok oluyor ama yapabileceğimiz birşey yok artık. İki renkte çok güzel olur @Conchiglia karar versin ona göre yaparsın artık.
Bende greenandblue greenandblue yu bekliyorum sonra çalışmalara başlayacağım :-)

Amin canımm teşekkür ederim :KK15:
Ya evet renk farklılıkları çok oluyor ama yapabileceğimiz birşey yok artık. İki renkte çok güzel olur @Conchiglia karar versin ona göre yaparsın artık.
Bende greenandblue greenandblue yu bekliyorum sonra çalışmalara başlayacağım :-)
Hatun eve kaçtı erkenden tabi :D

Back
X