2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yatak konusu benimde sinirimi bozuyor :KK34: İşbirde baktım 4bin küsür nasıl ama :KK70:

O da bir şey mi :KK53: Yatsan/tempur denen marka 7 bin yazmış :KK57:

Ben kelebeğe güvenemedim ya nedense, dün alalım diyordum, bugün vazgeçtim. :KK53: Yataştan bakıyorum şimdi en azından daha makul fiyatlar var o_O

O da bir şey mi :KK53: Yatsan/tempur denen marka 7 bin yazmış :KK57:

Ben kelebeğe güvenemedim ya nedense, dün alalım diyordum, bugün vazgeçtim. :KK53: Yataştan bakıyorum şimdi en azından daha makul fiyatlar var o_O
7 binmii ben yatak odamı bile o fiyata almadım :KK70:
Ya benim annem mobilya firmasında çalışıyor aslında yatak öneriyor bir tane fiyatı da iyi 750ye falan gelecek bize ama emin olamıyorum divan marka:KK64:

7 binmii ben yatak odamı bile o fiyata almadım :KK70:
Ya benim annem mobilya firmasında çalışıyor aslında yatak öneriyor bir tane fiyatı da iyi 750ye falan gelecek bize ama emin olamıyorum divan marka:KK64:

Kullanıcı yorumu çok önemli canım..yani biraz göreceli bir şey aslında da..mesela o bahsettiğim yataktan da bir sürü şikayet var ..annen öneriyorsa bir değerlendir bence

tv ünitelerine ne kadar para verdiniz siz ?
Kullanıcı yorumu çok önemli canım..yani biraz göreceli bir şey aslında da..mesela o bahsettiğim yataktan da bir sürü şikayet var ..annen öneriyorsa bir değerlendir bence

Ben toplu aldım canım o yüzden bişey diyemicem :KK64:

Ya hiç şikayet gelmemiş aslında nette de araştırmak lazım.
ama bunu beklemiyordum :KK70: evin badanası temziliği bitsin bak gör onlarıda halletcem :KK70:
HEhehe hadi bakalım görücezz ne kadar zorlanıcaksın seçerken :KK70:

Ben toplu aldım canım o yüzden bişey diyemicem :KK64:

Ya hiç şikayet gelmemiş aslında nette de araştırmak lazım.

HEhehe hadi bakalım görücezz ne kadar zorlanıcaksın seçerken :KK70:
düz bir tül alıcam canım zorlanmıcam inş haha :D fon falan takacak yerim yok çünkü

çok az kaldı hemdee zaman çok çabuk geçiyo durduramıyorum :KK17:

garip bi duygu canım hala şaka gibi geliyo bana sanki gerçek değilmiş gibi :KK45:

koltuklarım geldi :KK200: cumartesi günü alışverişe çıktık kına alışverişi bohça alışverişi hepsini hallettik halılarımıda seçtim bugün gelcek onlarda çok şükür halloluyo herşey :KK51:

kızlar dün akrabamızın düğününe gittim gelinle damat içeri girdi tam sahneye çıkarken gelin bi düştü :KK43: içim okadar kötü oldu ki çok kötü bi durum hiç birimizin başına gelmesin sanki kendim düşmüşüm gibi oldum ağlicaktım nerdeyse gelinde etkisinden baya kurtulamadı çok üzüldüm yaa:KK43:

Bende cumartesi gunu ilk girdigim ve ilk giydigim gelinlikle dusuyordum ablam tuttu:KK70::KK70::KK70: onune bastigim gibi sendeledim:KK69:

Hopppp gittimi herkes :KK43:

Ben gelmistim ama telefonumun sarji bitti yoldao_O

Kizlar kinada organizasyonla anlasan veya dj tutacak olan var mi? Sabah yaziverin:KK70:

Back
X