2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tek almayan bizmi kaldık ya :KK70: trip atıp konuşmayacam dediğin gibi :KK70: ozman hemencecik bana model kod bilmemne bişiler gönderin bakım çabuk çabuk. ayrıca o elbisenin fotosunu da görmek istiyorum :KK70:
Hahaha ay küsüyomuşsun aldık diye :D
Ay ben bulursam gönderticem şimdi model kod ne varsa :D
Ayrıca elbise de albümde bebiş :KK68:

Hahaha ay küsüyomuşsun aldık diye :KK70:
Ay ben bulursam gönderticem şimdi model kod ne varsa :KK70:
Ayrıca elbise de albümde bebiş :KK68:
elbise çok hoş bende görüyorum instagramdakilerde ama güvenmiyorum onlara nolur nolmaz. diktirebiliyorsan dikitri yoksa boşver canım.
tv içinde biz düğünden hemen önce kartla taksitli almayı düşünüyoruz onu allah kısmet ederse sadece o borcumuz olsun diye uğraşıyoruz oyüzden acelem yok ama model belirlerse hani kampanya falan olursa alırız hemencecik ondan sordum

elbise çok hoş bende görüyorum instagramdakilerde ama güvenmiyorum onlara nolur nolmaz. diktirebiliyorsan dikitri yoksa boşver canım.
tv içinde biz düğünden hemen önce kartla taksitli almayı düşünüyoruz onu allah kısmet ederse sadece o borcumuz olsun diye uğraşıyoruz oyüzden acelem yok ama model belirlerse hani kampanya falan olursa alırız hemencecik ondan sordum
Kuzu zaten hazır değil elbise gördüğüm yerde alabilsem şüphem olmaz hiç ama fiyat uçuktur kesin :(
Bu arada bizimki bu , fiyatı gayet uygundu hala öyle sanırım.
lg 42lb580n

Eklentiler

• v2-74498-3_large.webp
    v2-74498-3_large.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 66
instagramda bir butikden. Fiyatını bilmiyorum am yüksek ihtimalle gayet pahalıı :KK70:
Bencede pahalıdır diktirmekte ekstra riskli ama yaa
tek almayan bizmi kaldık ya :KK70: trip atıp konuşmayacam dediğin gibi :KK70: ozman hemencecik bana model kod bilmemne bişiler gönderin bakım çabuk çabuk. ayrıca o elbisenin fotosunu da görmek istiyorum :KK70:

Lg bizimki kodunu hatırlamıorum bakmam lazım :-)

Kuzu zaten hazır değil elbise gördüğüm yerde alabilsem şüphem olmaz hiç ama fiyat uçuktur kesin :KK43:
Bu arada bizimki bu , fiyatı gayet uygundu hala öyle sanırım.
lg 42lb580n

Bencede pahalıdır diktirmekte ekstra riskli ama yaa

Lg bizimki kodunu hatırlamıorum bakmam lazım :-)
hepiniz lg m aldınız ya nişanlımda lg bakıyordu 4k olanmı varmış ne 1600 tl ben bilemedim ama araştırmak istedim. Mrs Pink Mrs Pink seninkinin fiyatı süpermiş

hepiniz lg m aldınız ya nişanlımda lg bakıyordu 4k olanmı varmış ne 1600 tl ben bilemedim ama araştırmak istedim. Mrs Pink Mrs Pink seninkinin fiyatı süpermiş
Evet kuzu valla baya uygun. Benim için görüntü kalitesi ve dış görünüşü önemliydi artı bir de smart özelliği olsun istiyordum. Hepsini bulunca bir de bu fiyata atladım resmen :D

Doğrudur valla, bir onu aldk zaten beyaz eşya olarak..Daha çamaşır makinesi ve buzdolabı yok..Sen bosh aldın dimi? Sorması ayıp ne kadar tuttu :KK23:
güle güle kullanın inş. güzel güzel filmler izleyin :) bosch aldım canım. buzdolabı bulaşık makinası çamaşır makinası ve setüstü ocak aldım 4650 verdik peşinde. normal fiyatları 5100 gibi bişi tutuyordu. ben aldıktan sonra toplam 200tl daha zam geldi. modelleri istersen gönderirim.

güle güle kullanın inş. güzel güzel filmler izleyin :) bosch aldım canım. buzdolabı bulaşık makinası çamaşır makinası ve setüstü ocak aldım 4650 verdik peşinde. normal fiyatları 5100 gibi bişi tutuyordu. ben aldıktan sonra toplam 200tl daha zam geldi. modelleri istersen gönderirim.

Amin canım inşallahh hepimiz güzel günlerde kullanalım..çok iyi olur canım ya zahmet olmazsa modelleri atarmısın..Aklımda bosch ve arçelik var benimde.

Back
X