- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Yaa malesef öyle ama çok güzel şeyler var biz napalım
Kızlar naptınız siz yaBen limiti arttırmıyorum bu yüzden iştee
Yaptık bir hata

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa malesef öyle ama çok güzel şeyler var biz napalım
Kızlar naptınız siz yaBen limiti arttırmıyorum bu yüzden iştee
Ah borcu bi bitse yüzünü bile göresim yokben nefret ettim ya kredi kartından , bir yıldan fazla oldu kullanıyorum ama borcu bitsin kapatıcam direkt.![]()
Sıramı kaptırmam cici kız hahahHuff olmadı neyse en azından sonuncu değilim. Benim 370 geldi ama geçen ay yanlışlıkla 40 tl fazla yatırmıştım ondanYoksa 410 gelecekti
kendini tutuyorsun hiç bir şey almıyorsunHer ay ödediğim kira ve aidatı da ekleyebilir miyim çok büyük külfet çünkü hep boşa giden bi para gibiÖyle olursa en başa yerleşirim bak
Sırrını bize açıklar mısın![]()
Ah borcu bi bitse yüzünü bile göresim yok
Ama bir yandan harcayarak o işi yapmam imkansız şuan. Zaten nişanlımın en büyük hırsı bu. Bana kredi akrtı falan yokmuş batırırmışım biziKendi kredi kartına ek kart isteyecekmiş azcık bi limitle takılacakmışım
Aman iyi olur valla zaten, bunu hak ettim :)
Evet altı çizili taktik favori benim için.kendini tutuyorsun hiç bir şey almıyorsunaldığınıda ya peşin alıyorsun yada nişanlının kredi kartıyla alıyorsun hahah
![]()
Seninki sayılmaz haksızlık ne demek nişanlı kartıyla alıyorsun onun ekstresi ne geldikendini tutuyorsun hiç bir şey almıyorsunaldığınıda ya peşin alıyorsun yada nişanlının kredi kartıyla alıyorsun hahah
![]()
hahahaBenim 1300 kaldı borcu, tabi üstüne ekleme olmazsa..bende ek kart çıkartırım diyorum, ya ben harcama yapmıyorum aslında, tutabiliyorum kendimi
ama mecburi oldu işte..nakiti tüketmiştim
(nasıl da hesap vermişim ya
)
Haha yok canım içini dökmüşsün bence sadeceBenim 1300 kaldı borcu, tabi üstüne ekleme olmazsa..bende ek kart çıkartırım diyorum, ya ben harcama yapmıyorum aslında, tutabiliyorum kendimi
ama mecburi oldu işte..nakiti tüketmiştim
(nasıl da hesap vermişim ya
)
Evet altı çizili taktik favori benim için.
Gerçi ben onu da yapıyorum ama yine de bana kar etmiyor![]()
hahahSeninki sayılmaz haksızlık ne demek nişanlı kartıyla alıyorsun onun ekstresi ne geldi![]()
hahahaçok güldüm buna
Haha yok canım içini dökmüşsün bence sadece![]()
Sen yine iyiymişsin ya ben bariz haksızım bu konuda cidden çok harcıyorum sanırım.
Ek karttan başkası paklamaz zaten bizi bıoşver, en temizi.
Sorma yaa bir de büyük bir şey aldım diye saymıyorum yani kendimi. Ama işte bebiş geldi hediye vs derken uçtuk azıcık. Neyse 560ları gördüğüm günler geride kaldıSıramı kaptırmam cici kız hahah
En azından sonuncu değilim demiş bide, Allaaam öyle sonunculuğa can kurban ya.
Çok iyiymiş seninki de![]()
He işte ona hayatta girişmem bi ton laf yerim sonrakendini tutuyorsun hiç bir şey almıyorsunaldığınıda ya peşin alıyorsun yada nişanlının kredi kartıyla alıyorsun hahah
![]()
Ben de buna gülerim işteSenin nişanlıda ekstre yi görünce gülüyor mu![]()
Hohoh ay çok eğlencelihahahbu taktik genelde işe yarıyor kızlar
mesela cocoda işe yarar birşeymi var indirimde ogün kızacak birşey bulurum
sonrada hadi kendini affettir bunu al haha
benimkide alıştı zaten her pazartesi onada msj geliyor akşam cocoya gidiyoruz gene dimi dio
ama buay gerçekten hiç bişi almadım. aldıklarımıda peşin aldım. onun kartıda sadece balayı parası geldi 240 tl cik :)
ekstreye bakmıyor o yaSenin nişanlıda ekstre yi görünce gülüyor mu
Tek yol, ek kart !![]()
seninki de çok iyi, ben hiç söylemeyeyim borcumuAyy 307 olsa benimki havalara uçardım. Bak benimkilerin biri 310 diğeri 670 geldi nasıl? :)
balayını erkeklere kitlemek çok mantıklı bir hareket benceHohoh ay çok eğlenceli
Benimki de muhteşem bi şekilde balayı taksidi ödüyo her ay. Ne yapalım canım tatilde unutuverirler![]()
![]()
katze ya sen isimmi değiştirdin yenimisin birden hatırlayamadım seniseninki de çok iyi, ben hiç söylemeyeyim borcumu
Bizde de durum böyle ben tutumluyum nişanlım savrukekstreye bakmıyor o yaaslında bizde durumlar tam tersi. ben hesaplı harcarım kartlara çok yüklenmem. nişanlım tam tersi. ödeme yaparken eline hangisi geçerse onunla yapar. hiç hesap kitap bilmez. oyüzden bizde ek kart ona lazım sanırım haha
ekstreleri ben kontrol ederim şukadar yatacak derim sadece :) tabi bunları ona sorsanız savruk olan benimdir :)
Ama dip not : Asgari tutar bunlar. Diğerini söylemeye gerek duymadım ödeyemeceğim içinseninki de çok iyi, ben hiç söylemeyeyim borcumu