2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben nefret ettim ya kredi kartından , bir yıldan fazla oldu kullanıyorum ama borcu bitsin kapatıcam direkt. :KK9::KK9::KK9:
Ah borcu bi bitse yüzünü bile göresim yok :D
Ama bir yandan harcayarak o işi yapmam imkansız şuan. Zaten nişanlımın en büyük hırsı bu. Bana kredi akrtı falan yokmuş batırırmışım bizi :D Kendi kredi kartına ek kart isteyecekmiş azcık bi limitle takılacakmışım :D
Aman iyi olur valla zaten, bunu hak ettim :)

Huff olmadı neyse en azından sonuncu değilim. Benim 370 geldi ama geçen ay yanlışlıkla 40 tl fazla yatırmıştım ondan :KK70: Yoksa 410 gelecekti
Sıramı kaptırmam cici kız hahah :D
En azından sonuncu değilim demiş bide, Allaaam öyle sonunculuğa can kurban ya.
Çok iyiymiş seninki de :(

Her ay ödediğim kira ve aidatı da ekleyebilir miyim çok büyük külfet çünkü hep boşa giden bi para gibi :KK43: Öyle olursa en başa yerleşirim bak :KK70:

Sırrını bize açıklar mısın :KK70:
kendini tutuyorsun hiç bir şey almıyorsun :D aldığınıda ya peşin alıyorsun yada nişanlının kredi kartıyla alıyorsun hahah :D

Ah borcu bi bitse yüzünü bile göresim yok :KK70:
Ama bir yandan harcayarak o işi yapmam imkansız şuan. Zaten nişanlımın en büyük hırsı bu. Bana kredi akrtı falan yokmuş batırırmışım bizi :KK70: Kendi kredi kartına ek kart isteyecekmiş azcık bi limitle takılacakmışım :KK70:
Aman iyi olur valla zaten, bunu hak ettim :)

Benim 1300 kaldı borcu, tabi üstüne ekleme olmazsa..:KK57: bende ek kart çıkartırım diyorum, ya ben harcama yapmıyorum aslında, tutabiliyorum kendimi :KK53: ama mecburi oldu işte..nakiti tüketmiştim :KK17: (nasıl da hesap vermişim ya :KK53:)

Benim 1300 kaldı borcu, tabi üstüne ekleme olmazsa..:KK57: bende ek kart çıkartırım diyorum, ya ben harcama yapmıyorum aslında, tutabiliyorum kendimi :KK53: ama mecburi oldu işte..nakiti tüketmiştim :KK17: (nasıl da hesap vermişim ya :KK53:)
Haha yok canım içini dökmüşsün bence sadece :D :D
Sen yine iyiymişsin ya ben bariz haksızım bu konuda cidden çok harcıyorum sanırım.
Ek karttan başkası paklamaz zaten bizi bıoşver, en temizi.

Evet altı çizili taktik favori benim için.
Gerçi ben onu da yapıyorum ama yine de bana kar etmiyor :KK70:

Seninki sayılmaz haksızlık ne demek nişanlı kartıyla alıyorsun onun ekstresi ne geldi :KK70:
hahah :D bu taktik genelde işe yarıyor kızlar :D mesela cocoda işe yarar birşeymi var indirimde ogün kızacak birşey bulurum :D sonrada hadi kendini affettir bunu al haha :D benimkide alıştı zaten her pazartesi onada msj geliyor akşam cocoya gidiyoruz gene dimi dio :D ama buay gerçekten hiç bişi almadım. aldıklarımıda peşin aldım. onun kartıda sadece balayı parası geldi 240 tl cik :)

Sıramı kaptırmam cici kız hahah :KK70:
En azından sonuncu değilim demiş bide, Allaaam öyle sonunculuğa can kurban ya.
Çok iyiymiş seninki de :KK43:
Sorma yaa bir de büyük bir şey aldım diye saymıyorum yani kendimi. Ama işte bebiş geldi hediye vs derken uçtuk azıcık. Neyse 560ları gördüğüm günler geride kaldı :D
kendini tutuyorsun hiç bir şey almıyorsun :KK70: aldığınıda ya peşin alıyorsun yada nişanlının kredi kartıyla alıyorsun hahah :KK70:
He işte ona hayatta girişmem bi ton laf yerim sonra :D

hahah :KK70: bu taktik genelde işe yarıyor kızlar :KK70: mesela cocoda işe yarar birşeymi var indirimde ogün kızacak birşey bulurum :KK70: sonrada hadi kendini affettir bunu al haha :KK70: benimkide alıştı zaten her pazartesi onada msj geliyor akşam cocoya gidiyoruz gene dimi dio :KK70: ama buay gerçekten hiç bişi almadım. aldıklarımıda peşin aldım. onun kartıda sadece balayı parası geldi 240 tl cik :)
Hohoh ay çok eğlenceli :D
Benimki de muhteşem bi şekilde balayı taksidi ödüyo her ay. Ne yapalım canım tatilde unutuverirler :D :D

Senin nişanlıda ekstre yi görünce gülüyor mu :KK53::KK45:

Tek yol, ek kart ! :KK55:
ekstreye bakmıyor o ya :D aslında bizde durumlar tam tersi. ben hesaplı harcarım kartlara çok yüklenmem. nişanlım tam tersi. ödeme yaparken eline hangisi geçerse onunla yapar. hiç hesap kitap bilmez. oyüzden bizde ek kart ona lazım sanırım haha :D ekstreleri ben kontrol ederim şukadar yatacak derim sadece :) tabi bunları ona sorsanız savruk olan benimdir :)

ekstreye bakmıyor o ya :KK70: aslında bizde durumlar tam tersi. ben hesaplı harcarım kartlara çok yüklenmem. nişanlım tam tersi. ödeme yaparken eline hangisi geçerse onunla yapar. hiç hesap kitap bilmez. oyüzden bizde ek kart ona lazım sanırım haha :KK70: ekstreleri ben kontrol ederim şukadar yatacak derim sadece :) tabi bunları ona sorsanız savruk olan benimdir :)
Bizde de durum böyle ben tutumluyum nişanlım savruk :rolleyes:

Back
X