- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
aklıma gelenKaç kişisiniz onu de onuu![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklıma gelenKaç kişisiniz onu de onuu![]()
![]()
Hahaha evet ya bizim de en sıkışık günlerimiz olucak o günler herhalde.aklıma gelenben varım @Conchiglia var
hem bizim düğünler olsun gelip size hava atcaz ozman görürüm sayınız fazla olsa nolcek
![]()
sen tuttunmu evini canım yani belki de kendi evindir![]()
aklıma gelenben varım @Conchiglia var
hem bizim düğünler olsun gelip size hava atcaz ozman görürüm sayınız fazla olsa nolcek
![]()
Hahaha evet ya bizim de en sıkışık günlerimiz olucak o günler herhalde.
O yüzden şuan çok pişmanım beni affet![]()
![]()
![]()
çok pis intikam alırırm hihihihKendi evimiz canım bizim ocaktan beri bizi bekliyor
Vay haiin seni![]()
yaaa evet siz en güzel zamanınızda olacaksınız bizim düğündeaklıma gelenben varım @Conchiglia var
![]()
1 ay için kalp kırmaya değmez gel eski günlerimize dönelimçok pis intikam alırırm hihihihona göre
senin düğün olana kadar burdayız merak etme2016 Mayıs olaraktan türümün tek örneğiyim aranızda sanırsamDelilleri saklıyorum kaçanı utandırırım ona göre
![]()
Haha arada bir de hatırlatma yapıyo arkadaş2016 Mayıs olaraktan türümün tek örneğiyim aranızda sanırsamDelilleri saklıyorum kaçanı utandırırım ona göre
![]()
hihihi çabukta yumuşarım kız sorun değil1 ay için kalp kırmaya değmez gel eski günlerimize dönelim![]()
![]()
![]()
çok pis intikam alırırm hihihihona göre
2016 Mayıs olaraktan türümün tek örneğiyim aranızda sanırsamDelilleri saklıyorum kaçanı utandırırım ona göre
![]()
Haha tişikirlerhihihi çabukta yumuşarım kız sorun değil![]()
Ben de öyle düşünüyorum, gelecek cevap için çok heyecanlıyımmEkran görüntülerinimi saklıyorsun yoksa![]()
Hahah görücez bakalımsenin düğün olana kadar burdayız merak etmebence daha şanslısın hepimizin sana daha çok yardımcı olabilicez :)
Psikolojik baskı uyguluyorum. Napayım yani ben evlenesiye çocukla bile çıkabilirsiniz karşıma yaniHaha arada bir de hatırlatma yapıyo arkadaş
Ona göre yaniiiii![]()
Beyin bedavaNe gerek var ki böyle şeylere yakışmıyor hiç sana
Ekran görüntülerinimi saklıyorsun yoksa![]()
Hahah ay ilk günden istesem yine yetişmez benimki sen korkmaPsikolojik baskı uyguluyorum. Napayım yani ben evlenesiye çocukla bile çıkabilirsiniz karşıma yaniUnutturmamak gerek.
hava atma konusunda üstüme yok şekerim napalımNe gerek var ki böyle şeylere yakışmıyor hiç sana
Ekran görüntülerinimi saklıyorsun yoksa![]()
iyi geldin canımAmma kaynatmışınız![]()